hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kadın olmanında en kötü yanı bu olsa gerek bı arkadasım usttende gozukur dedı ama benımde cok bılgım yok acıkcası bakalım yarın gıdınce bellı olacak

Hormon tahlili istemesenin adetle bi alakası olmaz; ben de yumurta takibiyle hamile kalmıştım. Benim doktorum adetli de olsam vajinal ultrason yapıyordu, ta ki hamile kalana kadar. Hamile olunca daha alttan bakmadı.

sayın amazon her doktor farklı yöntem deniyor olabilir ama genelde bu tür tedavilerde adetliyken yapılan hormon tahlilleriyle işleme başlıyor mesela prolaktin , fsh,e2,lh.tsh bu tür tahliler hamile kalmak için adetliyken yapılıyor . benim şimdiye kadar gittiğim doktorların hiç biri adetliyken vajinal muayene yapmadı ben oğluma 4 sene tedavi gördüm şimdi ise 2. için tekrar başka doktora tedaviye başladım

kadın olmanında en kötü yanı bu olsa gerek bı arkadasım usttende gozukur dedı ama benımde cok bılgım yok acıkcası bakalım yarın gıdınce bellı olacak

aynen ölee ama inşallah bu çektiklerimizin mükafatını görücez sadece sabır ve moral stres yapma stres en büyük etken ben yazın temmuzda gebe kaldım ve hiç umudumun olmadığı yani hamile kalmayı aklımdan çıkardığım dönemde oldu ilişki 1 yada 2 kere oldu hamile olduğumu öğrenince ben şok oldum ama malesef 6. haftada düşük oldu yaklaşık 1 senedir korunmuyorum umarım sende bu tür işlemlere gerek kalmadan hamile kalırsın ALLAH ın izniyle

öncellikle geçmiş olsun canım,benim arkadaşımı doktoru adetinin 3.günü çağırmıştı...[/QUOTE]

bende bugun oldum adet yarın bı gıdıcem bakalım hayırlısı artık canım

herkes aynı şeyi söylüyo canım ama işte düşünmeden olmuyo ki inşallah dediğin gibi bu tür işleme gerek kalmaz çünkü ben kan aldırınca bile bayılıyorum arkadaş evde alıp götürüyo yoksa düşün halimi aslında en çok da bu yuzden ıstıyorum tedaviye gerek kalmamasını yoksa yandım onun ıcın dua edıyorum zaten..

Merhaba kızlar ben siteye yeni katıldım ama günlerdir sizleri okuyorum benim durumum şu 29 Ekim'de ilk kez çatlama iğnesi oldum öncesinde pruogen mi me öyle bi iğne vurulmuştum 7-8 tane yumurta olmuştu ve dün yani 6 kasım dayanamayıp kanda baktırdım 6.55 çıktı iğnenin etkisi ki bugun 5.7 olmuş bu etki bi kaç gün daha geçtikce iyice düşerken sizce hamile kaldıysam döllenmeden 10 gün sonra yükselir mi yoksa bu ay olmadı saymalıyım ?

Bende çok istiyorum.3 sene oldu. İlk i Mol gebelikti.
Galiba tedaviye başlayacağım Rahim filmi çektiricem bu ay..
İstanbul/avrupa yakası doktor tavsiyesi verebilecek var mı?

Hamileliğimin üstünden 4 sene geçtiği için prosedürü çok net hatırlamıyorum ama evet haklısınız adetliyken hormon tahlili yapılıyordu.Adetliyken vajinal muayene konusuna gelince benim doktorum öyle yapıyordu ,Adetliyken üstten bakılması kısmı tamamen doktorun ve hastanın konforuyla alakalı bi durum olabilir. Sonuçta tedavi olmak için oradayız ne farkeder alttan ya da üstten bakması..

Son düzenleme:
arkadaşlar adetime 3-4 gün kaldı ama dayanamayıp bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi c kadr olmasada yinede belirgin çıktı birkaçgün önece başka bi arkadaşta aynı durumu yaşamıştı ikinci ez yumurtlama olabilirmi diye sormuştu.ama ben bu konuyla ilgili yorumları okuyunca ovulasyon testiylede gebe liğini öğrenenler olduğunu öğrendim siz ne dersiniz hamile olma ihtimalimiz var mı?

Bende çok istiyorum.3 sene oldu. İlk i Mol gebelikti.
Galiba tedaviye başlayacağım Rahim filmi çektiricem bu ay..
İstanbul/avrupa yakası doktor tavsiyesi verebilecek var mı?

En büyük pişmanlığım Nisa hastanesinde ki Mürvet Hanım...Aman sakın! Medicine Hospital da ki dr lar çok iyiler..Ben Yasemin hanıma gidiyordum,şimdi rahatsızlandığı için dr değiştirmek zorunda kaldım..Fatma hanımda çok iyi biri...

bende geçen ay gitmiştim yumurta takibine adetimin 13.günü gitmiştim yumurtam 15.gün çatladı ama bu ayda tutmadı ne yazıkki inş senin tutar (((

bende bugun gıttım canım doktora adetımın 2. gunuydu hormon testı ıstedı fsh lh prolaktin 2 tane daha hormon varda hatırlamıyorum onları esımın spermlerıne de bakıldı ıkımıze bırden yanı benım hormon testınde bısey cıkmadı hersey yolunda dedı..esımde de bısey cıkmadı onunda herseyı normal sperm sayısı falan fılan adetın 12. gunu gene cagırdı yumurtaya bakmak ıcın heralde 14. gun falanda cagırcak oyle dedı yumurta takıbı ıcın bakalım ılac kullanmadan catlıcak mı dedı eger kalmazsan bı dahakı ay ılacla yaparız dedı bakalım kısmet artık ınsallah canım tutar bu ay darısı hepımızın basına bu arada karından ultrason yaptı ama 13. gunu nasıl yapar bılmem gercı usttende goruyo dıyolar alttan sen ıstemedıgın sure bakmaz alttan denılıyor bılmıyorum artık gorecez

Ben de Nisa Hastanesi'inde doğum yapmıştım, Asiye Hanım'dı doktorum. Mürvet Hanım'ı da biliyorum çok suratsız bi kadındı, ama müthiş bi talep vardı o kadına nedense.. Yumurta takibimi de Nisada yaptırmıştım Sibel Hanıma. Adetken de vajinal bakıyordu aynen. Ben de sizden duyuyorum adetken üstten bakıldığını. Neyse ya gereksiz uzadı bu konu. Çok da önemli bi mevzu değil yani.

Aynen öle çok suratsız bir kadın ve yanlış yönlendiriyor...Adette bakmıyorlar genelde adetten önce muayene edip adetin 2 ya da 3. günü kan testi istiyorlar..Değerlere bakıp ona göre tedavi uyguluyorlar..Bi çok hastaneye gittim böyleydi..Herneyse bence de uzamasın fazla..

hanımlar adetme 3-4 gün kaldı dün ovulasyon testi yapmıştım ikinci t çizgiside bilirdi ,bu sabahta gebelik testi yaptımm ikinci t çizgisi çok silikte olsa göünür şekilde yine çıktı bu nedemek oluyor sizce hamilemiyim adet günüm geçmeden kan tahlili vermek istemiyorum ama meraktan da çatlıyorumm lütfennn yardımcı olunnn...

bende ilk defa bu ay hapımı bıraktım ve korunmadım kasık be bel ağrım var çok fena bu ayın 14 de hastalanmam lazım umarım hamile kalmışımıdır.

silik olsa da çıktığına göre hayırlı olsun canım hamilesin :) bence durma hemen tahlil yaptır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…