hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

canım benım cok tsk ederım ınsallahhhh yaaaa rabbım ısteyen herkeze nasıp etsınnnn

merhaba hanımlar Rabbime çok şükür bugün kan tahlili yaptım ve bhcg 379 çıktı yani hamileyim,inşaalh sağlıklı bir hamilelik geçiririm rabbim herkese tattırsın bu mutluluğu.

merhaba hanımlar Rabbime çok şükür bugün kan tahlili yaptım ve bhcg 379 çıktı yani hamileyim,inşaalh sağlıklı bir hamilelik geçiririm rabbim herkese tattırsın bu mutluluğu.

ayyy canımm benımm amınn cok sevındımmmm Allah saglıklı bır sekılde kucağına almayı nasıp etsınn belirtilerini anlatırmısın bize yada ılıskı sırasında neler yaptım bizler ıcın bu fıkırler cok onemlıde

canııııım hayırlı olsuuun kendim olamıyom ama sizin hamile olduğunuzu öğrenince çok mutlu oluyorum inşallah sağ salim alırsın kucağına şimdi senin yapman gereken çok dikkatli olman yormuyosun kendini bol bol dinleniyosun bide herkese söyleme kendi çevrenden nazara çok inanırım ben 3 ay geçsin bi tutunsun sana bebişin sonrası kolay inşallah çok rahat ve güzel bi hamilelik geçirirsin bi de bizler için de dua at emi bol bol çok ihtiyacımız var çünkü gerekeni yapıyoruz ama işimiz dua ve allaha kaldı hayırlısı neyse o olsun .......

kızlarrr benımde 26 sı ufff cok heyecanlıyımmm

inşallah senden de güzel haberler alırız şimdilik benim bu ay da tırt gibi daha 3 gün var ama olmucak anlaşılan umarım senin olumlu haberlerini öğreniriz....sen de stres yapmıyosun o güne kadar bol bol aşk yapıyosun kocanla emi :)

çok teşekkür ediyorum herkese öncelikle kadınlar kulübündeki tüm hanımlara inanın bu forum sayesinde çok şey öğrendim bunlardan biride ovulasyon testi oldu bu ay internetten sipariş verdim ve denedim böylece sağlıklı bi şekilde yumurtlama günümü tespit ettim,adetime 8 gün kala yaptrdığım kan testiğm negatif çıkınce umudumu kaybettim ,sonra adetime 3 gün kala evdeki gebelik testini bu kullanayım bari bi şe yarasın dedim ve 2. çicgiyi gördüm:))gerisini zaten biliyorsunuz,inşaallah Rabbim herkesin gönlündekini verir en kısa zamanda.neler yaptığıma gelince ilişki sonrası hemn duş almamak gün aşırı birliktelik gibi ama ovulasyon dönemi hergün birliktelik başkada ekstra bişey yapmadım tabi bidee bol boll Allaha dua ettim.

sağol canım en kısa zamnda seninde güzel haberlrini duymak ümidiyle inşaallah

canım ben mart ayında kürtaj olmuştum 3 ay korunma vardı ama o 3 ayda da 40 günde falan regli oldum son ovu testini kullandığım ay 27. günde yumurtlamıştım periyodun uzunsa sıkıntı olmaz 14. günde yapman testi

canım nasıl kullandın o testi bi anlatırmsın bend e28 kasımda adet olucam da nasıl başlayabilirim nasıl hesaplıyorsun

canım testin içinde regli periyoduna göre başlaman gereken gün yazıyo o günden yapmaya başlıyorsun gebelik testi gibi aynı idrar damlatıp çift çizgi (gebelik testinden farklı olarak t çizgisi c çizgisinden baya koyu çıkıyo yumurtan çatladığında) çıktığı gün ve silikleştiği gün çalışıp bitiriyosunbazen ovulasyon bi kaç gün devam ediyo bi kaç gün pozitif olabiliyo bende öyle olmuştu ilk gün ve silikleştiği günü değerlendirmiştim vereceğim linkte baya detaylı bilgi var deneyeceksen bi incele cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html

Ya arkadaslar lutfen bana yardım edin ben artık kafayı yıcem , sinirlerim cok bozuk , 15-16 aydır cocuk ıstıyoruz ve hala tık yok.
Normalde 9 10 gun atıyo adetım gecen ay 3unde oldum ve hala tık yok bu arada bu topiği okurken parmak sokup hamile olup olmadıgını anlayabılecegını okudum acaba ne kadar dogruluk payı var ? bu arada ben bu ay cok garip dusuncelere sahıp oldum ,
bu kadar sıkıntıya girip aylardır doktora gidip gelmelerimi bir kenara koyup bu seferde hamile kalmaktan korkmak gıbı bırsey oldum işte kalırsam bakabılırmıyım , sahıplenebılırmıyım , egitebırlımıyım guzel terbıye edebılırmıyım gıbı sacma sapan dusuncelere kapılıp korkmaya basladım .. bu arada durduk yere baş donmelerım var ve bazen midem bulanıyo ve bugun kasıklarım agrıyo . acaba dıyorum ? ama ne goguslerde bırsey var ne de kusmalar falan ... bu ayda bırsey yoksa rahim filmi cekılecek bı yandanda onun korkusu .. Allahım ısteyen herkeze versin cok zor bı durum cok yıprandım artık cok yoruldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…