inşallaaaaaaaaaaaaahDarısı Başıma inşallah
BEN ŞUAN 7 HAFTALIĞIM.TAM 6.HAFTADA DUYDUK ŞÜKÜRKizzzlarr aranizdaa yeni hamile olupda kalp atisini duyan yokmu aranizda
Rabbim saga salim kucagina almani nasip etsin cnm ben kac haftaligim tam bilmiyorum senin son adetin ne zamandi cnmBEN ŞUAN 7 HAFTALIĞIM.TAM 6.HAFTADA DUYDUK ŞÜKÜR
Rabbim saga salim kucagina almani nasip etsin cnm ben kac haftaligim tam bilmiyorum senin son adetin ne zamandi cnm
Benimde 30 kasim o zaman yakinda benimkide duyulur insallah cnmBENİM SON ADETİM 19 KASIMDI
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım ne kadarlık bebişinMide bulantim basladi ustelik çok şiddetli gün boyu hicbirşey yiyemiyorum sürekli bir bulantı var konulara karşıda çok hassaslastim yarin randevum var kalp atışları için işallah herşey yolundadir
Insallah duyacaksin canim benimm haber wer bizdedeMide bulantim basladi ustelik çok şiddetli gün boyu hicbirşey yiyemiyorum sürekli bir bulantı var konulara karşıda çok hassaslastim yarin randevum var kalp atışları için işallah herşey yolundadir
2 gün sonra tekrarla artışına bak şuan birşey söylenmezKızlar bende henüz bugün öğrendim hamile olduğumu rabbim herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da...
Adete 4 gün var HCG 17,42 çıktı kızlar çok mu düşük moralim bozuldu yaa
2 gün sonra tekrarla artışına bak şuan birşey söylenmez
Hayırlı olsun bu arada çoook sevindim belirtilerin varmıydı
Bende de kasık batması , halsizlik idrar koyulaşması var , kasık batman hani böyle biyere parmağını bastırırsın ya onun gibi mi benim öyle hiç adet sancısı gibi değilEvet canım var göğüs ağrısı bel ve kasık ağrısı var son 2 gündür belm ağrıyor mide bulantım var ara sıra ama birde uykum çok var
Bende de kasık batması , halsizlik idrar koyulaşması var , kasık batman hani böyle biyere parmağını bastırırsın ya onun gibi mi benim öyle hiç adet sancısı gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?