- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.221
kızlarrrr nolur bana da cvp yazııın meraktan ölüorumbaşım ağrıo ilaçta kullanmıom ne olur ne olmaz die :/
ben doğum kontrol hapı kullanıorum ama adetken 1-2 gün aksattım 11inde adetim bitti sonraki gün eşimle birlikte olduk sonraki 1 hafta bayramdı falan filan uzak kaldık. sonra 19unda kahverengi çamur gibi adet desen adet değil ama adetimsi bişi oldu 2-3 gün damla damla geldi gitti ama forumu okuyunca ana adet miyim die hemen idrar testi yaptım negatif çıktı yeni evli olduğum için şuan çocuk düşünmüoruz ama ne bilim aklımda da soru işareti kalmadı dersem yalan olur sanki kasığım şişkin gibi :S yorumlarınızı bekliorum :) şimdiden çooook teşekkürler :) yani şüphem dvm edio negatif çıksa bile hamile olma ihtimalim var mıdır sizce
Eki Görüntüle 843339
Kızlar ya kafamdaki soru beni rahat bırakmıyor üstteki test ayın 27 sinde alttaki ise 28 i bu ovulasyon pozitif mi değil mi
pozitif canım silik bile olsa pozitif oluyormuş
merhaba,
sorularına cevap veren oldumu bilmiyorum ama okuyunca cevap vermek istedim geçen ay bende tıpkı senin gibi oldum 3 gün boyunca çamur gibi leke sonra regl oldum malesef (bebek istediğimiz için çok üzüldüm) ve tam 7 gün sürdü o çamurumsu leke ile birlikte 10 gün
çok teşekkür ederim cvp bulabilmek çok güzel :) bende burada biraz okudum hep hamilelik belirtisi yazmışlar hatta kahverengi lekenmeden sonra üstüne görme falan olanlar olmuş :S derken kafam allak bullak oldu bugüntekrar aynı lekelenme olunca açıkcası başka bi sorun mu var die de cnm sıkıldı olmadı yarın tekrar bi test yaparım 1 haftada negatif çıokması noramlmiş malum sonra doktora gitcem artık açıkcası :/
Tebrik ederimmm Rabbim isteyen herkese versin test hakkında yapılan yorumları okudum ama ben cevab bildiğim için inanmadım tıpkı senin gibi.Çünkü,bebeğin ilk haftaları teste böyle çıkarmış doktorum demişti
Cnm ama bu yumurtlama testi gebelik değil ki
nasıl yani bildiğimiz gebelik testlerinden değilmi .yumurtlama testini ilk defa duyuyorum desen :S
Var cnm hamile kalmayı kolaylık sağlamak için yumurtladigin gün pozitif oluyor ve çalışmalara başlıyorsun hayırlısiyla bebis oluyor insss
Rica ederim ne demek bende yeni üyeyim benimde yazdıklarıma henüz cevap veren olmadı bende de ilk sen cevap verdin bende teşekkür ederim :)
Bende de öyle leke gelince anneme sordum annemde üstüne görme diye bişey bahsetti bende netten araştırdım evet bebek keseye yerleşirken böyle şeyle olurmuş falat adet kanaması gibi asla olmazmış leke günde birkaç damla olurmuş ve günün geçene kadar olabilirmiş ihtimal iste.İdrar testinde adetinin günü 1 hafta geçince belli oluyormuş(anne bilgisi) yani bebek 40 günlük olurmuş sonra kanda çıkarmış bekle bakalım biraz daha adet günün geçerse yap derim ( birde uyarmadan geçmek istemedim bazı aylar 30 bazı aylar 31 çekiyor buda bizim adet dönemlerimizi 1 yada 2 gün sarktırabiliyor benim başıma gelmişti de :) EYLÜL 30 EKİM 31 hesabını ona göre yapıp boştan endişenlenme derim) :)
Moralinizi de bozmak istemem ama ikinci düşüğümde benim de böyle k.rengi akıntılarım olmuştu. Dr gittiğimde bebek 5 haftalıkken ölmüş dedi. Bence hiç beklemeden kontrole gidin doktora. Ben beklemiştim.[/
Kanamam olduğunda her ay ki gibi belirtileri aynı idi ama doktora gitmedim.hamilelik belirtisi hiç yok tu ki düşük yaşayım yani günüm geçmemişti ondan önceki ayda düzenli bi şekilde adet olmuştum yani sadece benim ilk gün kahverengi leke gelir akşamı kanamam olurdu bu sefer 3 gün sürüp ardına kanama gelince hiç süphelenmedim yani.Yinede teşekkür ederim işten fırsat bulursam jinekologuma muaneye gideceğim inşlh
hımmm öğrenmiş oldum valla bizde 4 aydır bebek yapmaya çalışıyoruz kısmetse inşallah olur.Valla biz doktorun söylemesi ile yumurtlama gününü takip ediyoruz adet gününü takip ederek..Amin inşlh
Allah en kisa zamanda nasip eder inş
çoooooooooooooooooook sevindim rabbim kucağınıza almak nasip eder inşallah.İnsan korunmayınca hemen olsun istiyor fakat, dediğiniz gibi zamanı gelince rabbim nasip ediyor.İnşallah her isteyenle birlikte rabbim banada nasip etsin
Rica ederim ne demek bende yeni üyeyim benimde yazdıklarıma henüz cevap veren olmadı bende de ilk sen cevap verdin bende teşekkür ederim :)
Bende de öyle leke gelince anneme sordum annemde üstüne görme diye bişey bahsetti bende netten araştırdım evet bebek keseye yerleşirken böyle şeyle olurmuş falat adet kanaması gibi asla olmazmış leke günde birkaç damla olurmuş ve günün geçene kadar olabilirmiş ihtimal iste.İdrar testinde adetinin günü 1 hafta geçince belli oluyormuş(anne bilgisi) yani bebek 40 günlük olurmuş sonra kanda çıkarmış bekle bakalım biraz daha adet günün geçerse yap derim ( birde uyarmadan geçmek istemedim bazı aylar 30 bazı aylar 31 çekiyor buda bizim adet dönemlerimizi 1 yada 2 gün sarktırabiliyor benim başıma gelmişti de :) EYLÜL 30 EKİM 31 hesabını ona göre yapıp boştan endişenlenme derim) :)
Herkesin farkli oluyo,ben dokunamiyodum agriyodu goguslerim.halsizlik surekli degil,cabuk yoruluyodum hala oyleyim bastan beri
Kızlar ya benim adetim geçeli bugün 5.gün kasık ağrım var ama belirti yok gibi..Test aldım şuan yapsam mı? Ya da yarın sabahı mı beklemeliyim?
vallahi bende aynı durumdayım bir kez evde test yaptım negatif çıktı bende bel ağrısı daha fazla bugun acile gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama erken mi değil mi bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?