hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

canım önce sakin ol mevlam elbet bi zaman vermiştir hayırlısı sağlıklısı olsun diye dua edelim...
ikincisi parmak sokma işini tavsiye etmem ALLAH korusun bilinçsiz bi şekilde yapabilirsin ve eger hamilelik varsa bile zarar verebilirsin bende suan bekliyorum hatta bugün test alıp yapıcam adetim 4 gün gecikti aklıma bile getirmmedim parmak sokmayı sakın deneme bence git bi test al yap altı üstü 3-5 liralık sey sağlığından bebeğinden önemli değil ya dimi canım...
üçüncüsü ise sen önce bi bebeğini kucağına al sonra ALLAHIM o annelik duygusunu senin içine veriyo zaten ne yapman gerektiğini nasıl davranman gerektiğini biliyorsun anlatılmaz yaşanır derler ya öle bi duygu ama tavsiye ilk günler özellikle ilk bir ay falan yanında bi bilen olsun tabi ister istemez deneyimsizlikler olabiliyor benim 3.5 yasında bi oğlum var allahım isteyen herkese nasip etsin cok güzel bi duygu saçma sapan düşüncelerle hayatını zehir etme kendine bende o düşüncelere sahiptim ama şimdi ne kadar saçmalamışım diye gülüyorum o hallerime
biraz uzun oldu kusura bakma faydam olsun istedim inşallah RABBİM gönlüne göre versin canım bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin stres yapma hersey er ya da geç olacağına varır sadece zamana bırak MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....

ınsallah canımmmmm yaaa beklemek cok zorr yanıı düşünüyorumm neden olmuyorr kı acaba tamm rabbım ne zaman nasıp ederse tabıkıde ama biyerde bı eksıklıgımız mı var acaba anlamıyorumm ınsallahh senınde en yakın zamanda guzell haberlerını alırızz canımmm :)

kizlar bugun ikinci bir idrar testi daha alip yaptm dun tam koyu olmadigi icin rahat etmedim ve yaptm ikinci cizgi tam koyu bir sekilde goruktu kan testi icinde kan verdim bugun ogleden sonra sonuclar cikacak hayirlisi artik

canım hakkında hayırlısı rabbim günlüne göre versin inşl.
Benimde 2 gün geçti adetim test yaptım hemen tek çizgi çıktı.olumsuz düşünmek istemiyorum ama kan testinde hemen çıkarmı yada adet kaç gün geçmeli ki kanda kesin çıkar

tesekkur ederim cnm benm bildigime gore gunun 1 gun gecince kanda cikar ama idrarda belki cikmaya bilir gec dollenme olmussa allahim sanada nasip eder insallh

hanimlar bende kan tahlili sonucumu aldm ve hcg 315 4 haftalk hamileymisim

canım benim bhcg 379 çıktı ama doktorum daha çok küçük dedi 2 haftalık filan haftaya pazartesi tekrara kontrole gıtcem.senin doktorun neler önerdi folik asit başladınmı paylaşımlarını bekliyırum.belirtilerin varmı bende sadece zaman zaman karın ve kasık ağrısı oluyor şimdilik:))

bu ay doktora gittin evleneli 4 ay oldu bu ay ilk kez ovulasyon kanaması yaşadım dünde ovulasyon testi iki çizgi çıktı onceki 3 gün silik çizgiler çıkıyodu eşimle günaşırı çalışma yaptık biride dündü ikimizde çok istiyoruz bugünde ovulasyon testi yaptık yine iki çizgi çıktı ama sanki dünki daha koyuydu acaba hamile kalmışmıyımdır bu günde çok küçük leke kan geldi

canm ben daha kadin dogum doktoruma gitmedim saglk ocagnda kan verdim aile hekimim bana 4 haftalk dedi hcg 315 nasl sana 2 hafta demis hcg benimkinden daha yuksek.. doktora gitmedgim icinde bisey icmeye baslamadm ama gittigimde bilgilerimi paylasirim canm sen basladinmi folik asit kullanmaya? benim tek belirtim canm karin agrim hala sık sık agiriyor

bu ay doktora gittin evleneli 4 ay oldu bu ay ilk kez ovulasyon kanaması yaşadım dünde ovulasyon testi iki çizgi çıktı onceki 3 gün silik çizgiler çıkıyodu eşimle günaşırı çalışma yaptık biride dündü ikimizde çok istiyoruz bugünde ovulasyon testi yaptık yine iki çizgi çıktı ama sanki dünki daha koyuydu acaba hamile kalmışmıyımdır bu günde çok küçük leke kan geldi

Kizlar merhaba, ben ingilteredeyim , burada cocuk sahibi olmaya karar verdiginiz andan itibaren folik asit ve cinko takviyesi kullanilmasi oneriliyor, hatta hamile kalmadan 3 ay evvel baslanip, hamilelik ve emzirme surecinin tamamini kapsayan vitabiotics ler var. Turkiye deki hamile arkadaslarimdan duymustum bebekteki bir takim sendromlarin onlenmesi icin folik asit kullanilmasi gerekiyormus . Ben de 2 Kasim da Pregnacare conception ( for women who are trying for a baby ) icmeye basladim.
Ekimin 29 unda da kayit yaptirmak icin oturdugumuz semtteki aile hekimligine gitmistik, bebek sahibi olmak istedigimizi soyleyip tavsiye istedigimizde hemsire folik asit kullanabilirsiniz demisti...
Bi inceleyin isterseniz diya aklima geldi. Bu arada ikinize de tekrar hayirli olsun, bizlerden duanizi eksik etmeyin - hamilelerin dualari kabul olurmus derler
canım henüz çok erken ben de 10 gün sayıyorum .....gel birlikte bekleyelim....:18:

Dogru diyosun canim biliyorum erken ama... biz londrada yasiyoruz burada isler biraz farkli yuruyormus maalesef. 29 ekim de kayit yaptirmak icin aile hekimligine gitmistik ( ben yaklasik 2,5 ay once geldim buraya esimin yanina ) , bebek sahibi olmak istedigimizi soyledigimizde hemsire yasim ileri oldugu icin bir kontrol yapilmasi gerektigini soyledi ve bana randevu verdi. rahimimden parca alip kontrol edeceklermis, bu arada hamilelik olursa diye sorduk, sabahki ilk idrarimdan ornek alip gelmemi, kendisinin hamilelik testi yapacagini soyledi. Burada arkadaslar bu ay o testi yaptirmamami tavsiye etmislerdi, benim de aklima yatti ama kocami ikna edemedim bir turlu ( oglak burcu acayip inatcidir kendisinin aklina yatan biseyden asla vazgeciremezsin ) iki gun once yalvar yakar hemsireye telefonla sormasina ikna ettim, ama hemsireye ulasamamis , telefonda birilerine sormus onlar da simir testi demisler. Ama benim bildigim simir testi rahim agzi kanserinin erken tanisi icin yapilan bir test. ileri yasta bebek sahibi olmak isteyenler icin yapilan bir test degil...
dolayisiyla yarin gidiyoruz, ben acaba hemsirenin yapacagi hamilelik testinde bebek varken yok cikar mi diye endiseleniyorum , o yuzden kendim de yapsam mi diye dusundum, bir suru eczane dolastim en erken 8 gun once yapilabilen bir test buldum ama zaten yarin 8 gun kalmis oluyor, dolayisiyla ben ne bulursam hemsire de onu bulucak :)
Insallah yarin benimki pozitif cikar hayirlisiyla da rahimden parca falan alinmasina gerek kalmaz , seninkini de sayariz yine birlikte dualarla

Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese hayirlisini nasip etsin insallah amin

cok tesekkur ederım cevap verdiğiniz icin biraz olsun yuregıme su serptiniz rahatlattınız beni , ailem uzakta ve çevremdeki insanlar kendı dertlerıyle ugrasmaktan bana teselli verecek durumda degıller .. o kadar zor bı donem ki rabbım ısteyen herkeze versin şu zor gunlerden sonra guzel duygular yasayalım ..

tesekkur ederim cnm benm bildigime gore gunun 1 gun gecince kanda cikar ama idrarda belki cikmaya bilir gec dollenme olmussa allahim sanada nasip eder insallh

kızlarrrrrrr eşimle dayanamayıp acile gittik bthcg 10.73 çıktı kadın doğumcu olmadığı için emin değiliz dedi bu ne demek kızlar hamilemiyimm sevineyim mi bilemedim

3 ay sonra 26 yaşıma giricem Allah ömür verirse, 4 buçuk yıldır evliyim, boyum 160 kilom 83,bu günlerde çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle ama bu kilolarımla doğru olmayacağına düşünüyorum ve diyete başladım, sizce bu kiloda hamilelik nasıl olur, bebeğe bir zararı olur mu, yaş olarak ta; arkadaşlarım var benden yaşça büyük yaşın daha küçük ilerde yap diyorlar kafam karışık...

Arkadaşlar Merhaba araniza yeni katıldım adetime daha 10 gun var ama bir önceki hamileligimdeki ayni belirtileri yaşıyorum acaba hamile miyim dir bir önceki hamileligim dusukle sonuclandi malesef kan testi yaptirsam cikarmi? Cvplar için şimdiden teşekkür ederim

istanbuldayım...neden geç kaldığını düşünüyosun...değerlerin mi düşük...

evet canım sağlıklı yükselmiyordu ve dün malesef düşük yaptım kanamam başladı buseferde geç kalındı bugünde iğnelere başladık doktor yeni gebelik olduğu için beklemene gerek yok değerler tamamen sıfırlanmış dedi ama bakalım hayırlısı inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur bebeklerimizi

çok geçmiş olsun canım...üzülme dicem ama olmuyo biliyorum....bana kalırsa biraz bekle derim en azından 1 ay...ben ilk hamileliğimden sonra doktorum bana 2 ay ara ver demişti...ben hemen 2. ay hamile kaldım ve aynen erken düşük yaptım...kendiliğinden düştü...herşeyin normale döndü dedi doktorum ama sen yinede 2 ay bekle sonra iğnelere başlayıp çalışmalara devam dedi...HERŞEYİN YAYIRLISI CANIM....herşeyin bir zamanı var ve biz bir sınavdayız....pes etmek yok..

AMİNNNNN...abla diyim o zaman ben bir sakıncası yoksa....Rabbim gönlümüze göre verir inşallah....innnnnşşaaalllahhh sonuçların pozitif çıkar...ben bu durumunu bilmediğim için erken demiştim...ama istersen bence de kendi içini rahatlatmak için en azından bir test yap ablacım...hayırlı haberlerinizi bekliyorum yarın....belirti felan birşey varmıydı ablacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…