Hayirli olsun bebegn canim.. kese gorunumu herkeste degisiyo kimisi 6.7.haftada goruyo kimiside 4.haftada bile gorebiliyo bebisin keyfine kalms o :) ben 5. Haftann basinda gormstm 7. Haftada da kalp atisini duyduk.. insallah hemen goreblrsn sende :))Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim..son adet tarifim 30 kasim adetin 12. Catlatma ignemi vuruldum ve igneden sonra 16. Gun kan tahlili yaptirdim yani 27 aralik cumartesi gunu degerim 263.2 ydi iki gun sonra tekrarladim 29 aralikta pazartesi gunu 748.48 di baskada tahlil yaptirmadim doktorum 1 hafta sonra gitmemi soyledi yarin gidecegim keseyi gorebilirmiyim sizce
Insallah cnm insallah aliriz bebislerimizi :) ben busey olacagini dusunmuyorum eger sipermde bi problem olsaydi zaten hamile kalmazdin diye dusunuyorumAllah sana da sağlık li bir surec nasip etsin inşallah saglikla kucagna alirsin alirz hep beraber benm de esim Varikosel di oyüzden insan tereddud ediyor sağlıklı sperm dollnmistr inşallah diye
Ayy cnm massallah rabbim seninde bebisini saga salin kucagina almani nasip etsin ins.. cok gyzel biduygu olsa gerek pit pit attigini duymak minigimizin kalbini :)Hayirli olsun bebegn canim.. kese gorunumu herkeste degisiyo kimisi 6.7.haftada goruyo kimiside 4.haftada bile gorebiliyo bebisin keyfine kalms o :) ben 5. Haftann basinda gormstm 7. Haftada da kalp atisini duyduk.. insallah hemen goreblrsn sende :))
Oncelikle hayirli olsun cnm rabbim tamamina erdirsin . Bencede cogul olabilir biraz fazla artmis degerineger cogulsa hemen gorunmemesi normal cnm degerin birden arttigi icin bi haftaya belli olur allahin izniyle ins.Merhaba kızlar bende yeni ogrendim hamile oldugumu bhcg 359 cikti iki gun sonra 1522 cikti dr.cogul gebelikten şüphelendi ama keseyi goremedik daha pazartesi gitcem bakalim gorecekmiyiz, bole bi durumu yasayan varmi
Canim gittin mi keseyi gordunuz mu ben de yarin gidecegim 28 kasim di son adet inşallah keseyi görürüz en son cumartesi kan verdim 1550,51kusur du
Insallah canim sagol( yok 9. haftamdaym bugun yine kontrole gitm bide idrar yollarmda enfeksiyn cikti yaaa ( senin kac haftalik
evet canım gördük cok sükür:))) 12 sine kalp atışı için gidicez insallah. sen ne durumdasın canım??
Merhabalar bende hamile oldugumu yeni ogrendim.Fakat adet gunumu beklemeden kan testimde ogrendim.bugunse azcik reglden farkli pembemsi kanamam oldu korktum internetten arastirdim sanirim yerlesme kanamasi ama pzartesi kesin kotrole gidcem.herseyin hayirlisi
Amiinn canim cumlemizinkini insallah.. :)) aynen dunyada esi benzeri olmayan bi duygu bedennde iki tane kalp var cok degisik :)) Rabbim isteyen herkese tattrsn insallah bu duyguyu..Ayy cnm massallah rabbim seninde bebisini saga salin kucagina almani nasip etsin ins.. cok gyzel biduygu olsa gerek pit pit attigini duymak minigimizin kalbini :)
Aminn cnm aminn insallahh bizde tadariz o duyguyu en kusa zamanda rabbim herkese nasip etsin ins.Amiinn canim cumlemizinkini insallah.. :)) aynen dunyada esi benzeri olmayan bi duygu bedennde iki tane kalp var cok degisik :)) Rabbim isteyen herkese tattrsn insallah bu duyguyu..
Hayirli olsun cnm allah tamamina erdirsin ins. Hayirli haberlerini bekliyorum ins.cok heyecanlaniyo insan ve zaman gecmek bilmiyorMerhaba kızlar
benimde son adet tarihim 10 kasım ilk kan testini 10 aralıkta yaptırdım 294.7 çıktı 6.hafta da keseyi gördük kan testi bir daha yapmadı doktor, inşallah çarşamba günü bebisimle tanışmaya kalp atisini duymaya gideceğim Allahım isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin .
Hayirli olsun cnm allah tamamina erdirsin ins. Hayirli haberlerini bekliyorum ins.cok heyecanlaniyo insan ve zaman gecmek bilmiyor
Darısı Başımıza inşallah bizde o günleri görürüz hayırlı uğurlu olsun bebeğinMerhaba kızlar
benimde son adet tarihim 10 kasım ilk kan testini 10 aralıkta yaptırdım 294.7 çıktı 6.hafta da keseyi gördük kan testi bir daha yapmadı doktor, inşallah çarşamba günü bebisimle tanışmaya kalp atisini duymaya gideceğim Allahım isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin .
Sağol canım amin Allahım isteyen herkese birer melek nasip eder inşallahDarısı Başımıza inşallah bizde o günleri görürüz hayırlı uğurlu olsun bebeğin
Âmin canım inşallah bende sorun yaşamam benim daha çok yeni bakalım hayırlısıSağol canım amin Allahım isteyen herkese birer melek nasip eder inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..Merhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim adetime 5 gün var beta 39,00 cok mutluyum rabbim isteyen herkese versin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?