- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.061
bugün kan testi yaptirdim
insallah sonuc pozitif cikar cok dua edin
süpersin ya çok güldüm eee hergün misafir mi alcan kabul günü gibi :) sonrasında tan tun oldu bittiye getircen ha ama iyiymiş bende mi denesem acaba ama benim herif geç geliyo bide misafiri görürse evde anaaaam sonrasında iş olucaksa da olmaz yorgunluktan :) yok anam benim o iş yaş....:)
Şuan için bir belirti yok;ama çok tuhaf bir duygu beklemek,herşey ALLAH'ın takdiri ne de olsa.
Evet ALLAH'a şükürler olsunki 4 yaşında bir kızım var.İnş.2.side olur hayırlısıyla,ALLAH isteyen herkese nasip etsin,
bende yaş aralığı için kaygılıyım ;eğer şu an hamileysem aralarında tam 5 yaş olacak ve ben nasıl baş edeceğim bilmiyorum
inşallah tatlım Allah gönlüne göre versin...inş. canım.. bakalım bir bat günüm gelsin.. cenabı mevlam bize ne gösterecek.. ilk işim buradan paylaşmak olacak :))
arkadaşlar bende bekliyorum ..Allahın izniyle bu ay Rabbim isteyen herkeze versin....bu kez 8-10 gün beklemek istiyorum test yapmak için...rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın....hayırlısıyla ...sağlıklı sıhatli bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin...birde bende kan pıhtılaşması var 2 kayıp yaşadım...çok korkuyorum...bu sefer clexan a erken başladım bakalım...herşeyin hayırlısı...
kizlar kan testimin sonucu 0.15 yani negatif her ay ayni seyi yasamaktan biktim
mrb arkadaşlar. bız daha 3 aydır çalışmalara başladık bu anlamda yenıyız . Fakat ne olur olmaz dıye doktora gıttım simiridir hormonudur tum testlerım yapıldı.sonuclar temız. 10 gun öncede progestan kullandım . bugn kontrolüm vardı gıttım adetlıyken gel demıştı. alttan muayene ettı şakır şakır kanamam varken .kıstın hala var dedı gelışımsel over kıstıymış. kıst için de normal doğum kontrol hapı gınera yazdı. gebelik düşünen bırıne gınera uygun mudur dıye sordum sen bılırsın dedı. gınera kullanılmalımıdır gebelik düşünen bırı için . bır bılgısı veya fıkrı olan var mı bu konuda ?
merhaba arkadaşlar bende 13 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. adet günüm 15 iydi ama bu ay 5 gün önce geldi.tedavi için hiçbir doktora gitmedim.adet sonrası ağrım oluyordu.sol yumurtalığımda kitle varmış 1 ay kadar tedavi gördüm ve yaklaşım 3 aydır hiçbir şeyim yok.başka sorun olup olmadığını bilmiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun inş en kısa zamanda hepimizin bebeği olur.
Doğum kontrol hapı kullanırken nasıl hamile kakacakmışsın? Anlamadım .
abnde onu anlamadım ya . adam akıllı bır doktora denk gelemedim daha . gınera kıstı temızleyecekmış .bunun başka yolu yokmu dedım yok dedı . bu kıst varken gebe kalamzsın zaten dedı. o yüzden bunu kullanmalısın dedı. basıt yumurtalık kıstı oysakı. of off ne yapacağımı saşırdım yemınle .
a
Ben Ataşehirde oturuyorum ve evim hastaneler bölgesinde. Bu işe adam akıllı karar verince, sigorta süremiz dolarken bende doktor takibine başladım.
İlk olarak ASM ( Anadolu sağlık merkezine gittim) >> Herşey normal yolunda, tertemiz dedi
Sonraki ay Memorial a gittim >> Herşey normal yolunda, tertemiz dedi. Ama birazcık iltihap gördüm şu antibiyotiği eşinle kullan, folic asite başlayalım vs vs.
Sonraki ay Acıbademe gittim >> Rahimde bi çizgi gördüm, birde minik bir kist, reglin bitince gel bakalım dedi.
Şaşırdım, 3. ayım 3. kontrolüm, raporlarım herşey normal nasıl olur dedim, reglden sonra belli olur dedi.
Reglim bitti ertesi gün gittim, çizgi falan yok (rahmin hazırlıklarından oluşan bir şeymiş) kist gitmiş
(yumurtma öncesi oluşan zararsızlardanmış)
3. doktorun ilk söyledikleri beni korkuttu, şaşırttı ama neydi bilemedim, özellike kendine bağlamak için mi yaptı, ayak alıştırmaca mıydı bilemedim. Ama 2. gittiğimde herşey güllük gülistanlık, doktor çok iyi.
Kafam karıştı, tek Şifa hastanesini denemedim. Artık kısmet olursa hamileliğim, nereye kime giderim bilmiyorum..
Yani bence reglin bitsin, başka bir doktora görün, regl sonrası rahim tamamen temizleniyor çünkü
ahh cnm Allah ınş nasıp eder hepımıze en kısa zamanda saglıcaklı evllatlar..boluda yaşıyorum bende . burda doktor sayıısı sınırlı maalesef . nerdeyse hemen hemen hepsine gıttım :2: yarın adetımın 4 .gunu olacak yarında başka bır doktora goruneyım mı kı dedım ama cunku hapı alırsam adetımın 3-4 gününde ıçmem gerekiyormuş. ay ne faydalı ne zararlı bılemeyecek durumdayım ..
teşekkürler...Bence adetin bitince başka bir doktora görün, kullanacaksanda ondan sonra kullan.
Bunun için sadece 1-2 gün beklemen gerekecek nasılsa...
teşekkürler...
sanırım öyle yapacağım ..Allah yardımcımız olsun.
Senin yine 0,15 çıkmış cnm benim 0,10 :)) şaka bi yana takmicaksın. Artık napıyoruz TAKMIYORUZ. Çok zor olacak biliyorum ama elimden geldiği kadar takmamaya çalışcam. En azından şartladırmicam. Psikoloji çok önemli, düşün insanlar süt üretmeye başlıyor :))
walla ben artık cok sıkıldım bu işlerden eşimde varikosel vardı 10 ekimde ameliyat oldu o yüzden olmuodu bu ay cok daha fazla umutlanmıstım gecen ay benimde prolaktin 43 cıktı ilac kullanıodum acaba o yüzdenmi düşük cıktı daha önce 2 sefer kan testi yaptırdıgımda 1.20 cıkmıstı bilmiorum ya adetime 2 gün varken yaptırdım yükselirmi acaba yrn adet günüm bakalım olcammı
inşallah tatlım Allah gönlüne göre versin...
hayırlısıyla güzel haberlerini al canım...bize söylemeyide unutma...
lütfen cvp yazın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?