hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

napim canım ya kim ne derse arkasından gider oldum :) 7 yi bulmazsa dile benden ne dilersen :) bu ay çok çalışmak lazım çooooooook bu ayki yeni sloganım savaşma seviş :) edepsizliğim tuttu gene kusura bakmayın :)

tebrik ederim canım çok sevindim gözlerim doldu yaa rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inan gerçekten senin için çok dua ettim nolur sen de dualarını eksik etme benden

söktürücünün zararı olmuyormuymuş sonuçta ilaç ya sordun mu canım doktora ins hayırlısı ile kucagına alırsın bebişini

benim eşiminde sonucunda hareket % 27 mi öyle düşük çıktı bende polikistik over var küllüyen hapı yuttum ama erkekler için aktardaki yapılan bitkisel karışımlar çok iyi geliyormuş bi araştır derim ben öyle yapıcam

tebrik ederim canım çok sevindim gözlerim doldu yaa rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inan gerçekten senin için çok dua ettim nolur sen de dualarını eksik etme benden

Allahim sana ve senin benim gbi isteyen herkeze yasatsin insallahhhhh

ee tatlım biz demedikmi :) hadi darısı başımıza inşallah kendine çok dikkat et fazla yorulma bol bol şükür ve dua et bebiş iice tutunsun sana

Eve geldim adagim vardi 9 yasin okicam peygmberlerimizin sevabina diye dun basladim 3unu okudum bgunde 3 tane okudum gelir gelmez allahim sukurler olsun ama korkum daha cok yeni dedi ve kasiginda ki agri cok fazla dedi dis gebelik olasiligi korkutuyo 2 gun sonra gitcem insallah degildir

Arkadaşlar merhabalar,
Biraz önce üye oldum siteye her araştırmalarımın sonucu zaten hep bu siteyi gösterirdi bu sefer uygulamaya geçtim. Bebeğimiz olsun çok istiyoruz yolun başındeyız, bununda farkındayız fakat yine de acele ediyoruz işte henüz bu ay içinde 1 yılı dolan yeni bi çiftiz biz ve 4aydır korunmayı bıraktık ilk en son bu ayın başında yine hasta oldum, fakat takip ettiğim bişey var korunmayı bıraktığım günden beri adet belirtilerim değişti bu ay bebek geliyor derken yine regl oldum Geçen ayın 12.sinde regl oldum bu ayın 10 u nda siyahımsı akıntı geldi taki 13 ne kadar hiç anlamadım hiç olmazdı (adet olacağım gün gelirdi ve hemen arkasına kanamam olurdu) sonra kanamam oldu ve ayın 20 sine kadar uzadı hiç olmayan bişey vücudumun neden böyle tepkisi oldu aynı şeyler başına gelen arkadaşlar var mı.Bana öneride bulunmak isteyen ve yardımcı olmayan isteyen arkadaşlara ihtiyacım var. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…