- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.081
mrb ben aralık ta kürtaj oldum bebeğim düştü. kürtajdan sonra bana hastanenin birinde dış gebelik var dediler. sonra devlet hastanesine gittim orasıda dış gebelik ama kendi kendine gider dedi bende ben kürtaj oldum 3 hafta önce ne dış gebeliği dedim. başka özel hastaneye gittim orada da kist dedi ama zehirlermiymiş neymiş bende bende hiç kist yoktu gençliğimden beri dedim demekki görülmemiştir dedi. ben bu sefer araştırma hastanesine gittim orada bir profesör vardı ona göründüm oda ne dış gebeliği ne kist dedi hiç bişey yok sadece kürtajdan sonra sol yumurtalıkta bir pıhtı oluşmuş onuda vücut atamamış dedi birde het adet öncesi sağlıklı her kadında kist oluşur dedi bana yasmin diye doğum dontrol hapı verdi sadece 1 kere kullandım zaten 28 günlük
hap bitince kontrole gittim tertemiz dedi pıhtı bile yoktu o tür haplar çok ii geliyor adet bitsin doktora git ama başka doktora git bence eğer gerek görürse korkma 1 kutu kullan bitince hemen adet oluyorsun sonra kont. git o sana der zaten temiz bebek düşün diye şu ömürde sadece 1 ay çok değil çünkü sonu ii olucak emin ol
cnm inş hamişsındır ama sen yınede umıtlenme . kanda bhcg degerıne baktırsana kafandakı tereddutu gidermek için.Kızlar adet oluyorum demiştim ya adet falan olmuyorum dünden beri tuvalete gittikçe tuvalet kağıdında sadece kahverengi leke var. Bugün adetim gecikeli tam 1 hafta oldu. Offf deliricem ya bu ne iş anlamadım ben.
cnm inş hamişsındır ama sen yınede umıtlenme . kanda bhcg degerıne baktırsana kafandakı tereddutu gidermek için.
merhaba arkadaşlar,hepinize hayılrı günler ve bol bebişli göbüşler:))
ben bu ay adetim 4 gün geçince idrar testi yaptım bebe time toz pembe 2.çizgi,predictor silik 2.çizgi çktı yine toz pembe gibi bu testleri pazartesi yaptım.salı yani dün dr.a gittim beta hcg bakıldı ve 5,55 çıktı.doktor adet görmezsen cuma testi tekrarlayalım dedi ama bu sabah adet gördüm.sizce bu ne olabilir kimyasal gebelik diyeblirmiyiz?kimysal gebelik ise buna sebep ne olabilr?stres üzüntü ya da ilaç kullanımı???
Kızlar benim adet 2 gün gecikti. Hiçbir adet belirtimde yok. Bugün garip ve yogun şeffaf ıslaklik var iç çamaşırımı ıslatti.normalde adet olmadan once muhakkak sadece alnimda ufak sivilce cikar, o da cıkmadı.benim şüphelerim bayrağı artti. Bigün test yapsam çikar mi acaba?
Bunun en iyi cevabı test sonucu, ki zaten 2 gün geçmiş bence sonuç alabilirsin de.Kızlar sızlerede sormak ıstıyorum. Ben vajınısmusum ıttırme yöntemıyle ve bıraznın afersınz gırıp boş.. La gebeliği denedım. Ertesı sabak acayip başım dönüyordu ayakta zor duramıyordum. Ogece rüyamda doğum yaptıgımı gördüm. Bugün adet olma günüm ve önümzdekı günler adet olablır. Ikı gün önce ıdrar testım negatıf cıktı. Enson adet baslama günüm 18 ekimdi. İlişkim ondan sonra oldu. Gebelık belırtılerım hıc yok gıbı. Bırkac kere yumurtalıgm acıdı, ve hafıf mıde bulantısı bel ağrısı. Göğüslerım normeldekı gıbı bıraz acılı ama normel. Sızce hamılemıyımmmm?
Cnm bence bekle. Bi bak bakalım eğer adet olmazsan yaptırırsın tekrar.
Bunun en iyi cevabı test sonucu, ki zaten 2 gün geçmiş bence sonuç alabilirsin de.
Herkeste belirti olacak diye bişey yok, hatta olmuyor çoğunda.
Bende adet olacakmışım gibi sürekli batma var, bacak ağrılarım oluyor akşamları ama benimki de psikolojik olabilir :)
En azından senin 2 günün geçmiş, bi test yaptır bakalım :)
Aminnn canım .inşalllahhhh....benimde ilk işim sizlerle paylaşmak olucak....Rabbim inşallah aynı acıları tekrar yaşatmaz...sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder...nolur dualarınızı eksik etmeyin....evlat sahibi olmak isteyen herkez benim dualarımda....Rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda hayırlısını nasip eteder...
Canim nasilsin, bugun ayin 20 si , var mi guzel bir haber yaptin mi test filan
Acele etme cnm. Bir iki gün daha bekle bence garanti olsun. Kafanada takma benim gibi adetini geciktirdiğnle kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?