hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

arkadaşlar 1senelik evliyim 10aydır cocuk düşünüyoruz korunmuyoruz.3kasımda progestana başladım 10gün onu kullandım. Geçen ay 17sinde regl oldum bu ay 25inde siyah kahve karışık leke geldi az birşey bugün de aynı şekilde bunun nedeni ne olabilir beni bilgilendirebilir misiniz?

arkadaşlar 1senelik evliyim 10aydır cocuk düşünüyoruz korunmuyoruz.3kasımda progestana başladım 10gün onu kullandım. Geçen ay 17sinde regl oldum bu ay 25inde siyah kahve karışık leke geldi az birşey bugün de aynı şekilde bunun nedeni ne olabilir beni bilgilendirebilir misiniz?

bende artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğim artık..

Kullandığın ilaç adetini geciktirmiş olabilir. Ben kullanmadım ama bi arkadaşım kullandı takın zamanda ve onunda adeti gecikmişti. Doktor ozaman ilaçdan olabilir demiş.

bebeğim olsun istiyorum..benim kasıklarım çok ağrıyo, göğslerim şişti ve ağrı yapıyo. çok çabuk yoruluyorum . ama mide bulantım yok . daha günüme 1 hafta var sizce hamile olabilirmiym .. :44:

cnm mrb. aynı şekılde bende tam 3 kasımda progestana başladım tarıhımız aynı .13 unde bıraktım ve 17 kasımda adet gordum ben ama .ve adet bıtımınden 5-6 gun sonra tekrar kanama yaşadım dun leke şeklınde geldı bugun bırazdaha fazla sankı . haftaya doktora gıdecegım . 1 hafta arayla adet oldum tekrar . progestan en gec 7-10 gun sonrasında adetı getırır . ayrıca rahım duvarını sağlamlaştırır. gebelik ısteyenlere de verılır cunku . bence bır ıkı gun daha bekle sonra testi yaptır . ümit vermek ıstemıyorum ama kafanı rahatlatırsın en azından

mrb arkadaşlar benimde adetim bir gün gecikti hep 27 28 günde bir olurdu ilk defa geçti acaba hamilemiyim bu sabah test yaptım negatif çıktı beklerken çatlayacağım.ne zaman belli olacak bu

Merhaba arkadaşlar. 10 ekimde adet oldum 7 gün sürdü. Bu ayın 25 nde 3 damla kadar kanamam oldu ve kesildi Göğüslerimde ağrı var kasık agrılarımda var. akıntılarımda da arttı. Belirtilerim bu kadar ayın 8 inde adet tarihim bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kan testi için erken mi acaba? Acelemi ettim yardımcı olurmusunuZ

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 4 aydır deniyoruz ama negatif aranızda adeti geçmeden belirti yaşayanlar varmı

bende 1bucuk yıllık evlıyım bebek istiyoruz artıık hiç korunmadım olmadı doktora gıttık yumurtalıklarımda tembellik varmış hap kullandım inşallah artık bende anne olabılırım dua edın allah hiç kımseyı aratmasın

Merhaba arkadaşlar.Bende 1 yıllık evliyim.Bir düşük yaşadım düşükten sonra 3 ay korunduk şimdi korunmayı bırakalı 3. ayımız bu ay yumurtlama testi kullandım.Pozitifi 2 gün yakaladım.Baklım şimdi kasık ve belimde sızlama var sol gögsümdede ağrı var.Bu ay inşllah umutluyum sanırım.bu sorunu yaşayıp hamiş olan varmı İlk belirtiniz neydi:44: =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…