hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

merhaba,
sorularına cevap veren oldumu bilmiyorum ama okuyunca cevap vermek istedim geçen ay bende tıpkı senin gibi oldum 3 gün boyunca çamur gibi leke sonra regl oldum malesef (bebek istediğimiz için çok üzüldüm) ve tam 7 gün sürdü o çamurumsu leke ile birlikte 10 gün

çok teşekkür ederim cvp bulabilmek çok güzel :) bende burada biraz okudum hep hamilelik belirtisi yazmışlar hatta kahverengi lekenmeden sonra üstüne görme falan olanlar olmuş :S derken kafam allak bullak oldu bugüntekrar aynı lekelenme olunca açıkcası başka bi sorun mu var die de cnm sıkıldı olmadı yarın tekrar bi test yaparım 1 haftada negatif çıokması noramlmiş malum sonra doktora gitcem artık açıkcası :/

Rica ederim ne demek bende yeni üyeyim benimde yazdıklarıma henüz cevap veren olmadı bende de ilk sen cevap verdin bende teşekkür ederim :)
Bende de öyle leke gelince anneme sordum annemde üstüne görme diye bişey bahsetti bende netten araştırdım evet bebek keseye yerleşirken böyle şeyle olurmuş falat adet kanaması gibi asla olmazmış leke günde birkaç damla olurmuş ve günün geçene kadar olabilirmiş ihtimal iste.İdrar testinde adetinin günü 1 hafta geçince belli oluyormuş(anne bilgisi) yani bebek 40 günlük olurmuş sonra kanda çıkarmış bekle bakalım biraz daha adet günün geçerse yap derim ( birde uyarmadan geçmek istemedim bazı aylar 30 bazı aylar 31 çekiyor buda bizim adet dönemlerimizi 1 yada 2 gün sarktırabiliyor benim başıma gelmişti de :) EYLÜL 30 EKİM 31 hesabını ona göre yapıp boştan endişenlenme derim) :)

Var cnm hamile kalmayı kolaylık sağlamak için yumurtladigin gün pozitif oluyor ve çalışmalara başlıyorsun hayırlısiyla bebis oluyor insss

hımmm öğrenmiş oldum valla bizde 4 aydır bebek yapmaya çalışıyoruz kısmetse inşallah olur.Valla biz doktorun söylemesi ile yumurtlama gününü takip ediyoruz adet gününü takip ederek..Amin inşlh

Moralinizi de bozmak istemem ama ikinci düşüğümde benim de böyle k.rengi akıntılarım olmuştu. Dr gittiğimde bebek 5 haftalıkken ölmüş dedi. Bence hiç beklemeden kontrole gidin doktora. Ben beklemiştim.

çooooooooookkkk teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere bu güzel duyguyu yaşatsınnnn

çok teşekkür ederim canım :) insan sudan cıkmış balık gibi oluyo paniklio :) ama sayende kafam daha rahat şimdi ierde yine yazarım ne olduğ*nu :) telden çük zor oluyo yazmak yanlız

Herkesin farkli oluyo,ben dokunamiyodum agriyodu goguslerim.halsizlik surekli degil,cabuk yoruluyodum hala oyleyim bastan beri

bugünde adet olmadım 5 gün geçti ve göğüslerimde aşrı ağrı yok ama halsizlik 2 gündür çok fazla ve belim çok ağrıyor test yaptırsam mı bugün acile gidip

Kızlar ya benim adetim geçeli bugün 5.gün kasık ağrım var ama belirti yok gibi..Test aldım şuan yapsam mı? Ya da yarın sabahı mı beklemeliyim?

vallahi bende aynı durumdayım bir kez evde test yaptım negatif çıktı bende bel ağrısı daha fazla bugun acile gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama erken mi değil mi bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…