- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
cağır kargoyu toplasınKizlarrr ev tasiyacam haftaya pazar daha paket yapmadim nerden baslasam diye dusnurum ..
cağır kargoyu toplasıncam eşyalardan başla canım bence ufaklar toplandımı büyükler göze patmıyo
aammaaannnn boşwerrr ya eşin toplasın .P bebek felan varsa dikkat et canımhehehe .. Basliyacamda ay basimda var bi agirlik var üzerimde, ufaktan ufaktan karnim agrir .. bi kalksam basliyacamda .. esimde yok rahat kafayla yaparim ama bir de kalkmak var..
aammaaannnn boşwerrr ya eşin toplasın .P bebek felan varsa dikkat et canım
inşallah canım Allah o güzel anı sanada tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlı bi şekilde
bende belirti falan yok :) sadece sık sık kendmi regl olcakmsm gbi hissediyorum okadar
taşıtmasın zaten :) hayırlı olsunn canım oradamı öyle bde gelişmiş ülke bende bizim buralara derdimCanim simdi firsat ay basim varken paketlemm gerekiyor birde esimde tasitirmaz agir seyleri .. ama o olmadigi zaman daha iyi neyi nere koydugumu bilirimkoltuk aldim ve koltuklarim daha gelmedi 7 hafta gecti .
taşıtmasın zaten :) hayırlı olsunn canım oradamı öyle bde gelişmiş ülke bende bizim buralara derdim
inşallah canım inşallah bize umut ışığı yak :)))
poffsss maselef hiç değişmeyen tarih bu ay 5 gün gecikmeli hastalık gerçekleştiüzüldüm artık eylüle kaldı ya
Uzuldum canım ya benımde adetım su an bes gun gectı testlerde cıkmadı ama yaptırdıgımda 1 gun gecmişti daha su an yaptırmadım bakalım ne olacak
oooo güle güle oturun hep mutlu olun inşallahCAnim koltuk ozel yapiliyor benim istegime gore .6-8 hafta icinde gelir dediler son haftasini bekletiyorlar galiba
rahim bebek arıyodur belki o yüzden gecikiyodurpoffsss maselef hiç değişmeyen tarih bu ay 5 gün gecikmeli hastalık gerçekleştiüzüldüm artık eylüle kaldı ya
hiç morelini bozma canım dua etmeye devam Allah hayırlısıyla nasip etsinMalesef benımde adetım basladı
hiç morelini bozma canım dua etmeye devam Allah hayırlısıyla nasip etsin
benimde 28i canım .inşallah olmazsın adet öncesi hep öylemi oluyo ?canımm merhaba ayın 28 nde hasta olmam lazımdı dün cok az lekelenmem olmus akıntıyla bırlıktee ama bugunde hem belım hem kasıkalrım agrıyorr acaba hastamı olucam yaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((
benimde 28i canım .inşallah olmazsın adet öncesi hep öylemi oluyo ?
inşallah gelmez kırmızılar hamileliktede oluyor öyle. bendede kasık ağrısı var sadece :18:evet canım aynı bu sekılde agrıyor
inşallah gelmez kırmızılar hamileliktede oluyor öyle. bendede kasık ağrısı var sadece :18:
inşallahh tatlım biz yinede dua etmeye devam edelim bu ay gelirsede öbür ay gelmesinuffffffffffffffffffffffffffffff ınsallahhhh gelmezzzz yaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?