hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

cnm sanada çok çok geçmiş olsun..kıst konusuna gelıncede bıraz sıkıntımı hafiflettın diyebilirim cok sagol..yarına bır başka doktora sıra aldım zaten birde ona danışacağım .alanında ıyı dıyorlar. aslında dedıgın gıbı gınera da 21 günlük bır hap ama işte nedense korktum ve tereddüt ettım içmeye .belkı bu hapı veren doktorun vardır bır bıldıgı ama işte bende açıklama ıstıyorum bu konuda. bır hastaya bu kıst gıtmezse cocogun olmaz denmemeli .anlatılmalı gerekçesiyle . bırde özel hastane olacak sözde. doktorun bırı oyle dedı dıye onun peşıne takılmak ıstemıyorum .

Kızlar adet oluyorum demiştim ya adet falan olmuyorum dünden beri tuvalete gittikçe tuvalet kağıdında sadece kahverengi leke var. Bugün adetim gecikeli tam 1 hafta oldu. Offf deliricem ya bu ne iş anlamadım ben.

Kızlar adet oluyorum demiştim ya adet falan olmuyorum dünden beri tuvalete gittikçe tuvalet kağıdında sadece kahverengi leke var. Bugün adetim gecikeli tam 1 hafta oldu. Offf deliricem ya bu ne iş anlamadım ben.
cnm inş hamişsındır ama sen yınede umıtlenme . kanda bhcg degerıne baktırsana kafandakı tereddutu gidermek için.

merhaba arkadaşlar,hepinize hayılrı günler ve bol bebişli göbüşler:))
ben bu ay adetim 4 gün geçince idrar testi yaptım bebe time toz pembe 2.çizgi,predictor silik 2.çizgi çktı yine toz pembe gibi bu testleri pazartesi yaptım.salı yani dün dr.a gittim beta hcg bakıldı ve 5,55 çıktı.doktor adet görmezsen cuma testi tekrarlayalım dedi ama bu sabah adet gördüm.sizce bu ne olabilir kimyasal gebelik diyeblirmiyiz?kimysal gebelik ise buna sebep ne olabilr?stres üzüntü ya da ilaç kullanımı???

Gec döllenme olabılır adete yakın tutmaya calısıyor ama tutmuyor adet baslıyor ama kişiye gore degısır canım bende korunmayı bıraktıktan sonra beta yukseldı 2.48 falan cıkıyordu vucut alısmaya calısıyormus tabı senın nasıldır bılmıyorum

Kızlar benim adet 2 gün gecikti. Hiçbir adet belirtimde yok. Bugün garip ve yogun şeffaf ıslaklik var iç çamaşırımı ıslatti.normalde adet olmadan once muhakkak sadece alnimda ufak sivilce cikar, o da cıkmadı.benim şüphelerim bayrağı artti. Bigün test yapsam çikar mi acaba?

Acele etme cnm. Bir iki gün daha bekle bence garanti olsun. Kafanada takma benim gibi adetini geciktirdiğnle kalırsın.

benım adetıme daha 1 hafta var ama amaa yumurtalıklarımda fena agrı var belıme kadar vuruyo cok akıntım var bılıyorum daha erken ama acaba dıyorum kendı kendıme olabılırmı

Kızlar sızlerede sormak ıstıyorum. Ben vajınısmusum ıttırme yöntemıyle ve bıraznın afersınz gırıp boş.. La gebeliği denedım. Ertesı sabak acayip başım dönüyordu ayakta zor duramıyordum. Ogece rüyamda doğum yaptıgımı gördüm. Bugün adet olma günüm ve önümzdekı günler adet olablır. Ikı gün önce ıdrar testım negatıf cıktı. Enson adet baslama günüm 18 ekimdi. İlişkim ondan sonra oldu. Gebelık belırtılerım hıc yok gıbı. Bırkac kere yumurtalıgm acıdı, ve hafıf mıde bulantısı bel ağrısı. Göğüslerım normeldekı gıbı bıraz acılı ama normel. Sızce hamılemıyımmmm?

Umut34 yumurlama günlerıne dıkkat et ve son adet tarıhınden hesapla.. Hakkında hayırlısı olsun. Adetın gecmeden ıdrar testı genelde cıkmıyor. Kan testı yaptırablırdsn arkadasım

Bunun en iyi cevabı test sonucu, ki zaten 2 gün geçmiş bence sonuç alabilirsin de.
Herkeste belirti olacak diye bişey yok, hatta olmuyor çoğunda.
Bende adet olacakmışım gibi sürekli batma var, bacak ağrılarım oluyor akşamları ama benimki de psikolojik olabilir :)

En azından senin 2 günün geçmiş, bi test yaptır bakalım :)

mrb arkadaşlar bende artık bebek düşünüyorum ama yeni başladık denemelere reglim çok gecikince test yaptırdım negatifti sonuç doktor forlutal verdi içtim neyse reglim geldi ama hiç olmadığı kadar az oldu hamilelik düşündüğüm için ilaçta vermedi ben ne yapmalıyım adet düzensizliğiim olduğu için yumurtlama dönemimi belirleyemiyorum ne yapmalıyım

yapıcam bu akşam ıns. Dua edın :) bı olablır bı olmayablır dıyorum hayırlısıııı

Canim nasilsin, bugun ayin 20 si , var mi guzel bir haber yaptin mi test filan

Acele etme cnm. Bir iki gün daha bekle bence garanti olsun. Kafanada takma benim gibi adetini geciktirdiğnle kalırsın.

Haklısın başka bir durum için dr.a gidicem zaten yarın ,3 gün geçmiş olacak kan testi gitmişken yaptıririm. Aslına bakarsan gecikmenin stresten kaynaklandığını düşünüyorum hayırlısı bakalım.

Kızlaaarr bugün test yapıcaktım artık hayırlısıyla yarına kaldı :) dua edelım bırbırımıze. Rabbim herkeze hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Aminnnn. Kimler benim durumumda. Adet 1 gün gectı. 3gün öncekı ıdrar testım negatıftı. Cok merak edıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…