- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Evet canım bat 18 perşembe günü yarın kan versem mi diyorumHani parmağına iğne batar ya onun gibi canım diğer hamileligimde de aynı sancı olmuştu ben zaten anlamıştım ama emin değildim. Senin bat ne zaman? 2. Çizgiyi silik görmüştün galiba yanlış hatırlamıyorsam
Ben çatlatma iğnesi vuruldumya onun etkisiyse diye korkuyorum ama yarın gitsem diyorumSilik çıktıysa inşallah hamilesindir canım benimki de silik çıktı sabah sabr edemedim hemen kan vermeye kostum
Sende bı kan ver bence inşallah hamilesindir
Bence de git öğren hemenBen çatlatma iğnesi vuruldumya onun etkisiyse diye korkuyorum ama yarın gitsem diyorum
Biraz karsrsızlık var ama giderim inşallahBence de git öğren hemen
Bende 4 haftalık hamıleyım kızlar
Amin canım ınsallh darısı tüm ısteyen arkadaslarımaHayırlı olsunnnnnnn tebrikler sağlıklıca kucağına alırsın inşallaaaahhh.....Darısı bana
Adetin kac gun gecmişti canımbenim de kanda 80 cıktı :)) bakalım bugun gıdıcem dualarınızı esirgemeyin
Benimde 60 cıktı beta kızlar gec dollnmeden dolayı insallah iyi gider hersey dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hiç birimize hayal kırıklıgı yasatmasın ben 4 kere yasadım bu 5.hamileligim
Oyleymiş canım evet insallah benimde duzenli artar cok takmıyorum kafama da işte insan uzulmek kaybetmek istemiyor. Bide cok sukur ailemde n baska kimse bilmiyor.diger gebeliklerimde hep soyluyoduk herkes hsyırlı olsun diye ararken o ara ben dusuk yapıyodum millete derdimi anlatmak daha zor.geliyordu bu sefer kararlıyız kalp atısını duyana kadar kimseye soylemek yokİnşallah herşey gönlüne göre olsun bebislerimiz bize sımsıkı tutunsun inşallahh!
Benim değer sizden düşük du adetten 3 gün önce 17,9 du 2 gün sonra 49 sonra 177 oldu şuan 700lerde çok şükür düzenli artıyor . Önemli olan düzenli artmasıymis
Oyleymiş canım evet insallah benimde duzenli artar cok takmıyorum kafama da işte insan uzulmek kaybetmek istemiyor. Bide cok sukur ailemde n baska kimse bilmiyor.diger gebeliklerimde hep soyluyoduk herkes hsyırlı olsun diye ararken o ara ben dusuk yapıyodum millete derdimi anlatmak daha zor.geliyordu bu sefer kararlıyız kalp atısını duyana kadar kimseye soylemek yok
Veremedennnnn adet oldum malesef 2.5 gün sürdü oda rabbim bu ay olmaz dedi demek ki haziran ayına bakıcaz artıkRabisscyln canım naptın verdin mı kan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?