hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

hanımlar benim kullandığım ovulasyon testinin kullanma kılavuzunda pozitif çıktıktan sonra 6-24 saat içinde yumurtlama olur şeklinde,şunu sormak istiyorum testte pozitifi yakaladıktan sonra kaç gün birliktelik gerekir yani adetin kaçıncı gününe kadar hamile kalma ihtimalimiz yüksek.bu pazar yani ayın 27 sinde ovulasyon testim pozitifti bundan sonrası için önerilerinizi bekliyoruumm.

off off bende bunu sonucunu çokkkk merak ediyrorum içim sıkıldı valla :)

canım benim nasıl dayanıyosun ben şimdiye meraktan çatlardım bence yap öyle bişey varsa çıkar zaten ah keşke benim de gecikse de meraklansam ama benimki gecikmeyi bırak bikaç gün önce geliyo....

Canım ya eşim bir gün daha bekleyelim diyo,adet olucakmışım gibi kasık ağrım var zaten,bugün arttı ağrı..Ara ara oluyor..
Benimde ilk defa gecikti zaten tek sebebim bu..Hakkımızda hayırlısı canım ,Allah seninde gönlüne göre versin inş..

ben testi öğlen yaptım, adet geçmemişse ilk idrarla yapılması tavsiye edilir, senin adetin geçmiş hangi saatte yaparsan yap eğer gebelik varsa çıkar hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynıdır o yüzden belirtilere takılma

kızlar selam bende 26sında regl olmam gerkirken olmadım ve 27sinde test yaptım negatif çıktı ve hala regl olmadım kasıklarım çok ağrıyor bazende mide bulantısı başka belirti yok 3 aydır evliyim ve 31 yaşımdayım hamilemiyim acaba desteek:26:

inş hamilesindir canıım ama çok umutlanma sonra hüsran yaşamak daha zor oluyor geçinmen 5 6 gün geçtikten sonra tekrar test yap baktın çıkmıyor muhakkak doktora git vakit kaybetme kist belirtileri de oluyor bazen bu durumlar bizzat yaşamış bir insan olarak benim yaşadıklarımı yaşamazsın ve hamilesindir güzel habeerlerini alırız

bir doktor muayenesinden geçmeni tavsiye ederim yakın zamanda kontrol yaptırmadıysan

hayırdır inşallah buaralar neyapsam nereye baksam bebek ve hamilelikle ilgili şeyler denk geliyor bu bir mesajmı yoksa sabır denemesi mi 3 kuruşluk aklım var onu da böyle kaybedicem anlaşılan :)

Eki Görüntüle 843339

Kızlar ya kafamdaki soru beni rahat bırakmıyor üstteki test ayın 27 sinde alttaki ise 28 i bu ovulasyon pozitif mi değil mi

hayırdır inşallah buaralar neyapsam nereye baksam bebek ve hamilelikle ilgili şeyler denk geliyor bu bir mesajmı yoksa sabır denemesi mi 3 kuruşluk aklım var onu da böyle kaybedicem anlaşılan :)

Deme öyle insan bi zaman sonra cidden bi bebiş iştiyor

Eki Görüntüle 843339

Kızlar ya kafamdaki soru beni rahat bırakmıyor üstteki test ayın 27 sinde alttaki ise 28 i bu ovulasyon pozitif mi değil mi

Deme öyle insan bi zaman sonra cidden bi bebiş iştiyor allah isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Deme öyle insan bi zaman sonra cidden bi bebiş iştiyor allah isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inş

canın sen beni yanlış anladın galiba bende hamile kalmak için yırtınıyorum resmen ama bu ay sanki bi mesaj gibi habire rüyalarımda,tv de,nette heryerde bebek ve hamilelikle ilgili şeyler var hani kafayı takmıyım bu ay rahat olayım diyorum habire önüme çıkıyolar o yüzden dedim kafayı yicem bu bi msj bu bi işaret diye...

Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı bi evlat verir inş cnm sakın üzülme takma kafana desemde zor biliyorum ama tevekkül işte

Eki Görüntüle 843339

canım moralini bozmak istemem ama testlerin içindeki değerlendirme kağıdına göre yorumlamak gerkirse negatif çünkü t nin c kadar yada c den daha koyu olması gerekiyor pozitif demek için yinede fotoğraftan yanılmış olabilirm sen daha net gördüğün için değerlendirbilirsin.ben cumartesi saat 13:00 gibi testi yaptım c ve t aynı koyuluktaydı saat 17:00 gibi testi tekrarladım t daha soluk çıktı. yani o anı yakalamk biraz zor anladığım kadarıyla yanlışım varsa düzeltt çünkü ilk kez bu ay kullandım bu testii.

Ama ilk yaptığım testlerde çizgiler belli olmayacak kadar silikti en belirgin bunlar ve kasık ağrılarımda oldu artık nasip diyeceğim (

çoooooooooooooooooook sevindim rabbim kucağınıza almak nasip eder inşallah.İnsan korunmayınca hemen olsun istiyor fakat, dediğiniz gibi zamanı gelince rabbim nasip ediyor.İnşallah her isteyenle birlikte rabbim banada nasip etsin

bir doktor muayenesinden geçmeni tavsiye ederim yakın zamanda kontrol yaptırmadıysan

cvp verdiğin için teşekkür ederrim :) evlenmeden önce danışmak için gitmiştim hemde ultrasonda bir problem var mı die baktılar normaldi.. ama bugün tekrar aynı kahverengi akıntı gelince endişelendim açıkçası en yakın zamanda doktora gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…