- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.141
hehe iyi geceler canm bende salı gunu falan evde test yapıcam bakalım ıdrar testı sonra da kan için gdcem .. öğrenırsen yaz burdan mutlaka
Aynı seyirmeyi bende hissettim ama daha çok tutulma gibi ay ins Cnm dualarım seninle sizinle ins bu güzel haberi alırsınızcanım allahımhayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin)umarım bende hamişimdir bnmde kasıklarım seyrio anlam veremedim böle belirti yasadın mı::bizim için dua et canım olur mu
Merhaba Canım kendimden örnek vermek istedim
Hamilelik belirtileri maalesef adet belirtileri gibi yukarıdakilerin aynısını bende gecen hafta yasadım tek fark kasığımda ince bir ağrı vardı tutuluyor gibi acamıyordum
Bu pztsi beta yaptırdım ve hamileyim buna ben bile inanamıyorum hala
Ins sizde hamile kalırsınıx
kızlar lütfen bi yorum yapınnnn ben halen aynı durumdayım
Benim yarin adet gunum.Hep sizlerde kendimi aradim cvp verirseniz sevinirim.Bir hafta once sol kasigimda batmalar basladi bu gun iki kasigimda var vok usuyorum anidende terleme oluyor birde omurilik kuyruksokumu agriyor oturup kalktikca istahim cok sizce hamilemiyim bu belirtileri duyan varsa lutfen cvp
Cnm sakin ol öncelikle. Hcg güzel yükselmiş. Bi bekle bakalım bir sonraki muayenede belki görünür. Eğer doktorun dediği gibi dış gebelik ise de üzülme Allah'ın takdiri. Herşeyin hayırlısı. Bana sorarsan lekelerinin başladığı günü baz alman gerekir adet başlangıcı olarak.
Tatlım öncelikle betan güzel yükselmiş. 300 gibi bir değerde kesenin görünmemesi gayet normal. Değer 1000-2000 arası olunca kese görünür. İki hünde bir değerin 2 ye katladığını varsayarsak testi yaptırdığun günden 3 gün sonra tekrar git kontrole derim. Kese görünür o zaman hayatım. Güzel haberlerle gel.
Canım öncelikle geçmiş olsun ama bence sıkma canını aynı durum ablamın başına geldi seni gibi beta değeri yüksek çıktı alttan ultrasonla gözükmedi ve dış gebelik olabilir dediler bir sonraki hafta kesenin şekli bozuk bu bebek kesin düşçek sağlıklı bir bebk değil dediler ve ablam 2 hafta boyunca yattı ne bebek düştü ne de birşey oldu sağ salim kızını doğurdu yani kendini karamsarlığa sokma derim bazen doktorlar yanılabiliyor..
Aynı seyirmeyi bende hissettim ama daha çok tutulma gibi ay ins Cnm dualarım seninle sizinle ins bu güzel haberi alırsınız
skızlar benim sat 28 ekim ve bu tarihten sonra ilk ilişkimiz 17 kasımda oldu ama şu ara kasıklarım çok ağrıyor reglm yaklaştı diye ağrıdığını düşünsemde daha önce hiç ağrımazdı göğüslerim çok şiş ve hassas sürekli uykum var yorgun hissediyorum. evde hiç bir iş yapasım yok sırtım ve belim çok ağrıyor biraz yürüsem bakkala bile gitsem beklemek çok sıkıcı en erken ne zaman öğrenirim sizce bat 28 kasım.
s
canim ben de oyle oldum esim yanimda yirmi bes gun kaldi yirmi bes gunde uc kez kan testi yaptirdim negatif cikti simdi esimin gittiyi gun girdiyimiz iliskiye guveniyorum ayin 9 u hamilelik le ilgili butun belirtilerim var adetim gecti goguslerim sekillendi idrarim koyulasti belirtilere baksan hamileyim iliskiden bu gune 19 gun oldu en son 9 gunken test yaptidim cikmadi ama ben yinede allahtan umidimi kesmedim bekliyorum pazartesi yine yapcam insallah pozitif cikar sende umidini kesme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?