- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.101
suan senden cok ben heycan yaptm yemn ederm.. sanki bnmmiş gibi :)
85.03 müüü e sen hamilesin canım süper bi haber bu ya tebrikler şimdiden
Ay sorma sagol cnm belirsizlik ne kotu hastane koselerindeyim suan telden giriyorum nete catladim oldum.
canım yüksek ihtimal hamilesindirr,şimdiden gözün aydınn..Beta hcg 85.03 ne oluyor sonuc bu dktr sezeryendeyms sonuc elimde catlicammm
sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün canm yaao nasıl bişey öyle olurmu öyle sacmalık.. birsürü o ayda evlenen var hepsi 7 yıl bekliyormu.. bence seninki 7yi bulmaz için rahat olsun.. içimden böyle söylemek geldiAllah mı söyletti bilmiyorum ama
canım yüksek ihtimal hamilesindirr,şimdiden gözün aydınn..
canım yüzde 90 hamilesin ayyyyyyyyyyy çok sevindim ben de istiyoooooom aynısından :)
Hamileyim 2 gun sonra tekrar gel degerlere bakalim dediler.
kızlar size kendi durumumu anlatmak istedim belki faydası olur brn duzenli adet oldugumu dusunurdum ya 3 gun erken yada bır kac gun gec gelirdi bebek dusunmeye karar verdıgımızde ilk adetım 2 gun erken geldı sonraki ayda 5 gun gecti evde test yaptım negatif doktora gıttım kadın doguma kan tahlili yaptı ve yıne negatıf sonra bana adet olmam için tarlusal verdi adet olup gel hormon tahlili yapalım dedi hap bıttı ve ben yıne adet olmadım aradan 3 gun yone gectı ve tekrar baska kadın doguma gıttım durumu anlattım ve bana kan tahlılı yaptı müjdeli haberi verdi hamileyım ve yalnızca ıkı haftalık gıbı bırsey dedi degerlerımı takip ettı cok sukur yukseldı gectıgımız pazartesi keseyı gorduk haftaya carsamba inş kalp atıslarını dınlıcez demem o ki adetınız 2 3 gun gecıkır yada erken gelırse yumurtlama tarıhınız asırı degıskenlik gosterıyor benım son adet tarıhım 26 agustos buna gore ıkı aylık hamile olmam laazım ama su an daha 5 haftalık bebişim allah sıze de basip etsin bıran once bu duyguyu sizde yasayın kızlar
yaklaşık bir yıldır korunmasız ilişkiye girioruz.çocuğumuz olmadı doktora gittik.benle ilgili sorun yokmuş.eşimin sperm sayısı biraz düşükmüş, bir de hareketli sperm sayısı azmış.doktor ilaç verdi eşime bir de vitamin takviyesi.birkaç ay bekleyin dedi olmazsa aşılama yapılacakmış.benzer sorun yaşayan oldu mu?
tebrik ederim canım çok sevindim gözlerim doldu yaa rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inan gerçekten senin için çok dua ettim nolur sen de dualarını eksik etme benden
ee tatlım biz demedikmi :) hadi darısı başımıza inşallah kendine çok dikkat et fazla yorulma bol bol şükür ve dua et bebiş iice tutunsun sana
iste bu mukemmel bi haber. bizede dua et olur mu.. Rabbim bizede nasip etsin.. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrunu canım. hayırlı olsnHamileyim 2 gun sonra tekrar gel degerlere bakalim dediler.
arkadaşlar merhaba ...orda birileri varsa hamilelik belirtileri ile ilgili konusmak ıstıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?