Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Mrb kizlar.bende dun doktora gttim.benim rahmim tersmis bebegim gorunmedi oyuzden mecburen vajinal ultrason yapildi. 6 haftalik 6 mm dedi iyi mi bilmiyorumm..kalp atislarini duydum..buarada inanmiycaksnz ama 6 haftalik bebegime bence % 65 kiz dedi..ben soktayim.arkadaslarm kendine guveniyoki soyledi diyolar ama nerden anladi daha minicik yaa

Artık bundan sonra hamileliğinin keyfini sür Ben kalp atışlarını duymadan rahat edemiyorum Allah o günleri de göstersin inşallah bize :)
Kız bebeklerin kalbi erkeklere oranla daha hızlı atarmış. Belki ondan öyle demiştir doktor canım. Hayırlısı olsun

Günaydın canlar,

Doktora gittim. Hormonlarım, kan değerlerim normal cıktı. İdrar yolları enfeksiyonu baslıyo gibi dedi ama hepatit hastasısın dedi. Sasırdım kaldım gece baska bi hastaneye daha gittik. Ordaki nobetçi doktorada gösterdim. Sarılık geciriyosun dedi. İntaniye bölümüne gitmem gerekiyomus. Bebeğime şimdilik zararı yokmus ama dogar dogmaz iki tane iğne vurmaları lazımmıs. Benimm halsizligimin nedenide oymus. Kafam cok karısık. Korktum cok agladım dun. Hakkında hiçbişey bilmediğim bi hastalık. Annemde saolsun hadi kurtulamazsan falanla ustune tuz biber oldu.

İnsallah canimm..en yakin zamanda sende yasayacaksin zaten.hayirlisiyla..
ben bi turlu cozememistm nerden anladgni..keske hic soylemeseydi ya aklimi bulandirdi % 65 dedigi icin..kalbin hizli atmasi disinda baska biseyde de anlasilabilir mi bi fikrin var mii ??

Cok gecmis olsun cnm etkisi yokmus bak sukur merak etme.ama ben garanti olsun diye bir kadin dogumcuya daha giderdim sanirim hani belki hamileyken falan yapilabilecek alinabilecek onlem var mi diye tabi sen bilirsin ama uzme sakin kendini sonra bebis de uzulmesin.

gitcem canım aklımda zaten. Bu kez Hacettepe yada gaziye gitcem. Araştırma hastanesi olsun istiyorum: Hastalığımın ne durumda oldugunu tam bi öğreneyim sonra kadın doğum bölümünede gitcem. Bu hastalıkda fazla kilo alımı yasak. O yuzden saırım diyet de yapmam gerekecek. Bİlmiyorum yani nolacaksa artık.

üzülme canım, inşallah yolunda gidecektir herşey. araştırmanı yaptır, aynı iş yerinde çlıştığım arkadaşın eşide aynen senin durumunda, sürekli kontrole gidiyor.... sana dedikleri gibi doğumdan sonra bebeğe iğne vurulacağını söylemişler ona da

Cok korkmuyorum artık canım yaa. En azından biliyorum artık. Ya hiç bilmeseydim. Artık biliyorum ve ona göre davranacagım. Neyse tedavisi olcam bitcek gitcek. Pozitif enerji her zaman dimi

Canıımmm hiç aklına kötü şeyler getirme bebişini de etkileme Allah dermansız dert vermesin. Halledilmeyecek bir durum değil, detaylı araştırma yapan bir hastaneye de gidecekmişsin, ne güzel. Tedavini olacaksın bitecek gidecek, üzme kendiniii

Valla canım bir fikrim yok, omu da tesadüf okudum bir yerde ne kadar doğrudur bilmem :)

Bana da doktorum kesemin solda olduğunu görünce genelde solda duranlar erkek olur demişti ilk gidişimde..Böyle bişey duyanınız var mı???

Kızlar kötü bir akşam geçiirdim maalesef Kanamam oldu acile gittik. Doktor vajinal muayeneyle keseyi ve yolk kesesini gördü. 2 gün önce yolk kesesi görülmemişti bu biraz olsun mutlu etti bizi. Şimdilik bir sıkıntı yok ama bu düşük tehtidi dedi ( Progestan verdi. Çok fazla kanamam olmadı ama çok üzgünüm şu an...

Bana da doktorum kesemin solda olduğunu görünce genelde solda duranlar erkek olur demişti ilk gidişimde..Böyle bişey duyanınız var mı???

Cnm mrb..benimkide solda ama bi onceki sayfada yazdgm gbi %65 kiz dedi doktor bebegime..%35lik yanilma payi var tabi.hemde daha 6 hafatalik.oyuzden belli de olmaz tabi.off yaa hic solemeseydi keske..

günaydın hanımlar :) bende biraz önce test yaparak öğrendim hamile olduğumu..ama yinede kan testi yaptırıp keseyi bebişi görene kadar ümitlenmek istemiyorum :S

Günaydın canlar,

Nasıl gidiyo bakalım hamilelik. Pınarcım cok gecmiş olsun. İstirahat et, ilacını aksatma bebeğin seninle kalacaktır emin ol canım. %65 kız ne demek yafff. Doktorunda beni cok guldurdu canım yaa. Oda heyecanlı heralde hemen tahminlere baslamış. Baska cocugun varmı bilmiyorum ama cinsiyeti hiç önemli değil canım benim. Sağlıklı olsun yeter sen onu hiç duymamış gibi davran. Zor olur tabi. Muhtemelen kalp atıslarına göre demiştir. Benimkide yavastı erkek mi ki accaba bebeğim. Neyse cinsiyetleride hep birlikte öğreneceğiz burada. Doğumuda birlikte takip ederiz.

Bu arada hangi şehirlerdeyiz kızlar. Aynı şehirlerde olanalar varsa birbirine tavsşyede bulunabilir belki. Ben ankarada yasıyorum.

Hepiniz cokca opuldunuz.

Merhaba kizlar

Pinar0 cok gecmis olsun uzulme sakin hersy yoluna girer Allahin izniyle.
Yeni hamilelere de hayirli olsun..:)
Ben İzmirde yasiyorum bu arada :). Gorusuruz kendinize iyi bakin hamisler :)

ay bende de tam tersi yaa sivilceler cikmaya basladi, sinir oldum ama bebis icin hersey deger :)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Merhaba kizlar

Pinar0 cok gecmis olsun uzulme sakin hersy yoluna girer Allahin izniyle.
Yeni hamilelere de hayirli olsun..:)
Ben İzmirde yasiyorum bu arada :). Gorusuruz kendinize iyi bakin hamisler :)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar teşekkürler :) Stresli bir hafta sonundan sonra bugün güzel haberler aldım.. 2 gündür kanamam yok.. doktor bugün vajinal ultrsanla muayene etti. O bölgenin tamamen temizlendiğini, rahimde hiç kanama görmediğini söyledi.. Bir sorun yok yani, gelişimimiz de gayet iyiymiş :)) Ama progesteron içmeye devam edicem.. İşte böyle kızlar,,mutluyumm :))

günaydın hanımlar :) bende biraz önce test yaparak öğrendim hamile olduğumu..ama yinede kan testi yaptırıp keseyi bebişi görene kadar ümitlenmek istemiyorum :S

Hayırlısı canım, Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

Ben İstanbulda kızlar,, her türlü paylaşıma hazırım

ay bende de tam tersi yaa sivilceler cikmaya basladi, sinir oldum ama bebis icin hersey deger :)

Kız annenin güzelliğini alır, erkek güzellik katar derler :) Hadi bakalım, hayırlısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…