Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Amin cnm ins ben 4 agustosda dogum yaptim ve 2 saat sonra kızım vefat etti cok acı rabbim kimseye yasatmasın insaallah bekledigim biseydi cok sükür rabbim bunaltmadı
Çok üzüldüm canım :-( rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Herşeyde bir hayır vardır İnşallah bu melegi sağlıkla kucağına alırsın

Amin canım çok sağol inşallah valla zamanı geçiremiyorum çok heyecanlıyım şu çarşamba bi gelmedi gün sayıyorum
gelişmeleri burdan yazıcam
Allahım sana da nasip eder inşallah ;-)
Insallah cnm benim insallah bende cok merak ediuorum hayirlisiyla su gunleri bi atlatsaydik da icimizde rahatlardi

ben hala inanamıyorum hamile olduğuma..bugün normalde regl günüm devamlı lavaboya gidiyorum ya olduysam diye ..içimde devamlı bir korku var..adet gününden önce erken gebelik testi ardından normal gebelik testi ikinsindede 2 çizgi ardından BETA HCG 190 cıktı ama hala halilemiyimmiki diye bir soru işareti..Bide kanda öğrenince ailemle hemen paylaştım ama ya değilsem rezil olurum diye hep korkuyorumm allahm geçsin şu gnler hemencecik ya

O korku bendede var bende 5 gün önceden ögrendim idrar testlerine inanamadım kan yaptırdım beta 39.00 rabbim kucagimizada almayida nasip etsin ins

ya çalışıyorum bende iş yerindeyim şu an napıyım rapormu alıyım bilmiyorum ki çok canım sıkıldı ağlamak istiyorum eşimide aramadım daha korkutmak istememdim

Merhabaa biz geldiikkk bebisimlee kesemizi gorfuk bu sabah cok şükür, 4+4 günlük acaba kalp atışını ne zmn duyarız

merhaba,benimde adetim 3 gün gecikdi,test yaptım.çok şükür çift çizgiyi gördüm ama yinede doktora gitmeden inanamıyorum.

kızlar 7inci haftamdayım buğün çamur gibi bişe gelmiş çok korkuyorum yardım edin
Canım bende de bir kere oldu çamur gibi olan geçen adetten kalan kirli kan ya da yerleşme kanı diyorlar sonra bir daha olmadı çok şükür korkma normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…