hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

cağır kargoyu toplasın cam eşyalardan başla canım bence ufaklar toplandımı büyükler göze patmıyo

hehehe .. Basliyacamda ay basimda var bi agirlik var üzerimde, ufaktan ufaktan karnim agrir .. bi kalksam basliyacamda .. esimde yok rahat kafayla yaparim ama bir de kalkmak var..

hehehe .. Basliyacamda ay basimda var bi agirlik var üzerimde, ufaktan ufaktan karnim agrir .. bi kalksam basliyacamda .. esimde yok rahat kafayla yaparim ama bir de kalkmak var..
aammaaannnn boşwerrr ya eşin toplasın .P bebek felan varsa dikkat et canım

aammaaannnn boşwerrr ya eşin toplasın .P bebek felan varsa dikkat et canım

Canim simdi firsat ay basim varken paketlemm gerekiyor birde esimde tasitirmaz agir seyleri .. ama o olmadigi zaman daha iyi neyi nere koydugumu bilirim koltuk aldim ve koltuklarim daha gelmedi 7 hafta gecti .

Canim simdi firsat ay basim varken paketlemm gerekiyor birde esimde tasitirmaz agir seyleri .. ama o olmadigi zaman daha iyi neyi nere koydugumu bilirim koltuk aldim ve koltuklarim daha gelmedi 7 hafta gecti .
taşıtmasın zaten :) hayırlı olsunn canım oradamı öyle bde gelişmiş ülke bende bizim buralara derdim

poffsss maselef hiç değişmeyen tarih bu ay 5 gün gecikmeli hastalık gerçekleşti üzüldüm artık eylüle kaldı ya
rahim bebek arıyodur belki o yüzden gecikiyodur umudumuzu kesmek yok sinir stres yok olacak Allahın izniyle

hiç morelini bozma canım dua etmeye devam Allah hayırlısıyla nasip etsin

canımm merhaba ayın 28 nde hasta olmam lazımdı dün cok az lekelenmem olmus akıntıyla bırlıktee ama bugunde hem belım hem kasıkalrım agrıyorr acaba hastamı olucam yaaaaaaaaaaaaaaa (((((((((((((((

canımm merhaba ayın 28 nde hasta olmam lazımdı dün cok az lekelenmem olmus akıntıyla bırlıktee ama bugunde hem belım hem kasıkalrım agrıyorr acaba hastamı olucam yaaaaaaaaaaaaaaa (((((((((((((((
benimde 28i canım .inşallah olmazsın adet öncesi hep öylemi oluyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…