- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.881
canım ben yeni üye olduğum için özelden cvp veremiyorum sana henüz...
canım o dışarıya akanlar genelde sperm olmuyor...spermlerin içinde bulunduğu sıvı....ama tabiki fazla sıvı dışarıya akıcak...merak etme allahın izniyle o spermler gidecekleri yeri biliyorlar 1 tanesi bile yeterli...rabbimin büyük bir mucizesi bu...
hamilelğiniz yeni mi :)
canım ben hamile değilim henüz günümü bekliyorum 10 gün var adetime...ama 2. kez hamilelik yaşadım...
benimde 28 kasımda adet günüm bu haftam çok öenmli bana dua et:)
inşallah canım sende dua et....bu günleini iyi değerlendir fazla yorma kendini...
inşallah canım sende dua et....bu günleini iyi değerlendir fazla yorma kendini...
merhaba hanımlar Rabbime çok şükür bugün kan tahlili yaptım ve bhcg 379 çıktı yani hamileyim,inşaalh sağlıklı bir hamilelik geçiririm rabbim herkese tattırsın bu mutluluğu.
merhaba hanımlar Rabbime çok şükür bugün kan tahlili yaptım ve bhcg 379 çıktı yani hamileyim,inşaalh sağlıklı bir hamilelik geçiririm rabbim herkese tattırsın bu mutluluğu.
kızlarrr benımde 26 sı ufff cok heyecanlıyımmm
canııııım hayırlı olsuuun kendim olamıyom ama sizin hamile olduğunuzu öğrenince çok mutlu oluyorum inşallah sağ salim alırsın kucağına şimdi senin yapman gereken çok dikkatli olman yormuyosun kendini bol bol dinleniyosun bide herkese söyleme kendi çevrenden nazara çok inanırım ben 3 ay geçsin bi tutunsun sana bebişin sonrası kolay inşallah çok rahat ve güzel bi hamilelik geçirirsin bi de bizler için de dua at emi bol bol çok ihtiyacımız var çünkü gerekeni yapıyoruz ama işimiz dua ve allaha kaldı hayırlısı neyse o olsun .......
selam.. bende adetimin 14. günündeyim ovulasyon testi sipariş vermiştim anca bugun gelecek .. adet döngüme göre 14.günde yumurtluyormuşum bugun geldiği zaman yapıcam umarım pozitif çıkar. peki senin adet döngülerin nasl hangi gunler ovu. testi yaptın beni aydınlatırmısın canm
canım nasıl kullandın o testi bi anlatırmsın bend e28 kasımda adet olucam da nasıl başlayabilirim nasıl hesaplıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?