- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.841
kizlar bugun ikinci bir idrar testi daha alip yaptm dun tam koyu olmadigi icin rahat etmedim ve yaptm ikinci cizgi tam koyu bir sekilde goruktukan testi icinde kan verdim bugun ogleden sonra sonuclar cikacak hayirlisi artik
canım gebelik testini erken yapmışsın bende ovu testiyle hamile kaldım çok şükür yumurtlamanın 12. günü beta hcg 57 çıkmıştı benim ki idrar testleri bu değerde falan çok zor çift çizgi göstermeleri inşallah hamilesindir
kizlar bugun ikinci bir idrar testi daha alip yaptm dun tam koyu olmadigi icin rahat etmedim ve yaptm ikinci cizgi tam koyu bir sekilde goruktukan testi icinde kan verdim bugun ogleden sonra sonuclar cikacak hayirlisi artik
merhaba adetım bır hafta gecıktı gecen hafta evde test yaptım sılık cıktı sonra aıle hekımene gıttım oda ısrardan baktı suphelı dedı bugun kan vermeye gıttım ama aksamdan berı pembe pembe akıntım basladım adet mı oluyorum yoksa dustumu anlayamadım cok ıstemıstık daha esıme soyleyemedım([/QUO
slm cnm.. evde yaptğın test ikincisimi silik çıktı anlamadım eğer ikincisi silik çıktıysa hamilelik var demek benmde bir kızım var ıdrar testinde ikncisi silik çıkmıştı hamıleydm .. ben de 2. istiyorum bakalm çalışmalardayız hayırlısıı :)
merhaba adetım bır hafta gecıktı gecen hafta evde test yaptım sılık cıktı sonra aıle hekımene gıttım oda ısrardan baktı suphelı dedı bugun kan vermeye gıttım ama aksamdan berı pembe pembe akıntım basladım adet mı oluyorum yoksa dustumu anlayamadım cok ıstemıstık daha esıme soyleyemedım(
tebrik ederim sizin adınıza çok sevindimumarım bende çift çizgiyi gördüm diye öğleden sonra gelir buraya yazarım
canım gebelik testini erken yapmışsın bende ovu testiyle hamile kaldım çok şükür yumurtlamanın 12. günü beta hcg 57 çıkmıştı benim ki idrar testleri bu değerde falan çok zor çift çizgi göstermeleri inşallah hamilesindir
merhaba adetım bır hafta gecıktı gecen hafta evde test yaptım sılık cıktı sonra aıle hekımene gıttım oda ısrardan baktı suphelı dedı bugun kan vermeye gıttım ama aksamdan berı pembe pembe akıntım basladım adet mı oluyorum yoksa dustumu anlayamadım cok ıstemıstık daha esıme soyleyemedım([/QUO
slm cnm.. evde yaptğın test ikincisimi silik çıktı anlamadım eğer ikincisi silik çıktıysa hamilelik var demek benmde bir kızım var ıdrar testinde ikncisi silik çıkmıştı hamıleydm .. ben de 2. istiyorum bakalm çalışmalardayız hayırlısıı :)
ıkıncısı sılık cıktı canım bıde doktorda suphelı deyınce cok umıtlenmıstım bakalım kısmet ben genede gıttım bugun kan verdım belkı yerleşme kanamasıdır dıye yarın kesın bellı olcak sonuclar yarın cıkcakmıs. ıns en kısa zaman calısmaların netıcesını gorursunuz :)
canım inşaallah ama çokta emin olamıyorum dediğim gibi çizgi çok silik:))
canım hayırlı olsun nasıl bir yol izledin nelere dikkat ettin yumurtlama gününüemi? bend eistiyorum bebek dua et:)
hanımlar gebelik testini bugün tekrar yaptım ve 2.çizgi yine çıktı,çok kalın değil silik bir çizgi ama çok net görülebiliyor ,kasıklarım feci ağırıyor yürüyemiyorum bile yarın adet günüm olmassam şayet pazartesi kan tahlili vermeyi düşünüyorumm...
canım çok sevindim kesinleştiğine hayırlı olsun ben bu ay fos çıktım bugün aşırı miğde bulantısı ve baş dönmem vardı test yaptım negatif gene resmen fizyolojim bozuldu 3 gün var daha ama bu saatten sonra olumlu çıkmaz artık....
:nazar
mrb....yeni evliyim ancak hamile kalamadımm bu da bizi çok üzüyor.. doktor için erken diyorlar ne yapcem ben((
canım sen bari yapma allah aşkına dalga geçer gibi daha 1 ay olmuş evleneli biz napalım 6 yıl oldu ha çok stres yapasın varsa yap canım olacağı varsa da olmaz....
ama elimde değil eşim daha çok istiyor.. en büyük korkumm anne olamamak ....(
canm tesekkur ederim..nie boyle olumsuz dusunuyorsun daha 3gun var hic bisey belli degil belki gec dollenme olmustur bekle regln gecsin ve test yap bende bu ay kesin regl olacam dedim karin agrimdan ama olmadm umudunu yitirme ve hep dua et canm insallh guzel haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?