hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Cnm ama bu yumurtlama testi gebelik değil ki

canım dün sana yazmıştım negatif gibi görünüyo ama şunu belirtiyim bendeki ovulsyon kağıdında yazılanaa göre yorum yaptım.bendeki testin T ve C nin aynı koyulukta yada t nin daha koyu olması pozitif anlmına geliyor bunu belirteyim,sendeki farklı olabilirm.bence sen ilk yaptığın testten birkaç saat önce yapsaydın testin çok da koyu çıkarmş(ayın 27.sindeki test için söylüyorum)çünkü bir kaç saat içinde renk silikleşebiliyor.

tebrikler canım,gözün aydın.bizimle payşırmısın bu süreci belki yazmışsındr tekrar yazarsan sevinirim neler yaptınn varmı bi püf noktasıı:))

Teşekkür ederim :) Ben 4 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır istiyoruz bebek.Benim hormonlarımda düzensizlik olduğunu aşılamayla hamile kalabileceğimi söylemişti dr..1 sene sonra düzeldi kendi kendine..Eşime varikosel teşhisi kondu,ameliyatının 6.ayındayız..Geçen ay ben belirti hissetmiştim,sanırım psikolojikmiş..Kan testi için s.ocağına gittim bana hamile değilsin ama istiyosan yapalım dedi..Aşılama yapsam daha iyi olurmuş fln..Normal yolla zor dedi..Moralim altüst olmuştu..Bu ay da yine umutsuzca yumurtlama günlerinde eşimle beraber olduk.Ben önceden ilişkiden hemen sonra duşumu alırdım..Bi kaç saat sonra duş aldım...Adetim 5 gün gecikti..Dün ve bugün öğle saatlerinde kasık ağrım fazlaydı..Hatta adetimin ilk günü ağrı kesici aldım(inş.bişe olmaz)..Kistten korkuyordum o kadar ümitsizdim yani..Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Amin inşaallah,sen de hamilemisin?Daha yeni üyeyim takip edemedim.

yok canım ben testzedeyim :)) bayramda 3 idrar testinde silik çizgi görüp 2 gün adetim gecikince hamilelik havasına girmiştim ama rabbim bekle dedi 2 gün sonunda hastalandım :) umutlarımız bu aya artık zaten bu daha 3 denememiz olacak

selammm .... hamile kalamamnın nedeni ne acaba ????geçmiç olsun bu arada üüzülme demesemde değişen bişi olmayacak onun için Allahtan sabr diliyorum

Kızlar ben yaptım şimdi evde test sonuç pozitiiiifff :) İnşaallah bir sorun çıkmaz
Allah'ım isteyen herkese versin...

hayırlı olsun canım birbirimizi tanımasakta irbirimize umut oluyoruz ...buda güzel bir haber şimdiden kutluyorum ve drısı başımıza diyorum canım ......inşallah kucağına almayı rabbim nasip eder cnm ......

geçmiş olsun canım ..benimde eşimin spermleri yavaş hareketli büyük bir sorun değil ama sorunun lası bende maalesef ama ben anlatsam uzun şimdi hormonlarım çok çok nrmal ama pkoluyum ve kilo fazlalığım var ilaçsız regl olamıyorum çok tuaf diyorsundur şimdi içinden bencede bende anlamş değilim çünkü...

Daha yenisin o zaman :) İnş.Rabbim en kısa zamanda verir..Allah'ım aratmasın...Ama kafaya takmayınca oluyo gibi,ben umudu yitirmiştim..Zamanı gelmemiş demek ki..Bende korkuyorum kasık ağrım geçmedi Umarım 4 seneden sonra ilk defa oldu inşaallah Rabb
im sağlıklı bir bebek bağışlar.

Arkadaşlar bende 5 aydır bekliyorum ve bugün test yaptırdım yine negatif sonuç aldım.. Umutsuzluk için erken biliyorum ama her ay çöküyorum, yumurtlama günlerine doğru tekrar umutlanıyorum:) bu bi döngü oldu benim için.. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Allah'ım aratmadan sizlere de nasip etsin...Şaşırmıyorum çünkü benimde hormonlarım dengesizdi..Eşimin de sperm sayısı dokuzmilyondu..Nasıl olduysa ameliyat işe yaramış herhalde..

Allah'ım aratmadan sizlere de nasip etsin...Şaşırmıyorum çünkü benimde hormonlarım dengesizdi..Eşimin de sperm sayısı dokuzmilyondu..Nasıl olduysa ameliyat işe yaramış herhalde..

negüzel işte kendine iyi bak canım... yemene içmene dikkat et bol bol istiraat et ik 3 ay dikkat et kendine .......ya anlayamadığım benim hormonlarım normalken nasıl polikistik over sendromlu olabiliyoum onu anlayamıyorum ben ... 15 kilo fazlalığım var ne şişmanar var hamile kalıyor ama ben kalamıyorum kilom 80 10 kilo verdim

anladım canım ... eeşimin sperm sayısı normal herşeyi normal tek sıkınyı yavaş hareketli olması onun içinde ne yapacağımı bilmiyorum sigara da içiyor bırak dedim kaç kere bırakmıyor

kasık ağrısı çok önemli bir belirti geçen kasık ağrısına dayanamayıp acile giden bir arkadaş hamile olduğunu öğrenmişti burda allahın izniyle bi sıkıntı olmaz sen kendini yorma yeter :) kan testini yarınmı yaptırcaksın

Çikolata kisti mi var?..Benim kuzenimde de çıktı polikistik over adet düzensizliği ve ağrısı oluyormuş..Adeti 10 gün sürüyormuş ama tedavisi kolay canım..İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..Eşine de sigarayı bıraktırmaya çalış

aslında forumlarda takıldıkça daha çok düşünüp stres yapıyoruz okumasakta merak ediyoruz kim ne yapmış hamile varmı varsada öğrenip mutlu oluyoruz buda ayrı bi kısır döngü bize :) yanlız bence her bebek isteyen kadın ilk önce tam muaynesini yaptırmalı çünkü yapmayıp bi hastalığı olup boşa aylarını geçiren çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…