- 2 Ağustos 2013
- 37.316
- 121.267
- 798
- Konu Sahibi hayatagaci94
Eşinizin ailesi almalı arabayı yüklenin yazlık alana kadar size araba ev alsınlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendilerine harcasınlar tabiki de . Ama fazla olanları elde tutmanın ne manası var. İki tane evi varsa birini satabilir. Birinde zaten oturuyo diğerini satsın.Eşinize degil kendize istiyorsunuz hatta bunu şart kosmuşsunuz hamilelik icin. Hadi diyelim ki esiniz için konuştunuz Olabilir kendi çocuğu diye ömür boyu yedirip icirsin mı anne baba oldular diye kendileri harcamasın mı bakmışlar büyütmüşler tamam.
Ya şimdi bu tiplerin bazıları şöyle oluyor,izzah edeyim..Eşinize degil kendize istiyorsunuz hatta bunu şart kosmuşsunuz hamilelik icin. Hadi diyelim ki esiniz için konuştunuz Olabilir kendi çocuğu diye ömür boyu yedirip icirsin mı anne baba oldular diye kendileri harcamasın mı bakmışlar büyütmüşler tamam.
Paranın, malın fazlası olmaz.Kendilerine harcasınlar tabiki de . Ama fazla olanları elde tutmanın ne manası var. İki tane evi varsa birini satabilir. Birinde zaten oturuyo diğerini satsın.
Ben de böyle düşünüyorum. Eşim şimdi sırada çocuk var diye çocuk istiyo. Ben eğer iyi bir hayat sunamayacaksam çocuğuma neden çocuk yapıyorumCocuk yapmak kolay da asıl onemli olan ona gelecek hazirlamak. Ona iyi bir gelecek verebilecek misiniz? Yoksa sadece sevmek icin mi dusunuyorsunuz cocugu? Ya da evlendik simdi de sirada cocuk yapma var diye mi dusunuyorsunuz. Once ise girin. Kendinizi bir kurtarin. Arabasiz cocuk buyutmek zor evet. Gecenin bir yarisi cocuk hastalaninca taksilerle hastaneye kosusturabilirsiniz. Ancak araba almak icin de buyuklerden destek beklememelisiniz. Bunu yapacak gucunuz yoksa cocuk buyutmek icin de gucunuz yok demektir. Siz de calisin. Once kendinizi bir kurtarin. Sonra cocuk dusunun.
Gecen instada sanirim biri fenomenleri elestirmis.. diyorki: babasinin evinde yatagini gosteremeyenler kocasinin evinde ev turu cekiyorYa şimdi bu tiplerin bazıları şöyle oluyor,izzah edeyim..
Kendi babalarının evinde karınları zor doyarken,evlenince eşinin ailesi biraz varlıklıysa ,milletin malına çullanıyor ne yazık ki
Keşke sizin eşinizin ailesinin parasını araştırdığınız kadar,onlar da sizi araştırsaydı evlenmeden önceKendilerine harcasınlar tabiki de . Ama fazla olanları elde tutmanın ne manası var. İki tane evi varsa birini satabilir. Birinde zaten oturuyo diğerini satsın.
Ben almadım canım kaynanam aldıhe şu kv yazlık alan şahış sizmisiniz:)
Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Evet okumak hiç bir şey katmamış sizeŞöyle ki gerçekten okumakla kişiliğin bir alakası yok. Bunu etrafımızdaki insanlardan görebiliyoruz. Bu kadar tepki alıcağımı hiç düşünmemiştim hatta bi kaç mesaj bekliyodum. Çok zevkliymiş böyle valla baya zevk aldım![]()
Aynen ben eşimin dört beş katı maaş alıcağım için denklik çok önemli.Keşke sizin eşinizin ailesinin parasını araştırdığınız kadar,onlar da sizi araştırsaydı evlenmeden önce
Denklik önemlo
Evet çocuğum kıymetli başkaları gibi doğurup ortalığa mı atayımotobüsleri vardı ailenin.. o otobüsle gidip gelin..
bi kıymetli siz ve sizin çocuğunuz çünkü..
bırak kadıncağız son senelerini yazlıkta geçirsin , zaten size kalacak hakkınız olcak neticede:)sende çalış al biz eşekmiyiz17 sendir çalışıyoruz:)Ben almadım canım kaynanam aldı![]()
Neden öyle düşünüyorsun ki. Onlar koskoca ECZACI GELİN almışlar. Tabi ki bütün servetlerini önüne dökecekler. Yatlar katlar arabalar almalılar. beşi bir yerde takmalı altına boğmalılar
Kac yildir o kucuk gordugun herifin calistigini yiyorsun nankorsunAynen ben eşimin dört beş katı maaş alıcağım için denklik çok önemli.
Burda hamilelikle ilgili konu açan kadınları görünce gerçekten eşleri için üzülüyorum. Siz sanki hemen Hamile kalıp, ertesinde hemen yollarda gezebileceginizi mi dusunuyorsunuz. Bu doğmamış bebeğe dön bicmekten çok daha önceki level vallahi pes. Belki zor geçecek hamileliginiz evden dışarı çıkamayacak, yataktan kalkamayacaksiniz...Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Görmüşlük ve görmemişlikten bahsediyorumAynen ben eşimin dört beş katı maaş alıcağım için denklik çok önemli.
Oysaki Eczacılar zinciri kuracaklardıEczacı gelin al, çalışmasın.
Boşa yatırım, üstüne beklentiden zarar ihtimali var
Kayın aile seri üzgün.