Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Günaydın hanımlar,

Dün tüm gün hastanedeydik. Sonuçalrı alamadık. Perşembe günü yeniden gitcez. Umarım kotu bi sonuç çıkmaz cok endişeliyim hala. Yemek yiyemiyorum bu arada sizlerde durum nasıl kızlar. İştahınız açıldı mı?

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, aklına kötü şeyler getirme.. İştahımda bir farklılık yok ama ben öğrendiğim günden beri nedense :) sürekli yediğim için baya kilo aldım:) şimdi dikkat ediyorum yediklerime..

Canım gittin mi bugün doktora?

Canım gittin mi bugün doktora?

gittim canım. Hepatit b tasıyıcısıymısım. Baska tahlillerde istedi. Onların sonucu 3 hfta sonra cıkacakmıs ama. Virüs yukune gore tedaviye baslayacagız artık.Son iki ay hap kullanmam gerekecek ne yazıkki. Eşimide aşılattık dün. Başkada bi sıkıntı yok şimdilik bakalım. Ama ben korkuyorum hala. 3 ay sonra yeniden kontrole gıtcem.

Allah dermansız dert vermesin. Geçmiş olsun.. Bebeği de etkiliyormu bu durum?

kızlar beni yeni öğrendim hamileliğimi ama keseyi görene kadar rahat edemiycem sürekli panik stres içerisindeyim ((

kızlar beni yeni öğrendim hamileliğimi ama keseyi görene kadar rahat edemiycem sürekli panik stres içerisindeyim ((

Görürsün canım merka etme. Alış artık bu telaşlara kekyi gördün kalbi atacak mı, Kalbi attı gelişimi normal mi, 2 li test iyi cıkaqcakmı, 3 lüye gerek varmı... Ufffffffffffff hep boyle artık.

Allah dermansız dert vermesin. Geçmiş olsun.. Bebeği de etkiliyormu bu durum?

Bebeğime doğar doğmaz serum vereceklermiş. Hemen aşı yapılacakmış. 1 ay sonra bi tahlilin sonucu cıkacak. Ona göre tedaviye baslamam gerekebilirmiş. Ama benim içim rahat olmayacak bişey Allahın iznile.

merhaba arkadaslar ben cok acikiyorum yaa normalmi..?? ama boyle atistirmalik degil harbi yemek istiyorum cok useniyorumm annemin tatilden gelmesini bekliyorummm :) bana azicik baksin yaaa uff anne olmak zorrrrrr.. 6.haftama girdigimde 3 gun midem bulandi agridi felan smdi 7.ci haftama gircem artik oyle bulanmiyor ac kalmadikca yaniii.. bulaninca sikayet ediyorum bulanmayinca acaba biseymi oldu diorumm

Bebeğime doğar doğmaz serum vereceklermiş. Hemen aşı yapılacakmış. 1 ay sonra bi tahlilin sonucu cıkacak. Ona göre tedaviye baslamam gerekebilirmiş. Ama benim içim rahat olmayacak bişey Allahın iznile.

cnm benim ablamın eside b tasıyıcısıydı bebekleri oldu onada doğar doğmaz asılar yapıldı hatta bi kaç kez tekrarlandı galiba maşallah hiç bi sıkıntısı yok şuan 6 yaşında :)

Görürsün canım merka etme. Alış artık bu telaşlara kekyi gördün kalbi atacak mı, Kalbi attı gelişimi normal mi, 2 li test iyi cıkaqcakmı, 3 lüye gerek varmı... Ufffffffffffff hep boyle artık.

tahmin edebiliyorum ama çok isteyince ve ilk olunca sanırım böyle telaşlanıyo insan

Benimde ufak ufak iştahım açılmaya baslıyo ilk baslarda hiç yemek istemedim ama 2-3 gundur yiyorum:)Ama hepsi normal. Bu dönem anormal olan şeylerin hepsi normal. Hatta normal şeyler anormal. Anormal olmakda guzel ama. Sıyırmadan bitirebilmek önemli gALİBA:)

ayy bu anormaliigi hic sevmedim yaaa nazar deydi az once cikardim herseyi sabah ne yediysem vitamin haplarda gitti bidaha icemem yaa onlariiii

Allahın izniyle görürsün annesi, azıcık daha sabret

Canım olumsuz şeyle düşünmemek en iyisi, bebeişini de etkileme.. Sağlıklı bir bebiş olacak Allahın izniyle

:)) Ben de belirtiler yaşayınca acı da verse çok seviniyorumm :))
Acıkma yok henüz bende.. Aman ilk zamanlar olmasın yoksa iyice dobiş oluruz :))

Günaydın canlar,

Bugun hamilelerimiz nasıllarmış bakalım. Ya kızlar geceleri uyuyamıyorum ben fenalardayım. Sürekli tuvalete cıkıyorum. Ama daha enerjiğim artık. Uff neydi o eski hallerim. Perişandım ya:) Annem şimdiki hamilelerde bi garip herseyi abartıyorsunuzx diyo. Ama elimde değilki. Gerci en son dedim bende siz bizim gibi calışmıyordunuz. Stres denen seyden haberiniz yoktu. İş stresi bizi bu hallere getirdi yaa. Keşke eşimin maaşı tek basına bize yetsede calışmasam kendimle bebeğimle daha cok ilgilenebilsem.

bende enerjiktim 5.haftamdayım ilk kez dün akşam bayılcak gibi oldum normaldir umarım

ben 3 gün oldu hamileligimi ögreneli regl günüm 2 gün önceydi erken ögrendim yani :) ama regl olacakmışım gibi ağrım var sanki heran adet olacakmışım gibi bunu yaşayan oldumu hiç ? düşükmü yoksa çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…