hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

iyi akşamlar kızlar bende 2. bebişimi istiyorum
ama eşim çok kararsız,oğlum 4 yaşında

bu ay yumurtlama gününde korunmasız sadece 1 ilişkim oldu

rabbim gönlümüzdekini,hakkımızda hayırlı eylesin inşallah

25 kasım bat,ben yarın sabah test yapcam bakalım ne çıkcak

canım allahımhayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin)umarım bende hamişimdir bnmde kasıklarım seyrio anlam veremedim böle belirti yasadın mı::bizim için dua et canım olur mu
Aynı seyirmeyi bende hissettim ama daha çok tutulma gibi ay ins Cnm dualarım seninle sizinle ins bu güzel haberi alırsınız

Hayırlısı olsun canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

kızlar lütfen bi yorum yapınnnn ben halen aynı durumdayım

Canım öncelikle geçmiş olsun ama bence sıkma canını aynı durum ablamın başına geldi seni gibi beta değeri yüksek çıktı alttan ultrasonla gözükmedi ve dış gebelik olabilir dediler bir sonraki hafta kesenin şekli bozuk bu bebek kesin düşçek sağlıklı bir bebk değil dediler ve ablam 2 hafta boyunca yattı ne bebek düştü ne de birşey oldu sağ salim kızını doğurdu yani kendini karamsarlığa sokma derim bazen doktorlar yanılabiliyor..

Tatlım öncelikle betan güzel yükselmiş. 300 gibi bir değerde kesenin görünmemesi gayet normal. Değer 1000-2000 arası olunca kese görünür. İki hünde bir değerin 2 ye katladığını varsayarsak testi yaptırdığun günden 3 gün sonra tekrar git kontrole derim. Kese görünür o zaman hayatım. Güzel haberlerle gel.

Benim yarin adet gunum.Hep sizlerde kendimi aradim cvp verirseniz sevinirim.Bir hafta once sol kasigimda batmalar basladi bu gun iki kasigimda var vok usuyorum anidende terleme oluyor birde omurilik kuyruksokumu agriyor oturup kalktikca istahim cok sizce hamilemiyim bu belirtileri duyan varsa lutfen cvp

bende senin gibiyim. beklemede. belirtilerim var. yüzüm yanıyor. midem kaynıyor. kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ama test yapmadım henüz. yarını bekliyorum. ben fazla takılmıyorum. çoğu hem adet hem gebelik belirtisi. test yapmadan emin olamayız. hayırlısı diyelim.

Kizlar merhaba,
Ben dun regl oldum maalesef Gerci hamile olsaydim da hep bir korku olucakti icimde acaba simir testi yapilirken zarar gordu mu diye... neyse hayirlisi boyleymis insallah bu ay kismet olur... Ovulasyon testi kullananiniz var mi, birkac yerde okudum ama kimi her gun yapilir diyor, kimi 26 gunluk dongude 9. gun baslanir 5-6 gun yapilir diyor , kimi 10. gun baslanir diyor kafam karisti iyice. burada da testler cok pahali bilmiyorum Turkiye de nasil ama, bugun baktim 1 paket 25 pound ( 80 TL civari ) , icinde 7 ovulasyon, 1 de gebelik testi varmis... bir yandan bi faydasi olur mu acaba diye tereddut ediyorum , bir yandan da daha ucuzunu bulursam almayi dusunuyorum... neden derseniz benim bu ay ovulasyon tarihi hesaplamam fos cikti cunku adet donemlerim cok duzenli degil, son birkac aydir 25-26 gun arayla olurken bu ay 28 gun oldu, ve tabii yumurtlama gunu diye hesapladigim gun henuz yumurtlamamisim, sonraki gunlerde de esim yorgun gelip uyudugu icin kacirmis olduk (((
O yuzden kendi hesaplamama guvenmeyip test sonuclarina gore hareket etsem daha mi dogru olur acaba diyorum ne dersiniz ?

ahbiranneolsam arkadasim sen ne haldesin umarim regl olmamissindir ve test yaptiysan pozitif cikmistir hayirlisiyla

Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin...

bugünde gittim doktor gel demişti 585 çıktı hcg doktor direk ümidim yok sen kesin dış gebesin dedi ama benim ümidimi kesmedim. dediğin gibi eğer dış gebeysem de hayırlısı nasip değilmiş derim allaha sığınırım.Leke nin başlangıcını alırsam 6 hafta yarın bitecek ama bende ne kese ne değer yok

bugün yine gittim 585 olmuş hcg yükseliyor ama doktor ümidim yok sen kesin dış gebesin dedi ama ben pazartesiye kadar bekleyip doktora gideceğiz.kesenin görünmesini dört gözle bekliyoruz

kızlar benim sat 28 ekim ve bu tarihten sonra ilk ilişkimiz 17 kasımda oldu ama şu ara kasıklarım çok ağrıyor reglm yaklaştı diye ağrıdığını düşünsemde daha önce hiç ağrımazdı göğüslerim çok şiş ve hassas sürekli uykum var yorgun hissediyorum. evde hiç bir iş yapasım yok sırtım ve belim çok ağrıyor biraz yürüsem bakkala bile gitsem beklemek çok sıkıcı en erken ne zaman öğrenirim sizce bat 28 kasım.

Bende aynıyım ya inşallah hayırlı bi şekkilde sağlıklı bebeklerimiz olur. Beta 211 çıktı. Ama ulturosonda görünmedi dış gebelik yada erken gebelik olabilir dedi doktor. Pazartesi progesteron b testi yaptırcam ozaman belli olurmuş dış gebelik olup olmadığı. Çok korkuyorum yaa

Bende de aynı durum var dış gebelik olabilir dedi dr. Söylediklerin içimi ferahlattı inşallah benim de sağlıklı bir bebeğim olur

arkadaslar sizi uzun zamandir takip ediyorum yeni katila bildim ben 5 yillik evliyim cocuk sahibi olamadim ama bu ay bedensel ve ruhsal deyisimler oldu bende adetim 10 gun gecti kasiklarimda gelip giden agrilar var goguslerim iki haftadir yorgan deyse agriyo ozellikle yanlar ve buyuduler ve uclarinda koyu benekler var aksamlari ara ara migdem yaniyo ve idrarim sanki bira gibi cok koyu ve kati bundan bir hafta once kan testi yaptirdim negatif cikti ama kendimi hamile gibi hissediyorum yada duygularim benimle dalga geciyo bana yardimci olursaniz sevinirim.

s

canim ben de oyle oldum esim yanimda yirmi bes gun kaldi yirmi bes gunde uc kez kan testi yaptirdim negatif cikti simdi esimin gittiyi gun girdiyimiz iliskiye guveniyorum ayin 9 u hamilelik le ilgili butun belirtilerim var adetim gecti goguslerim sekillendi idrarim koyulasti belirtilere baksan hamileyim iliskiden bu gune 14 gun oldu en son 9 gunken test yaptidim cikmadi ama ben yinede allahtan umidimi kesmedim bekliyorum pazartesi yine yapcam insallah pozitif cikar sende umidini kesme

Son düzenleme:

canım beni beklemek sıkıyor ben biraz tez canlıyımdır :) 17 kasımdan beri çalışmalar devam ediyor elbet birisi nasib olur senden de hayırlı haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…