- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.201
hanımlar benim kullandığım ovulasyon testinin kullanma kılavuzunda pozitif çıktıktan sonra 6-24 saat içinde yumurtlama olur şeklinde,şunu sormak istiyorum testte pozitifi yakaladıktan sonra kaç gün birliktelik gerekir yani adetin kaçıncı gününe kadar hamile kalma ihtimalimiz yüksek.bu pazar yani ayın 27 sinde ovulasyon testim pozitifti bundan sonrası için önerilerinizi bekliyoruumm.
bekleyip sabreddip ve dua edip görcez:))off off bende bunu sonucunu çokkkk merak ediyrorum içim sıkıldı valla :)
bekleyip sabreddip ve dua edip görcez:))
canım benim nasıl dayanıyosun ben şimdiye meraktan çatlardım bence yap öyle bişey varsa çıkar zaten ah keşke benim de gecikse de meraklansam ama benimki gecikmeyi bırak bikaç gün önce geliyo....[/QUO
Canım ya eşim bir gün daha bekleyelim diyo,adet olucakmışım gibi kasık ağrım var zaten,bugün arttı ağrı..Ara ara oluyor..
Benimde ilk defa gecikti zaten tek sebebim bu..Hakkımızda hayırlısı canım ,Allah seninde gönlüne göre versin inş..
canım benim nasıl dayanıyosun ben şimdiye meraktan çatlardım bence yap öyle bişey varsa çıkar zaten ah keşke benim de gecikse de meraklansam ama benimki gecikmeyi bırak bikaç gün önce geliyo....
Canım ya eşim bir gün daha bekleyelim diyo,adet olucakmışım gibi kasık ağrım var zaten,bugün arttı ağrı..Ara ara oluyor..
Benimde ilk defa gecikti zaten tek sebebim bu..Hakkımızda hayırlısı canım ,Allah seninde gönlüne göre versin inş..
kızlar selam bende 26sında regl olmam gerkirken olmadım ve 27sinde test yaptım negatif çıktı ve hala regl olmadım kasıklarım çok ağrıyor bazende mide bulantısı başka belirti yok 3 aydır evliyim ve 31 yaşımdayım hamilemiyim acaba desteek:26:
kızlarrrr nolur bana da cvp yazııın meraktan ölüorumbaşım ağrıo ilaçta kullanmıom ne olur ne olmaz die :/
ben doğum kontrol hapı kullanıorum ama adetken 1-2 gün aksattım 11inde adetim bitti sonraki gün eşimle birlikte olduk sonraki 1 hafta bayramdı falan filan uzak kaldık. sonra 19unda kahverengi çamur gibi adet desen adet değil ama adetimsi bişi oldu 2-3 gün damla damla geldi gitti ama forumu okuyunca ana adet miyim die hemen idrar testi yaptım negatif çıktı yeni evli olduğum için şuan çocuk düşünmüoruz ama ne bilim aklımda da soru işareti kalmadı dersem yalan olur sanki kasığım şişkin gibi :S yorumlarınızı bekliorum :) şimdiden çooook teşekkürler :) yani şüphem dvm edio negatif çıksa bile hamile olma ihtimalim var mıdır sizce
Eki Görüntüle 843339
Kızlar ya kafamdaki soru beni rahat bırakmıyor üstteki test ayın 27 sinde alttaki ise 28 i bu ovulasyon pozitif mi değil mi
hayırdır inşallah buaralar neyapsam nereye baksam bebek ve hamilelikle ilgili şeyler denk geliyor bu bir mesajmı yoksa sabır denemesi mi 3 kuruşluk aklım var onu da böyle kaybedicem anlaşılan :)
Eki Görüntüle 843339
Kızlar ya kafamdaki soru beni rahat bırakmıyor üstteki test ayın 27 sinde alttaki ise 28 i bu ovulasyon pozitif mi değil mi
hayırdır inşallah buaralar neyapsam nereye baksam bebek ve hamilelikle ilgili şeyler denk geliyor bu bir mesajmı yoksa sabır denemesi mi 3 kuruşluk aklım var onu da böyle kaybedicem anlaşılan :)
Deme öyle insan bi zaman sonra cidden bi bebiş iştiyor allah isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inş
canın sen beni yanlış anladın galiba bende hamile kalmak için yırtınıyorum resmen ama bu ay sanki bi mesaj gibi habire rüyalarımda,tv de,nette heryerde bebek ve hamilelikle ilgili şeyler var hani kafayı takmıyım bu ay rahat olayım diyorum habire önüme çıkıyolar o yüzden dedim kafayı yicem bu bi msj bu bi işaret diye...
Eki Görüntüle 843339
canım moralini bozmak istemem ama testlerin içindeki değerlendirme kağıdına göre yorumlamak gerkirse negatif çünkü t nin c kadar yada c den daha koyu olması gerekiyor pozitif demek için yinede fotoğraftan yanılmış olabilirm sen daha net gördüğün için değerlendirbilirsin.ben cumartesi saat 13:00 gibi testi yaptım c ve t aynı koyuluktaydı saat 17:00 gibi testi tekrarladım t daha soluk çıktı. yani o anı yakalamk biraz zor anladığım kadarıyla yanlışım varsa düzeltt çünkü ilk kez bu ay kullandım bu testii.
Merhaba arkadaşlar:) siteye yeni üye oldum aslında bir sene gibi bi süredir takip ediyorum ama bir türlü cesaretimi ve kafamı toplayıp yazmayı başaramamıştım. Sizlere faydası olacağını düşünerek 11 aylık hamile kalma hikayemi anlatmak istiyorum çünkü ben ne zaman umutsuzluğa kapılsam bu sitede hamile kalanların yazdıklarını okuyarak moral buluyordum. eşimle 3.5 yıllık evliyiz 11 ay önce korunmayı bıraktık tabi ondan öncede 1.5 yıl vajinismus illetiyle uğraştım insan böyle bi hastalığı atlatınca hemen çocuğu olsun istıyo ama maalesef sizin istediğiniz zamanda melekleriniz gelmek için hazır olmuyor. Korunmasız ilk dört ay gectıkten sonra hemen panık yapıp doktora attım kendimi tabi orda daha büyük bi şok yaşadım özel muayenehanesine gittiğim doktor çift rahim olduğumu gebe kalmamın zor olsuğunu kalsam bile bebeğimi doğurma ihtimalimin çok zayıf olduğunu söyleyerek dünyayı başıma yıktı. 5 ay gibi bir sürede bunun stresiyle doktor doktor dolaştım ve o doktor hariç gittiğim diğer bütün doktorlar kesinlikle çift rahim olmadığımı söyleseler bile o şoku 5 ayda atlattım her ay umutla bekledim regl öncesi tüm belirtileri hamilelik sandım 2 gün reglim hayatımda ilk defa gecikmişti ondada hemen doktora attım kendimi meğer büyük bi kistim oluşmuş bu sürede uğraşmadığım şey kalmadı anlayacağınız ama hiç isyan etmedim hep dua ettim hep hayırlı zamanı istedim ve 11.ayın sonunda eşime artık bebek falan istemiyorum bu konuyu ebediyen kapatıyoruz dedim ve yumurtlama dönemlerınde eşimle birlikte bile olmadım bebek olmasını artık istemiyorum kendımce,ve o ay reglim 8 gün gecikti ama ben günlük hayatıma devam ettim kesin kist vardır yakında acısı çıkar dedim o ay ev işlerini falan o kadar ağır yaptımki hatta mutfak tezgahından yere bile düştüm hemde reglime 3 gün kala aklımdan o kadr cıkarmıstımkı hiç gebeliğe ihtimal bile vermedim ama reglim geciktikten 8 gün sonra eşimin zoruyla ağlayarak gittiğim doktordan 5 hafta 4 günlük gebe olarak çıktım kese bile gözüküyodu:))))) ve şuan 11 haftalık gebeyim:)))
Gelelim çok merak edilen erken gebelik belirtilerine; regl tarihinde ve 5 gün öncesinde cok şiddetli kasık ağrıları geceleri uykudan uyandıran rahim krampları, bol miktarda şeffaf ve beyaz akıntı, dudaklarda kuruluk, midede şişkinlik ve gaz problemi, ani kilo alışı 4 kilo aldım,göğüslerde yana doğru genişlemeler,kirpiklerde çaprazlık,ağızda tuhaf bi tat bozukluğu acayip sinirlilik benim bu kadar belirtim olmasına rağmen yinede ihtimal veremiyordum arkadaşlar umarım size bir yararı olur, Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı meleklerinizle doldurur:)))
bir doktor muayenesinden geçmeni tavsiye ederim yakın zamanda kontrol yaptırmadıysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?