- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.901
Ya arkadaslar lutfen bana yardım edin ben artık kafayı yıcem , sinirlerim cok bozuk , 15-16 aydır cocuk ıstıyoruz ve hala tık yok.
Normalde 9 10 gun atıyo adetım gecen ay 3unde oldum ve hala tık yok bu arada bu topiği okurken parmak sokup hamile olup olmadıgını anlayabılecegını okudum acaba ne kadar dogruluk payı var ? bu arada ben bu ay cok garip dusuncelere sahıp oldum ,
bu kadar sıkıntıya girip aylardır doktora gidip gelmelerimi bir kenara koyup bu seferde hamile kalmaktan korkmak gıbı bırsey oldum işte kalırsam bakabılırmıyım , sahıplenebılırmıyım , egitebırlımıyım guzel terbıye edebılırmıyım gıbı sacma sapan dusuncelere kapılıp korkmaya basladım .. bu arada durduk yere baş donmelerım var ve bazen midem bulanıyo ve bugun kasıklarım agrıyo . acaba dıyorum ? ama ne goguslerde bırsey var ne de kusmalar falan ... bu ayda bırsey yoksa rahim filmi cekılecek bı yandanda onun korkusu .. Allahım ısteyen herkeze versin cok zor bı durum cok yıprandım artık cok yoruldum yaaa
inşallah senden de güzel haberler alırız şimdilik benim bu ay da tırt gibi daha 3 gün var ama olmucak anlaşılan umarım senin olumlu haberlerini öğreniriz....sen de stres yapmıyosun o güne kadar bol bol aşk yapıyosun kocanla emi :)
hanimlar bende kan tahlili sonucumu aldm ve hcg 315 4 haftalk hamileymisim
canım normal adet olmuşsun leke gelen günden hesaplıcan sanırım tam bilgim yok ama benimde geçen ay leke ile geldi adetim leke 1 gün sürdü 2.cü gün adet oldum ben leke gördüğüm günden hesapladım ama net bilemicemm Allah gönülüne göre versin inş...
ağrıların içinde bi dr a görün derim Allah korusun kist falan olmasın.. bende yukarıda baya bi belirti yaşadığımı yazdım inan gebelikde düşünmüyorduk onca şeyi gebelik değilde acaba kist mi var diyede düşünmedim değil hanii:26:
Canım cevabın için çok teşekkür ederim, bende şüphelenmiyor değilim kist için ama önceki muayenelerimde hiç yoktu aksine doktorum herşeyin normal demişti,
O zaman 10 Ekim adet günümü sayarsak (anneme danıştı oda öyle dedi :) )2 gün geçmiş bulunmakta :) rabbim inşallah anne olmayı nasip eder.Aslında bugün dayanamadım idrar testi yaptım 3-4 günlük gecikmeyle %99 kesinlik diyen bir test vardı onu yaptım ikinci çizgi belli belirsizdi.Offffffff ne yapacağımı bilemiyorum yarın iş dolayısıyla istanbula gidiyorum cuma günü geleceğim o güne kadar olmazsam doktora gideceğim..
kizlar bugun ikinci bir idrar testi daha alip yaptm dun tam koyu olmadigi icin rahat etmedim ve yaptm ikinci cizgi tam koyu bir sekilde goruktukan testi icinde kan verdim bugun ogleden sonra sonuclar cikacak hayirlisi artik
canım hakkında hayırlısı rabbim günlüne göre versin inşl.
Benimde 2 gün geçti adetim test yaptım hemen tek çizgi çıktı.olumsuz düşünmek istemiyorum ama kan testinde hemen çıkarmı yada adet kaç gün geçmeli ki kanda kesin çıkar
canım benim bhcg 379 çıktı ama doktorum daha çok küçük dedi 2 haftalık filan haftaya pazartesi tekrara kontrole gıtcem.senin doktorun neler önerdi folik asit başladınmı paylaşımlarını bekliyırum.belirtilerin varmı bende sadece zaman zaman karın ve kasık ağrısı oluyor şimdilik:))
canım senin hamileliğinde hayrlı olsun inşallah sağlıcakla bebişlerimzi kucaklarız.
canım benim bhcg 379 çıktı ama doktorum daha çok küçük dedi 2 haftalık filan haftaya pazartesi tekrara kontrole gıtcem.senin doktorun neler önerdi folik asit başladınmı paylaşımlarını bekliyırum.belirtilerin varmı bende sadece zaman zaman karın ve kasık ağrısı oluyor şimdilik:))
canm ben daha kadin dogum doktoruma gitmedim saglk ocagnda kan verdim aile hekimim bana 4 haftalk dedi hcg 315 nasl sana 2 hafta demis hcg benimkinden daha yuksek.. doktora gitmedgim icinde bisey icmeye baslamadm ama gittigimde bilgilerimi paylasirim canm sen basladinmi folik asit kullanmaya? benim tek belirtim canm karin agrim hala sık sık agiriyor
canım henüz çok erken ben de 10 gün sayıyorum .....gel birlikte bekleyelim....:18:
canım önce sakin ol mevlam elbet bi zaman vermiştir hayırlısı sağlıklısı olsun diye dua edelim...
ikincisi parmak sokma işini tavsiye etmem ALLAH korusun bilinçsiz bi şekilde yapabilirsin ve eger hamilelik varsa bile zarar verebilirsin bende suan bekliyorum hatta bugün test alıp yapıcam adetim 4 gün gecikti aklıma bile getirmmedim parmak sokmayı sakın deneme bence git bi test al yap altı üstü 3-5 liralık sey sağlığından bebeğinden önemli değil ya dimi canım...
üçüncüsü ise sen önce bi bebeğini kucağına al sonra ALLAHIM o annelik duygusunu senin içine veriyo zaten ne yapman gerektiğini nasıl davranman gerektiğini biliyorsun anlatılmaz yaşanır derler ya öle bi duygu ama tavsiye ilk günler özellikle ilk bir ay falan yanında bi bilen olsun tabi ister istemez deneyimsizlikler olabiliyor benim 3.5 yasında bi oğlum var allahım isteyen herkese nasip etsin cok güzel bi duygu saçma sapan düşüncelerle hayatını zehir etme kendine bende o düşüncelere sahiptim ama şimdi ne kadar saçmalamışım diye gülüyorum o hallerime
biraz uzun oldu kusura bakma faydam olsun istedim inşallah RABBİM gönlüne göre versin canım bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin stres yapma hersey er ya da geç olacağına varır sadece zamana bırak MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....
tesekkur ederim cnm benm bildigime gore gunun 1 gun gecince kanda cikar ama idrarda belki cikmaya bilir gec dollenme olmussa allahim sanada nasip eder insallh
istanbuldayım...neden geç kaldığını düşünüyosun...değerlerin mi düşük...
evet canım sağlıklı yükselmiyordu ve dün malesef düşük yaptım kanamam başladı buseferde geç kalındı bugünde iğnelere başladık doktor yeni gebelik olduğu için beklemene gerek yok değerler tamamen sıfırlanmış dedi ama bakalım hayırlısı inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur bebeklerimizi
Kizlar merhaba, ben ingilteredeyim , burada cocuk sahibi olmaya karar verdiginiz andan itibaren folik asit ve cinko takviyesi kullanilmasi oneriliyor, hatta hamile kalmadan 3 ay evvel baslanip, hamilelik ve emzirme surecinin tamamini kapsayan vitabiotics ler var. Turkiye deki hamile arkadaslarimdan duymustum bebekteki bir takim sendromlarin onlenmesi icin folik asit kullanilmasi gerekiyormus . Ben de 2 Kasim da Pregnacare conception ( for women who are trying for a baby ) icmeye basladim.
Ekimin 29 unda da kayit yaptirmak icin oturdugumuz semtteki aile hekimligine gitmistik, bebek sahibi olmak istedigimizi soyleyip tavsiye istedigimizde hemsire folik asit kullanabilirsiniz demisti...
Bi inceleyin isterseniz diya aklima geldi. Bu arada ikinize de tekrar hayirli olsun, bizlerden duanizi eksik etmeyin - hamilelerin dualari kabul olurmus derler
Dogru diyosun canim biliyorum erken ama... biz londrada yasiyoruz burada isler biraz farkli yuruyormus maalesef. 29 ekim de kayit yaptirmak icin aile hekimligine gitmistik ( ben yaklasik 2,5 ay once geldim buraya esimin yanina ) , bebek sahibi olmak istedigimizi soyledigimizde hemsire yasim ileri oldugu icin bir kontrol yapilmasi gerektigini soyledi ve bana randevu verdi. rahimimden parca alip kontrol edeceklermis, bu arada hamilelik olursa diye sorduk, sabahki ilk idrarimdan ornek alip gelmemi, kendisinin hamilelik testi yapacagini soyledi. Burada arkadaslar bu ay o testi yaptirmamami tavsiye etmislerdi, benim de aklima yatti ama kocami ikna edemedim bir turlu ( oglak burcu acayip inatcidir kendisinin aklina yatan biseyden asla vazgeciremezsin ) iki gun once yalvar yakar hemsireye telefonla sormasina ikna ettim, ama hemsireye ulasamamis , telefonda birilerine sormus onlar da simir testi demisler. Ama benim bildigim simir testi rahim agzi kanserinin erken tanisi icin yapilan bir test. ileri yasta bebek sahibi olmak isteyenler icin yapilan bir test degil...
dolayisiyla yarin gidiyoruz, ben acaba hemsirenin yapacagi hamilelik testinde bebek varken yok cikar mi diye endiseleniyorum , o yuzden kendim de yapsam mi diye dusundum, bir suru eczane dolastim en erken 8 gun once yapilabilen bir test buldum ama zaten yarin 8 gun kalmis oluyor, dolayisiyla ben ne bulursam hemsire de onu bulucak :)
Insallah yarin benimki pozitif cikar hayirlisiyla da rahimden parca falan alinmasina gerek kalmaz , seninkini de sayariz yine birlikte dualarla
Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese hayirlisini nasip etsin insallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?