- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.061
ben de bayramdan önce doktora gittim.. hiç bir sorun yok yumurtan da var dedi ama neden olmuyor o zaman(( offffff
referans aralığı 0,40 dan başlıomuş benim 0,30 çıktı, endokrinolojiden randevu alamadım devlet hastanesinde dahiliyeye gidiyormuşsun onlar yönlendiriyormuş oraya bende tsh,t3 ve t4 testlerimi sağlık ocağında yaptırıp çarşamba gidicem dahiliyeye zaman kaybetmemek için test sonuçlarımla gideyim dedim bakalım o ne dicek araştırmalarıma göre hipertiroid çıkarsa ilaçla tedavi ediliyormuş ee hamileyken ilaç içilmiyor zorunlu olmdıkça kadın doğum doktorumda göztepe medipol üniversitesi hastanesinde basit biyerde değil ama içime kurt düştü işte :s
çok geçmiş olsunen yakın zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla inşallah.
Doktora sebep sorduğumda psikolojik diyor. Benim bi kere gebelik oluşmuştu, ona istinaden yine oluşur muhakkak diyor ama zamanını Allah bilir diyor.. Ne diyelim nasip.. Herkese nasip olur isteyen inşallahbenim de takıldığım nokta bu herşey normal ama olmama sebebii demekki Rabbimin de nasip etmesi gerekiyor inşllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir isteyen herkese.
umut vermek istemem ama.. Yani her ay bu belirtileri psikolojik midir nedir yaşıyoruz sonu hüsran hüsran hüsran.. mesela kasığımda batmalar oluyodu bi kaç aydır her seferinde hamile miyim acaba diyodum ama malesef adet oluyordum.. Acaba kist falan mı diye kafama kurdum kurdum tabi ağrılar devam ediyodu.. En son doktora gittim hiçbişey yok dedi inanır mısınız ağrılarım geçti.. yani anlatmak istediğim çok fazla şartlanıyoruz galiba.. en iyisi adetin gecikmesini beklemek ve kan tahlili yaptırmak.. Onun dışında diğer belirtileri kafanıza takmayın.. Benim önceki hamileliğimi beklemediğim için sanırım, hiç belirti yoktuGerçi 2.5 aylıkken gebelik sonlanmştı o da ayrı
Anladım. Haklısın evet üzülmeyin sebebi bizim çok fazla umutlanmaktan kaynaklanır. Ama bu galiba bnm kuruntum değil duş bile alamadım bugün banyoda ordan oraya savruldm resmen. Karnım altındadda çok batmalar olup ara ara. Hiç umut etmiyorum ama anlamda veremedim. Sarı akıntımda çok. Hepsi üst üste geldi ondan belkide bu merakim
inşallah hamilesindir canım.. Düşünüyorum da ilk gebeliğimde ben de banyodan zor atmıştım kendimi ama başka belirti yoktu.. Ancak yine de sat ne çok varsa erken test yapma negatifse erkenden bunalıma giriyor insan
arkadaşım bende 4 ay kullanıp bıraktım 20 gün gecikmişti bıraktıgım ay doktora git bence hormonlara vs bakıyolar kist oluşmuşmu onu kontrol ediyorlarkızlar 5 yıl kullandığım doğum kontrol hapını bıraktım. 15 eylülden beri adet olamıyorum test yaptım negatif çıkıyor kan tahlili yaptırsam mı?yoksa doktoramı gitsem mi???hapı kullanıpta bıraktıktan sonra böyle sıkıntılar yaşayan varmı ????
kızlar dün gece rüyamda zürafa gördüm yeni aklıma geldi tabirlere baktım anaaaaaaaam ne göreyim hamile kadına işaretmiş inşallah ben olurum yaaaa... tabi başka şeylerde yazıyodu ama ben buna odaklandım diğerleri uymuyodu :)
Kizlar regl gunum bgun hic agrim yok insallah gelmez kirmizilar 2 gun onceki gelen o bi kacdamla kan inslah yerlesme kanamasidirrrr.....
hadi bakalım dualarım seninle inşallah bebişlenirsin
Amin insallah sende hamissindir formda ruyalarla ilgli konu var orda bazi bayanlar zurafa gordgnu ve hamis olduklarini ogrenmis insallah sende olesindir
Goruslerinizi bekliyorum kizlar ben kasik agrilari bacak agrilari sari beyaz akinti sikayetiyle intihaptan sutpelenip acile gitmistim intihap cikmadi hcg 8.53 cikti.adetim 3 gun gecmisti Su an adetim geceli 8 olcak dun kan testi verdim sonuc carsamba cikacak zaman gecmiyo cok istiyorum hamile olmayi adetim cok duzenlidir 29 gun hep olurdum ilk defa boyle oldu cokmu taktimdan mi oldu acaba lutfen kizlar cvp sizce hamilemiyim
hanımlar dün ovulasyon testi yapmıştım negatifti bugün tekrara uyguladım T çizgisi silik çıktı sizce yumurtlama dönemi başlıyor olabilirmi,çünkü testin içindeki prospektüste T çizgisinin silik olmasını negatifdir diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?