- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.861
cok tesekkur ederm insallh sizede isteyen herkeze nasip olur seninde guzel haberlerini bekliyoruz
tesekkur ederimyumurtlama gunlerimi tam hesaplamiyordum ama reglm bittigi gunden itibaren birer gun araliklarla birlikte olduk ve ben bu ay hic bir sekilde yataktan kalkmiyordum ayaklarimi 15 dakka havada tutup (belki sacma geleck) bisiklet pedali cevirir gibi ayaklarmi hareket ettirdim ve sonra hemen uyuyordum duşumu sabah aliyordum insallh yardimci olmusumdur allahim sanada nasip eder insallh
tesekkur ederimyumurtlama gunlerimi tam hesaplamiyordum ama reglm bittigi gunden itibaren birer gun araliklarla birlikte olduk ve ben bu ay hic bir sekilde yataktan kalkmiyordum ayaklarimi 15 dakka havada tutup (belki sacma geleck) bisiklet pedali cevirir gibi ayaklarmi hareket ettirdim ve sonra hemen uyuyordum duşumu sabah aliyordum insallh yardimci olmusumdur allahim sanada nasip eder insallh
kizlar bugun ikinci bir idrar testi daha alip yaptm dun tam koyu olmadigi icin rahat etmedim ve yaptm ikinci cizgi tam koyu bir sekilde goruktukan testi icinde kan verdim bugun ogleden sonra sonuclar cikacak hayirlisi artik
AYYNILARINI YAPIYORUM BENDE ADETİM BİTİMNDEN BERİ :)28 kasım adet günüm :)) dua et
aynen canım bende aynı tekniklerle hamile kaldım ama....olmadı işte bu ay yine aynen denedik ...bakalım sonuç ne olacak...ben birde 15 dakika ayaklarım havada kaldıktan sonra...10 dakika sağıma...10 dakika da sol tarafıma yatıyordum....:)) malum yer çekimi etkisi...bu arada bunu tüplerinden 1 tanesi tıkalı olan lar de denesinler ...benim arkadaşım 8 senelik evli ve 8 yıldır uğraşıyorlar...geçen ay böyle yapmasını söyledim...tabi herşey allahtan ama...bu ay da olmassa tüp deniyeceklerdi ve bu ay hamile...
aynen canım bende aynı tekniklerle hamile kaldım ama....olmadı işte bu ay yine aynen denedik ...bakalım sonuç ne olacak...ben birde 15 dakika ayaklarım havada kaldıktan sonra...10 dakika sağıma...10 dakika da sol tarafıma yatıyordum....:)) malum yer çekimi etkisi...bu arada bunu tüplerinden 1 tanesi tıkalı olan lar de denesinler ...benim arkadaşım 8 senelik evli ve 8 yıldır uğraşıyorlar...geçen ay böyle yapmasını söyledim...tabi herşey allahtan ama...bu ay da olmassa tüp deniyeceklerdi ve bu ay hamile...
kızlarrrrrrrrrrrr ayın 26 sında hasta olmam lazımm ınsallahh olmamm tabiiii :) yumurtlama gunlerım bu aralarr denıyoruzzz ama sımdı aklıma takılan bıseyler varr eşim boşaldıktan sonra hemen ayaklarımı havaya dıkıyorum ama bakıyorum dışarıya akmış hepsı degıl ama akmış yınede cok günah ama 1 saat ayaklarımı dıkıp hemen yatıyorum sabah uyanır uyanmaz hemen bonya yapıyorumbanyo yapmadan once lavoboya çıkıyorum bi bakıyorummm ıcımde kalanlarr ıdarımlaa cıkıyorr normal mı bunlarr bılgınız varsa benımle paylasırmısınınz kızlar
yine de bi umut varmıdır sence hani adetten 3 önce çıkmayıp sonra çıkan duydunmu hiç senin günün geçmişmiydi unuttum :)
canım değerlerini de bizimle paylaşırsan sevinirizzz...
maalesef öğlen eve gittim testim negatif çıktıniye geciktiki ya of bak panik oldum şimdi :18:
AYYNILARINI YAPIYORUM BENDE ADETİM BİTİMNDEN BERİ :)28 kasım adet günüm :)) dua et
kızlarr bana kımse yardımcı olmayacakmı(
o saçma degil canm benim annemde çocuk isdedigimi bildiği için bu tavsiyeyi verdi:)
evet canm cok duydum hatta regl gunu negatif cikip hamile olanlari duydum evet canm ben bekledm yaptm 4gun gecti
bakalım bakalım bizde bekleyelim artık yapcak bişey yok nasipse olur sen de inşallah sağlıkla alırsın kucağına dikkat et kendine yorulma ilk 3 ay çok önemli iyice yapışsın sana bebişin :)
doğrudur bakalım benim sonum ne olucak bu ay 28 kasımda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?