hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bakalim tr den aliyim olmazsa burada ac getiriyim . ne kadar sure yemesi gerekiyor ki ..

Canım benım ablam 5 yıllık evlıydı bebegı olmadı ıkı yumurtalıgındada kıst vardı ve o yuzden duzenlı adet okamıyordu tedrvı gormesı gerekıyordu ama allah nasıp ettı uc ay adet gormdmesıne ragmen kendılıgınden tedavı gormeden hamıle kaldı hemde ikizdi ama malesef bı tanesı gelişemedı ıkı aylıkken anne karnında kayboldu cok sukur bırtanesı dogdu ve su an bır yasında rabbım herkese nasıp etsın

Ay canım valla cok guzel özetledın hakkımızda hayırlısı ama arastırman dogru ve senın adet gormemen sankı gebelıgıne işaret inş oyledır dedımya yumurta rahımde son anda tutunuyormus bu da gec dollenme oluyor hayırlı haberlerını beklıyorum

hamile kalana kadar yesin zararı yok :)

tamam canim zaten kendisine de sordum severmisin diye, oda yerim olursa

Canim ne guzel bak hamile kaliniyor bu yuzden bende hic umudumu kaybetmedim .allahima sukur adetlerim duzenli ve gunude geliyor .

:) valla kötü bsey cıkmasın da insallah öyledir ptesi vercem haber olumlu ya da olumsuz.

Kızlar 3 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı. Dün adt olmm gerekiyodu daha bişi yok. Adet belirtiside yok. Sabh idrarda da negatif çıktı . Acaba daha snra knda poztf çıkabilir mi

sen beni güldürdün Allahımda seni güldürsün emi evet sağsa erkek geliyor bebişlerrrr benimde sağ kasığımdaa ağrı var

Amin canım çokk aminnn...ya ben düşünüyorumda bazen benim bebişkolara da yazık böyle delü anneyle napcaklar bilmem oyuncak gibi kurcalar dururum ben onları ..

Kızlar 3 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı. Dün adt olmm gerekiyodu daha bişi yok. Adet belirtiside yok. Sabh idrarda da negatif çıktı . Acaba daha snra knda poztf çıkabilir mi

Testlerı erken yaptırmıssın bence bır kac gun gecınce tekrar yap pozıtıf cıkabılır tabıkı

Ayy hayırdır işaallah rüyamda hamilelik testi yapmışım hemde çift çizgiydiii böyle belirgin net çizgiler insanın gözüne sokar gibi ilinç altımda az değil hee elime hamilelik testi almış değilim hikaye kurgu bi harikaamaninnnnnnnnnnnnnn ,ilişkinin üzerinden daha 4 gün geçtii ben hülyalardayım hey bebecik yoksa ordamısın

hayırdır inşallahhh yaakındır gelir o bebiş

olabilir canım geç döllenme olduysa. inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…