- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.701
genelde vajinal bakılıyor ama vajinal istemediğini söle belki bakmaz vajinal ama vajinal bakıldığında yumurta daha net gözüküyor diye biliyorum yanlılta bilgilendirmiyim yinede benim canım hiç acımadı yani oğluma tedavi olurkende çok kere vajinal muayene oldum alıştım artık
Hormon tahlili istemesenin adetle bi alakası olmaz; ben de yumurta takibiyle hamile kalmıştım. Benim doktorum adetli de olsam vajinal ultrason yapıyordu, ta ki hamile kalana kadar. Hamile olunca daha alttan bakmadı.
aslında tam zamanında canım sat 12 ekımdı zaten ben hep 5 yda 6 gun erken olurum..peki vajınal ultrason mu yapar yoksa ustten mı bakar???
kadın olmanında en kötü yanı bu olsa gerekbı arkadasım usttende gozukur dedı ama benımde cok bılgım yok acıkcası bakalım yarın gıdınce bellı olacak
aynen ölee ama inşallah bu çektiklerimizin mükafatını görücez sadece sabır ve moral stres yapma stres en büyük etken ben yazın temmuzda gebe kaldım ve hiç umudumun olmadığı yani hamile kalmayı aklımdan çıkardığım dönemde oldu ilişki 1 yada 2 kere oldu hamile olduğumu öğrenince ben şok oldum ama malesef 6. haftada düşük oldu yaklaşık 1 senedir korunmuyorum umarım sende bu tür işlemlere gerek kalmadan hamile kalırsın ALLAH ın izniyle
canım arkdaşlar sana bilgi vermişler benim bu konuda bilgim yok arkadşla görüşürsem yazarım yinede..[/QUOTE
bugün adet oldum yarın bı gıdıcem bakalım doktora hakkımızda hayırlısı artık
Bugün adet olduysan adetinin en yoğun olduğu gün gitmen gerekir. 2 ya da 3. gün.
sayın amazon her doktor farklı yöntem deniyor olabilir ama genelde bu tür tedavilerde adetliyken yapılan hormon tahlilleriyle işleme başlıyor mesela prolaktin , fsh,e2,lh.tsh bu tür tahliler hamile kalmak için adetliyken yapılıyor . benim şimdiye kadar gittiğim doktorların hiç biri adetliyken vajinal muayene yapmadı ben oğluma 4 sene tedavi gördüm şimdi ise 2. için tekrar başka doktora tedaviye başladım
Bende çok istiyorum.3 sene oldu. İlk i Mol gebelikti.
Galiba tedaviye başlayacağımRahim filmi çektiricem bu ay..
İstanbul/avrupa yakası doktor tavsiyesi verebilecek var mı?
Hormon tahlili istemesenin adetle bi alakası olmaz; ben de yumurta takibiyle hamile kalmıştım. Benim doktorum adetli de olsam vajinal ultrason yapıyordu, ta ki hamile kalana kadar. Hamile olunca daha alttan bakmadı.
bende geçen ay gitmiştim yumurta takibine adetimin 13.günü gitmiştim yumurtam 15.gün çatladı ama bu ayda tutmadı ne yazıkki inş senin tutar(((
En büyük pişmanlığım Nisa hastanesinde ki Mürvet Hanım...Aman sakın! Medicine Hospital da ki dr lar çok iyiler..Ben Yasemin hanıma gidiyordum,şimdi rahatsızlandığı için dr değiştirmek zorunda kaldım..Fatma hanımda çok iyi biri...
Ben de Nisa Hastanesi'inde doğum yapmıştım, Asiye Hanım'dı doktorum. Mürvet Hanım'ı da biliyorum çok suratsız bi kadındı, ama müthiş bi talep vardı o kadına nedense.. Yumurta takibimi de Nisada yaptırmıştım Sibel Hanıma. Adetken de vajinal bakıyordu aynen. Ben de sizden duyuyorum adetken üstten bakıldığını. Neyse ya gereksiz uzadı bu konu. Çok da önemli bi mevzu değil yani.
hanımlar adetme 3-4 gün kaldı dün ovulasyon testi yapmıştım ikinci t çizgiside bilirdi ,bu sabahta gebelik testi yaptımm ikinci t çizgisi çok silikte olsa göünür şekilde yine çıktı bu nedemek oluyor sizce hamilemiyim adet günüm geçmeden kan tahlili vermek istemiyorum ama meraktan da çatlıyorumm lütfennn yardımcı olunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?