hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Iyi aksamlar kizlar ..
Bisi sormak istiyorum , kafam karisik .. 4 aydir korunmuyoruz esimle , normalde bekarligimdab bu yana hep 28 günde bir adet görüyordum.. Son 2 aydir 2 -3 gün oynamaya basladi iyimi bu ? Eylül ayinda 29 unda adet görürken ekim ayinda 28 inde oldum .. Normalde 3-4 gün öne gelir benim adetim sadece korunmayi biraktiktan sora 2 aydir böle ileri gitti adetim .. Normal sartlarda buqün Adet görmem lazimdi görmedim . Gögüslerim inanilmaz sis , sancili uykudan uyandircak derece ... Kasiklarimda gerilme ve batma var ama adet belirtim yok .. Simdi ben hangi tarihi baz almaliyim adet icin ? Kafam cok karisti ? Buqün adet olmadiqim icin 1 gün gecmis mi oluyo ? Bi anlatirmisiniz nasil oluyo anlamiyorum su isleri ...

arkadaşlar normalde yrn yada çrş günü adet olmam lazım ..kasıklarımda batma var ve az önce felaket içim çekiir gibi oldu ve başım döndü yarım saat dengem gitti acaba hamile miyim??? hayırlısı bakalım

Kızlar selam, ben 2 yıllık evliyim, korunmadık hiç ama normal yollarla da bebeğimiz olmadı. simdilerde tedavi görüyorum. geçen çarşamba aşılama oldu 2 hafta içinde belli olur dedi ama nasıl olur ne yaparım bilmiyorum.. garip duygular içindeyim.. korkuyorum, istiyorum, bir yandan da umutsuzum. :2:

Cnm çok sevindimmmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah bizede nasip eder inşallah.

Onun cevabını anca test yaparsan alırsın cnm.

bayanlar mrb . cvp beklıyorum sizlerden. adetım 1 hafta once bitti . bıraz once de lavobaya gıttım kanamam gelmış tekrar. kasık ağrımda vardı sabahtan..kıst patlaması dıye bır olay varmı . bnde kıst vardı soğan kuru yapıyordum 5 gundur . onla alakalı bır durummudur kı yada yerleşme kanaması denen şey 1 hafta sonra olur mu ?

canım genelde yurtlama döneminde oluyor bu belirtiler daha var

Slm kızlar bende 2 sene bebis bekledim ilaclar kullandm simdi sürpriz oldu bir aylık hamile ymisim
. allah herkeze versin

gözün aydın canım senin adına çok sevindim..benim bata 3-4 gün kaldı bakalım zor bekleyiş nasıl sonlanacak çok merak ediyorum zamanda geçmek bilmiyor..canım senin belirtilerin nelerdi yazarsan sevinirim..

slm kızlarr :) benimde adetime hemen hemen bir hafta var ama iki gündür kahverengi lekelenme oluyor ben regl olucam sandım ama kanamaya dönmedi 2 gündür ve hiç böle olmazdı acaba yerleşme kanamasımıdır ki

slm kızlarr :) benimde adetime hemen hemen bir hafta var ama iki gündür kahverengi lekelenme oluyor ben regl olucam sandım ama kanamaya dönmedi 2 gündür ve hiç böle olmazdı acaba yerleşme kanamasımıdır ki
yerleşme kanaması olabilir cnm gebelik belirtilerinde de kahverengi leke olduğunu söylüyorlar

bende dayanamadım 2. idrar testini yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım 10 gün oldu gecikeli..

Cnm bu ay banada aynı şey oldu. Test yapmaktan başım döndü. En sonunda kam tahlili yaptırdım ve hamile olduğuma okadar emindim ki çünkü daha önce hiç olmayan bileydi adet gecikmesi. Kan tahlili de negatif çıktı maalesef. Yaklaşık 10 günlük bir gecikme sonrası adet oldum. Ondan önceki ay da 2-3 gün gecikmişti. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. İnşallah başka bi nedeni yoktur çünkü Eylül'de muayene gittim ve herşey normal demişti doktor. Kafana takma ve kendini dinleme bu iş en başta kafada bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…