- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.101
Kızlaaarr bugün test yapıcaktım artık hayırlısıyla yarına kaldı :) dua edelım bırbırımıze. Rabbim herkeze hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Aminnnn. Kimler benim durumumda. Adet 1 gün gectı. 3gün öncekı ıdrar testım negatıftı. Cok merak edıyorummm
Haklısın başka bir durum için dr.a gidicem zaten yarın ,3 gün geçmiş olacak kan testi gitmişken yaptıririm. Aslına bakarsan gecikmenin stresten kaynaklandığını düşünüyorum hayırlısı bakalım.
canım benim 2 gün geçti adetim....az önce test yaptım ama çıkmadı....kendimi çok kötü hissediyorum ...bence biraz daha bekle....benim dha önceki hamileliklerimde en az 1 hafta geçmişti o zaman çıktı....şu anda yıkıldım ama acaba erkenmiydi diye düşünüyorum hala içimde bir umut var yamiii....olmazssada tsbiki herşey allahtannn....hayırlısı napalım...
üzülme Rabbim den.. Bundada bır hayır var zamanı vardır tevekkülde olalım inş. Dua edelım bırbırımıze hayırlısı olsun..
dualarım hep bu şekilde zaten.....rabbim isteyen herkeze en hayırlı zamanda ,en hayırlısını nasip etsin...Allahım a şükürler olsun....beterin beteri var....halimize çok şükür....napalımmm....ama sizce bir umut var mı acaba hala...:)
Amin kardeşim inşaAllah. Ben vajınısmusum onu yenmek üzereym inş. Ve bıryandan gebe olabilirim test yapıcam yarın flan. Merak edıyorum.. Üzülme Allah hayırlısını versın
Rabbim seninde şifanı versin tez zamanda inşallah arkadaşım....yarın sonuçlarını banada bildirirsen çok sevinirim....hakkımızda hayırlısı...inşallah...gönlüne göre olur herşey...bende yarın tekrar bir test alıcam....daha sonra da kan testine başvumayı düşünüyorum en son....bakalım...inşallah yarin birbirimize güzel haberleri vermek nasip olur...
amin arkadasım sagol.. Bende merak edıyorum sonucu dua edelım bırbırımıze. :)
:) inşaAllah hayırlı haberlerle gelelim. Yıtırme Allah tan ne olursa olsun..canım çok iyi geldin bana....inşallah yarın ikimizde güzel haberleri alırız....ben umudumu yitirmedim....
Kızlar korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği normalmiş gibi bişey duydum. Bununla ilgili bir bilginiz varmı? Benimde 2 aydır adetimde bi dengesizlik var. Bu ay 1 hafta gecikti ve hala tam olamadım kahverengi lekelenmem var. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama şu durumda muayene edebilirmi ki? Hormon tahlili yaptırmadım hiç onu yaptırsam en azından diyorum.
yok bence katılmıyorum cunku hep duzenlıydı adetm son 3-4 ayda bozuldu ama buunyeden bunyeye degısebılır​
Kızlar korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği normalmiş gibi bişey duydum. Bununla ilgili bir bilginiz varmı? Benimde 2 aydır adetimde bi dengesizlik var. Bu ay 1 hafta gecikti ve hala tam olamadım kahverengi lekelenmem var. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama şu durumda muayene edebilirmi ki? Hormon tahlili yaptırmadım hiç onu yaptırsam en azından diyorum.
Bence hap ile kullanlarda bir ihtimal olabilir bu değişim ama tabi ki herkeste değildir.Kızlar korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği normalmiş gibi bişey duydum. Bununla ilgili bir bilginiz varmı? Benimde 2 aydır adetimde bi dengesizlik var. Bu ay 1 hafta gecikti ve hala tam olamadım kahverengi lekelenmem var. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama şu durumda muayene edebilirmi ki? Hormon tahlili yaptırmadım hiç onu yaptırsam en azından diyorum.
canım şimdi test yaptım...ama maleseffffff....okadar emindim ki....henüz erken olabilir mi acaba....şu an yıkılmış durumdayım...daha önceki hamileliklerimd ki aynı belirtiler vardı...ağlamaktan alamıyorum kendimi...
benimde belirtiler var ve adteime 6 gün var bugün test yaptım negatif diyo yanlış olabilir mi ki erken mi davrandım yaa
Benimde hep düzenliydi cnm. Bekarken ve evlendikten sonrada. Ta ki 2 ay önce korunmayı bırakana kadar.
benimde belirtiler var ve adteime 6 gün var bugün test yaptım negatif diyo yanlış olabilir mi ki erken mi davrandım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?