- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.201
arkadaşlar 1senelik evliyim 10aydır cocuk düşünüyoruz korunmuyoruz.3kasımda progestana başladım 10gün onu kullandım. Geçen ay 17sinde regl oldum bu ay 25inde siyah kahve karışık leke geldi az birşey bugün de aynı şekilde bunun nedeni ne olabilir beni bilgilendirebilir misiniz?Canım biliyorum adet geçince yaptırmak en iyisi ama sabredemiyorum o yüzden yarın yaptırıcam inş günüm geçmeye devam ederse 5 gün sonra falan tekrar yaptırırım îlk hamileliğinde ne zaman öğrenmiştim günün çok geçmişmîydi
arkadaşlar 1senelik evliyim 10aydır cocuk düşünüyoruz korunmuyoruz.3kasımda progestana başladım 10gün onu kullandım. Geçen ay 17sinde regl oldum bu ay 25inde siyah kahve karışık leke geldi az birşey bugün de aynı şekilde bunun nedeni ne olabilir beni bilgilendirebilir misiniz?Cnm bu ay banada aynı şey oldu. Test yapmaktan başım döndü. En sonunda kam tahlili yaptırdım ve hamile olduğuma okadar emindim ki çünkü daha önce hiç olmayan bileydi adet gecikmesi. Kan tahlili de negatif çıktı maalesef. Yaklaşık 10 günlük bir gecikme sonrası adet oldum. Ondan önceki ay da 2-3 gün gecikmişti. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. İnşallah başka bi nedeni yoktur çünkü Eylül'de muayene gittim ve herşey normal demişti doktor. Kafana takma ve kendini dinleme bu iş en başta kafada bitiyor.
Cnm bu ay banada aynı şey oldu. Test yapmaktan başım döndü. En sonunda kam tahlili yaptırdım ve hamile olduğuma okadar emindim ki çünkü daha önce hiç olmayan bileydi adet gecikmesi. Kan tahlili de negatif çıktı maalesef. Yaklaşık 10 günlük bir gecikme sonrası adet oldum. Ondan önceki ay da 2-3 gün gecikmişti. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. İnşallah başka bi nedeni yoktur çünkü Eylül'de muayene gittim ve herşey normal demişti doktor. Kafana takma ve kendini dinleme bu iş en başta kafada bitiyor.
arkadaşlar 1senelik evliyim 10aydır cocuk düşünüyoruz korunmuyoruz.3kasımda progestana başladım 10gün onu kullandım. Geçen ay 17sinde regl oldum bu ay 25inde siyah kahve karışık leke geldi az birşey bugün de aynı şekilde bunun nedeni ne olabilir beni bilgilendirebilir misiniz?
benimde 4 gunum gecti ama sonuc negatif.. hala olma olasiligi varmidir..
arkadaşlar 1senelik evliyim 10aydır cocuk düşünüyoruz korunmuyoruz.3kasımda progestana başladım 10gün onu kullandım. Geçen ay 17sinde regl oldum bu ay 25inde siyah kahve karışık leke geldi az birşey bugün de aynı şekilde bunun nedeni ne olabilir beni bilgilendirebilir misiniz?
cnm bu ay banada aynı şey oldu. Test yapmaktan başım döndü. En sonunda kam tahlili yaptırdım ve hamile olduğuma okadar emindim ki çünkü daha önce hiç olmayan bileydi adet gecikmesi. Kan tahlili de negatif çıktı maalesef. Yaklaşık 10 günlük bir gecikme sonrası adet oldum. Ondan önceki ay da 2-3 gün gecikmişti. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Inşallah başka bi nedeni yoktur çünkü eylül'de muayene gittim ve herşey normal demişti doktor. Kafana takma ve kendini dinleme bu iş en başta kafada bitiyor.
yerleşme kanaması olabilir cnm gebelik belirtilerinde de kahverengi leke olduğunu söylüyorlar
idrar testi yap nefatif çıkarsa 2 gün daha bekle cnm olmadı kan testi yaparsnbugün 3. gün ve hala devam ediyor acaba test yapsam doğru bi sonuç alırmıyım
idrar testi yap nefatif çıkarsa 2 gün daha bekle cnm olmadı kan testi yaparsn
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 4 aydır deniyoruz ama negatif aranızda adeti geçmeden belirti yaşayanlar varmı
Allah razi olsjn canim rabbim sanada bebisini saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?