- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.241
Kızlar ben yaptım şimdi evde test sonuç pozitiiiifff :) İnşaallah bir sorun çıkmaz
Allah'ım isteyen herkese versin...
Cnm ama bu yumurtlama testi gebelik değil ki
Kızlar ben yaptım şimdi evde test sonuç pozitiiiifff :) İnşaallah bir sorun çıkmaz
tebrikler canım,gözün aydın.bizimle payşırmısın bu süreci belki yazmışsındr tekrar yazarsan sevinirim neler yaptınn varmı bi püf noktasıı:))
tebrik ederim canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın hadi bakalım sen sıranı savdın desene
aminnn.. inşallah kan testinde güzel çıkar ve bir hamile daha çıkarırız ekim bitmeden :))
Amin canım darısı başınıza inşaallah..Ama kan testi yaptırmadan içim rahat etmeyecek,dualarınızı eksik etmeyin..
bugünde adet olmadım 5 gün geçti ve göğüslerimde aşrı ağrı yok ama halsizlik 2 gündür çok fazla ve belim çok ağrıyor test yaptırsam mı bugün acile gidip
Amin inşaallah,sen de hamilemisin?Daha yeni üyeyim takip edemedim.
yok canım ben testzedeyim :)) bayramda 3 idrar testinde silik çizgi görüp 2 gün adetim gecikince hamilelik havasına girmiştim ama rabbim bekle dedi 2 gün sonunda hastalandım :) umutlarımız bu aya artık zaten bu daha 3 denememiz olacak
Teşekkür ederim :) Ben 4 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır istiyoruz bebek.Benim hormonlarımda düzensizlik olduğunu aşılamayla hamile kalabileceğimi söylemişti dr..1 sene sonra düzeldi kendi kendine..Eşime varikosel teşhisi kondu,ameliyatının 6.ayındayız..Geçen ay ben belirti hissetmiştim,sanırım psikolojikmiş..Kan testi için s.ocağına gittim bana hamile değilsin ama istiyosan yapalım dedi..Aşılama yapsam daha iyi olurmuş fln..Normal yolla zor dedi..Moralim altüst olmuştu..Bu ay da yine umutsuzca yumurtlama günlerinde eşimle beraber olduk.Ben önceden ilişkiden hemen sonra duşumu alırdım..Bi kaç saat sonra duş aldım...Adetim 5 gün gecikti..Dün ve bugün öğle saatlerinde kasık ağrım fazlaydı..Hatta adetimin ilk günü ağrı kesici aldım(inş.bişe olmaz)..Kistten korkuyordum o kadar ümitsizdim yani..Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
yok canım ben testzedeyim :)) bayramda 3 idrar testinde silik çizgi görüp 2 gün adetim gecikince hamilelik havasına girmiştim ama rabbim bekle dedi 2 gün sonunda hastalandım :) umutlarımız bu aya artık zaten bu daha 3 denememiz olacak
hayırlı olsun canım birbirimizi tanımasakta irbirimize umut oluyoruz ...buda güzel bir haber şimdiden kutluyorum ve drısı başımıza diyorum canım ......inşallah kucağına almayı rabbim nasip eder cnm ......
geçmiş olsun canım ..benimde eşimin spermleri yavaş hareketli büyük bir sorun değil ama sorunun lası bende maalesef ama ben anlatsam uzun şimdi hormonlarım çok çok nrmal ama pkoluyum ve kilo fazlalığım var ilaçsız regl olamıyorum çok tuaf diyorsundur şimdi içinden bencede bende anlamş değilim çünkü...
Allah'ım aratmadan sizlere de nasip etsin...Şaşırmıyorum çünkü benimde hormonlarım dengesizdi..Eşimin de sperm sayısı dokuzmilyondu..Nasıl olduysa ameliyat işe yaramış herhalde..
Allah'ım aratmadan sizlere de nasip etsin...Şaşırmıyorum çünkü benimde hormonlarım dengesizdi..Eşimin de sperm sayısı dokuzmilyondu..Nasıl olduysa ameliyat işe yaramış herhalde..
Daha yenisin o zaman :) İnş.Rabbim en kısa zamanda verir..Allah'ım aratmasın...Ama kafaya takmayınca oluyo gibi,ben umudu yitirmiştim..Zamanı gelmemiş demek ki..Bende korkuyorum kasık ağrım geçmediUmarım 4 seneden sonra ilk defa oldu inşaallah Rabb
im sağlıklı bir bebek bağışlar.
negüzel işte kendine iyi bak canım... yemene içmene dikkat et bol bol istiraat et ik 3 ay dikkat et kendine .......ya anlayamadığım benim hormonlarım normalken nasıl polikistik over sendromlu olabiliyoum onu anlayamıyorum ben ... 15 kilo fazlalığım var ne şişmanar var hamile kalıyor ama ben kalamıyorum kilom 8010 kilo verdim
Arkadaşlar bende 5 aydır bekliyorum ve bugün test yaptırdım yine negatif sonuç aldım.. Umutsuzluk için erken biliyorum ama her ay çöküyorum, yumurtlama günlerine doğru tekrar umutlanıyorum:) bu bi döngü oldu benim için.. Allah hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?