Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Hayirli olsun bebegn canim.. kese gorunumu herkeste degisiyo kimisi 6.7.haftada goruyo kimiside 4.haftada bile gorebiliyo bebisin keyfine kalms o :) ben 5. Haftann basinda gormstm 7. Haftada da kalp atisini duyduk.. insallah hemen goreblrsn sende :))

Allah sana da sağlık li bir surec nasip etsin inşallah saglikla kucagna alirsin alirz hep beraber benm de esim Varikosel di oyüzden insan tereddud ediyor sağlıklı sperm dollnmistr inşallah diye
Insallah cnm insallah aliriz bebislerimizi :) ben busey olacagini dusunmuyorum eger sipermde bi problem olsaydi zaten hamile kalmazdin diye dusunuyorum

Hayirli olsun bebegn canim.. kese gorunumu herkeste degisiyo kimisi 6.7.haftada goruyo kimiside 4.haftada bile gorebiliyo bebisin keyfine kalms o :) ben 5. Haftann basinda gormstm 7. Haftada da kalp atisini duyduk.. insallah hemen goreblrsn sende :))
Ayy cnm massallah rabbim seninde bebisini saga salin kucagina almani nasip etsin ins.. cok gyzel biduygu olsa gerek pit pit attigini duymak minigimizin kalbini :)

Merhaba kızlar bende yeni ogrendim hamile oldugumu bhcg 359 cikti iki gun sonra 1522 cikti dr.cogul gebelikten şüphelendi ama keseyi goremedik daha pazartesi gitcem bakalim gorecekmiyiz, bole bi durumu yasayan varmi
Oncelikle hayirli olsun cnm rabbim tamamina erdirsin . Bencede cogul olabilir biraz fazla artmis degerineger cogulsa hemen gorunmemesi normal cnm degerin birden arttigi icin bi haftaya belli olur allahin izniyle ins.

Canim gittin mi keseyi gordunuz mu ben de yarin gidecegim 28 kasim di son adet inşallah keseyi görürüz en son cumartesi kan verdim 1550,51kusur du

evet canım gördük cok sükür:))) 12 sine kalp atışı için gidicez insallah. sen ne durumdasın canım??

Merhabalar bende hamile oldugumu yeni ogrendim. Fakat adet gunumu beklemeden kan testimde ogrendim.bugunse azcik reglden farkli pembemsi kanamam oldu korktum internetten arastirdim sanirim yerlesme kanamasi ama pzartesi kesin kotrole gidcem.herseyin hayirlisi

Hayırlı olsun canım değerlerin de iyi cikar inşallah

Ayy cnm massallah rabbim seninde bebisini saga salin kucagina almani nasip etsin ins.. cok gyzel biduygu olsa gerek pit pit attigini duymak minigimizin kalbini :)
Amiinn canim cumlemizinkini insallah.. :)) aynen dunyada esi benzeri olmayan bi duygu bedennde iki tane kalp var cok degisik :)) Rabbim isteyen herkese tattrsn insallah bu duyguyu..

[QUOTE="ekim3, post: 38663002, member benim 6. haftada daha sekermine:)[/QUOTE]
Allah bagislasin canimm.. saglicakla kucaginada alirsn insallah :)) cumlemizle birlikte..

Amiinn canim cumlemizinkini insallah.. :)) aynen dunyada esi benzeri olmayan bi duygu bedennde iki tane kalp var cok degisik :)) Rabbim isteyen herkese tattrsn insallah bu duyguyu..
Aminn cnm aminn insallahh bizde tadariz o duyguyu en kusa zamanda rabbim herkese nasip etsin ins.

Merhaba kızlar
benimde son adet tarihim 10 kasım ilk kan testini 10 aralıkta yaptırdım 294.7 çıktı 6.hafta da keseyi gördük kan testi bir daha yapmadı doktor, inşallah çarşamba günü bebisimle tanışmaya kalp atisini duymaya gideceğim Allahım isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin .

Hayirli olsun cnm allah tamamina erdirsin ins. Hayirli haberlerini bekliyorum ins.cok heyecanlaniyo insan ve zaman gecmek bilmiyor

Hayirli olsun cnm allah tamamina erdirsin ins. Hayirli haberlerini bekliyorum ins.cok heyecanlaniyo insan ve zaman gecmek bilmiyor

Amin canım çok sağol inşallah valla zamanı geçiremiyorum çok heyecanlıyım şu çarşamba bi gelmedi gün sayıyorum
gelişmeleri burdan yazıcam
Allahım sana da nasip eder inşallah ;-)

Darısı Başımıza inşallah bizde o günleri görürüz hayırlı uğurlu olsun bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…