Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Kizzzlarr aranizdaa yeni hamile olupda kalp atisini duyan yokmu aranizda

kızlar öncelikle Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ins bende bugün gittim 6+1 dedi doktor kalp ritimlerini görmüş ama daha yeni baslamıs 12 gün sonra gel duymak için dedi ben boylarını merak ediyorum bebişleriniz benim gibiyken ne kadardı bana 0.41 cm dedi yani 4mm den biraz fazla nette hep 9 yazıyor moralim bozuldu

Mide bulantim basladi ustelik çok şiddetli gün boyu hicbirşey yiyemiyorum sürekli bir bulantı var konulara karşıda çok hassaslastim yarin randevum var kalp atışları için işallah herşey yolundadir

Mide bulantim basladi ustelik çok şiddetli gün boyu hicbirşey yiyemiyorum sürekli bir bulantı var konulara karşıda çok hassaslastim yarin randevum var kalp atışları için işallah herşey yolundadir
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım ne kadarlık bebişin

Insallah duyacaksin canim benimm haber wer bizdede

Sanırım bende hamileyim 2.bebeğim geliyor ne hissedeceğimi bilemedim

Bugün 8 e girdik Dr gittim kalp atışlarını dinletemediler ultrasyonlarinin o özelliği yokmuş Dr a gıcık oldum acele acele baktı hic memnun olmadım tavrından bide mide bulantısı na ilaç verdi kullanıp kullanmama konusunda tereddutteyim

Aylar sonra dondum bu satirlara zaman neleri degistiriyor hersey bizim icinmis meger insan yasayinca anliyor canim kizim cennet melegim annen seni cok ozluyor

Kızlar sanırım hamileyimmmmmmm inşallah 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bat 18 bugün öğlen idrar testi yaptım ikinci çicgi ilk beyazdır ardından pembeye döndü azbirşey yarında test yapıcam koyulaşma varmı diye , p.teside kan vermeye gidicem hiç bu tarz yaşayan varmı

Kızlar bende henüz bugün öğrendim hamile olduğumu rabbim herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da...
Adete 4 gün var HCG 17,42 çıktı kızlar çok mu düşük moralim bozuldu yaa

2 gün sonra tekrarla artışına bak şuan birşey söylenmez

Hayırlı olsun bu arada çoook sevindim belirtilerin varmıydı

Evet canım var göğüs ağrısı bel ve kasık ağrısı var son 2 gündür belm ağrıyor mide bulantım var ara sıra ama birde uykum çok var
Bende de kasık batması , halsizlik idrar koyulaşması var , kasık batman hani böyle biyere parmağını bastırırsın ya onun gibi mi benim öyle hiç adet sancısı gibi değil

Bende de kasık batması , halsizlik idrar koyulaşması var , kasık batman hani böyle biyere parmağını bastırırsın ya onun gibi mi benim öyle hiç adet sancısı gibi değil

Hani parmağına iğne batar ya onun gibi canım diğer hamileligimde de aynı sancı olmuştu ben zaten anlamıştım ama emin değildim. Senin bat ne zaman? 2. Çizgiyi silik görmüştün galiba yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…