- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
- 123
- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.181
kızlarrrrrr bugün bebeğimin kesesini gördüm çok şükür.Kesin dış gebesin diyen doktara sonucumu götürüp gözüne sokacağım Allahıma şükürler olsun inşallah bebeğimi rabbim sağ salim kucağıma almak nasip eder.İsteyen herkese rabbim nasip etsin.
6 hafta 2 günlük ve 5 mm lik bir bebeğim şükürler olsun
Bende normalde reglimin 4. 5 gun once regl oluyorum yani hic sasmamistir hep 15 20 gun arayla hasta olurum ama bu ay ole olmadi gecen acin 26sinda olmustum 4 5 gun oncesi olmam gerekirken hala olmadim cok mrk ediyorum acaba hamilemiyim smdiye kdr coktan olmam gerekirdi test yapsam belli olur mu sizce?
bayanlar mrb . cvp beklıyorum sizlerden. adetım 1 hafta once bitti . bıraz once de lavobaya gıttım kanamam gelmış tekrar. kasık ağrımda vardı sabahtan..kıst patlaması dıye bır olay varmı . bnde kıst vardı soğan kuru yapıyordum 5 gundur . onla alakalı bır durummudur kı yada yerleşme kanaması denen şey 1 hafta sonra olur mu ?
Slm kızlar bende 2 sene bebis bekledim ilaclar kullandm simdi sürpriz oldu bir aylık hamile ymisim
.allah herkeze versin
yerleşme kanaması mı yumurtlama donemlerınde oluyor onu mu demek ıstedın arkadaşım kusura bakma iş yoğunluğu kafa dolu :)canım genelde yurtlama döneminde oluyor bu belirtiler daha var
Slm kızlar bende 2 sene bebis bekledim ilaclar kullandm simdi sürpriz oldu bir aylık hamile ymisim
.allah herkeze versin
yerleşme kanaması olabilir cnm gebelik belirtilerinde de kahverengi leke olduğunu söylüyorlarslm kızlarr :) benimde adetime hemen hemen bir hafta var ama iki gündür kahverengi lekelenme oluyor ben regl olucam sandım ama kanamaya dönmedi 2 gündür ve hiç böle olmazdı acaba yerleşme kanamasımıdır ki
bende dayanamadım 2. idrar testini yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım10 gün oldu gecikeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?