Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Evet canım bat 18 perşembe günü yarın kan versem mi diyorum

Silik çıktıysa inşallah hamilesindir canım benimki de silik çıktı sabah sabr edemedim hemen kan vermeye kostum
Sende bı kan ver bence inşallah hamilesindir

Silik çıktıysa inşallah hamilesindir canım benimki de silik çıktı sabah sabr edemedim hemen kan vermeye kostum
Sende bı kan ver bence inşallah hamilesindir
Ben çatlatma iğnesi vuruldumya onun etkisiyse diye korkuyorum ama yarın gitsem diyorum

Selam kızlar
1 saat önce test yaptım HAMİLEYİMM
ve 1 yıldan sonra çok şükür

Kızlar benım yüzümde sıvılcelenme olmaya başladı bu normalmı

benim de kanda 80 cıktı :)) bakalım bugun gıdıcem dualarınızı esirgemeyin

selam kizlar..dun idrar testinde cift cizgi cikti..Nasip olursa 3. gebeligim..
varmi bnm gibi 3. coxuga hamile kalan.
hepimiz icin hayirlisi olsun

Benimde 60 cıktı beta kızlar gec dollnmeden dolayı insallah iyi gider hersey dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hiç birimize hayal kırıklıgı yasatmasın ben 4 kere yasadım bu 5.hamileligim

Benimde 60 cıktı beta kızlar gec dollnmeden dolayı insallah iyi gider hersey dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hiç birimize hayal kırıklıgı yasatmasın ben 4 kere yasadım bu 5.hamileligim

İnşallah herşey gönlüne göre olsun bebislerimiz bize sımsıkı tutunsun inşallahh!
Benim değer sizden düşük du adetten 3 gün önce 17,9 du 2 gün sonra 49 sonra 177 oldu şuan 700lerde çok şükür düzenli artıyor . Önemli olan düzenli artmasıymis

Oyleymiş canım evet insallah benimde duzenli artar cok takmıyorum kafama da işte insan uzulmek kaybetmek istemiyor. Bide cok sukur ailemde n baska kimse bilmiyor.diger gebeliklerimde hep soyluyoduk herkes hsyırlı olsun diye ararken o ara ben dusuk yapıyodum millete derdimi anlatmak daha zor.geliyordu bu sefer kararlıyız kalp atısını duyana kadar kimseye soylemek yok

Bizde henüz kimseye soylemedik kv bile söylemedim daha sadece annem biliyor
İnşallah kalp atışında duyarız tekmeleri de hissederiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Kızlar 6. Haftadayım aşırı bulantılarım var ne yıyebılıyorum ne yapabılıyorum bu durumdakı arkadaşlarım yardımcı olabılırlermı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…