- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi hayatagaci94
Bu aileden ya yazlık ya bir ev (kiradasiniz) yada bir araba koparmadan rahat etmeyeceksiniz anlasilan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla sen de herşeyi istiyon, taksit taksit de konu açıyon.Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Kayın aile sana ev de verir yazlık da verir, araba da verir. De hele sen gelinlik yapacan mı?Ben kimseden para istemedim zaten . Sadece içimde yaşadığım sorunları yazıyorum buraya doğru mu düşünüyorum diye çünkü düşündükçe ben çok mutsuz oluyorum. Zaten eşimden başka kimseye bu konuyu açmadım. Ayrıca bana hak veren insanlar da var. Burda herkes benim yanlış düşündüğümü söylüyo ama .
istemiş istemişEv falan da iste bari eksik kalmasın.![]()
İstemişEv falan da iste bari eksik kalmasın.![]()
Hayır. Eğer anne babaysan o çocuk otobüslerde geziyo sen arabayla. O çocuk kirada oturuyo senin dört tane evin varsa sen anne baba olmamalısın haketmiyosun . Zaten bunu yapan insanlar hep mutsuz olurlar benim eşimin anne babası da öyle hep mutsuzlar herşeyleri var niye çünkü çocuklarının haklarına giriyolar. Çocuk çalışırken maaşı alıp yiyolar ama birşey vermek yok.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.istemiş istemiş
Şimdi aklıma geldi de bizim arkadaş da saf onun da başarısı yani tek taraflı değil sonuçtaOff nasıl kafalarsizin aileniz alsın o zaman ama onların durumu yoktur şimdi hay allah napacaksınız arabasız herkesin de arabası şöförü falan var aslında bir tek sizin yok
Bir arkadaşımız da tam olarak sizin gibi bir kadınla evlendi ama o her istediğini yaptırıyor valla yetenek meselesi demek ki her seferinde şok oluyoruz
![]()
diğer konusunda da ev istediEv falan da iste bari eksik kalmasın.![]()
Helal olsun valla şu kadar olsam yeter.İstemiş![]()
Ev tamam araba tamam bir de dükkan istesin kiraya verir gelir olur.diğer konusunda da ev istedi![]()
O da kaynana evi temizleyecek mi, görümceye doğum günü partisi hazırlayacak mı, kaynananın misafirlerine kısır yapacak mı, süs biberi gibi başında oturacak mı ağzını açmadan, geliin çay geliiiin tuz geliiiin kek dese kalkıp servis edecek mi, çanta gibi taşıtacak mı kendini her yere, çat kapı kabul edecek mi? Ördek ailesi gibi her yere akacak mı kayın aile ile? Yağniii, sen ev araba istersin, onlar da bunları ister, di mi?Neden öyle düşünüyorsun ki. Onlar koskoca ECZACI GELİN almışlar. Tabi ki bütün servetlerini önüne dökecekler. Yatlar katlar arabalar almalılar. beşi bir yerde takmalı altına boğmalılar
Işte yenik 1 yüzü vermeyenin 2 yüzüdiğer konusunda da ev istedi![]()
Ay sen de canım, kayın aileden alıp ailesine bile verir, ne diyorsun? Erkek evladım olmayışına şükür sebebi gibi konu valla.haddini bil be terbiyesizlik yapma.
Senin annen sana bakabilmiş mi?
Bir tane ev alamamış sana sende gidip eşinin ailesinin parasına göz dikmişsin.
Bu cümleyi annene kursana. Kurduğun cümleyle annene de laf söylemiş oluyorsun.
Allah senin gibi aç gözlü insanlardan korusun. Çocuğum olmadığına bin şükür ettim sayende.
Her isteği için ayrı konu açıyor. Şimdilik ev ve araba için konu açtı. birazdan da yazlık için açarEv falan da iste bari eksik kalmasın.![]()
İşte mal mülk böyle birikiyor şekerim.Her isteği için ayrı konu açıyor. Şimdilik ev ve araba için konu açtı. birazdan da yazlık için açar![]()
bebeğin denize girmesi için özel havuzu olan yazlık almalıEv tamam araba tamam bir de dükkan istesin kiraya verir gelir olur.![]()
Nasil guzel anlatmışsın bazi kaynana tiplerinin istediği gelin profilini. . Ördek ailesi lafına bittim tuttum bu lafi.O da kaynana evi temizleyecek mi, görümceye doğum günü partisi hazırlayacak mı, kaynananın misafirlerine kısır yapacak mı, süs biberi gibi başında oturacak mı ağzını açmadan, geliin çay geliiiin tuz geliiiin kek dese kalkıp servis edecek mi, çanta gibi taşıtacak mı kendini her yere, çat kapı kabul edecek mi? Ördek ailesi gibi her yere akacak mı kayın aile ile? Yağniii, sen ev araba istersin, onlar da bunları ister, di mi?
kv bu beklentilerle 'size bi gün ev alıcam' masalı okuyorduO da kaynana evi temizleyecek mi, görümceye doğum günü partisi hazırlayacak mı, kaynananın misafirlerine kısır yapacak mı, süs biberi gibi başında oturacak mı ağzını açmadan, geliin çay geliiiin tuz geliiiin kek dese kalkıp servis edecek mi, çanta gibi taşıtacak mı kendini her yere, çat kapı kabul edecek mi? Ördek ailesi gibi her yere akacak mı kayın aile ile? Yağniii, sen ev araba istersin, onlar da bunları ister, di mi?
Herşeyin bir bedeli var. Sen insanlar hayatta iken mallarının derdine düşersen onlar da hizmetinin derdine düşebilir, adil bir alışveriş.Nasil guzel anlatmışsın bazi kaynana tiplerinin istediği gelin profilini. . Ördek ailesi lafına bittim tuttum bu lafi.![]()