- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.161
canım beni beklemek sıkıyor ben biraz tez canlıyımdır :) 17 kasımdan beri çalışmalar devam ediyor elbet birisi nasib olur senden de hayırlı haberler alırız inşallah
inanki bende cok sabirsizim oyle cok istiyorumki esime mujdeyi vermeyi daha esime soylemedim adetimin geciktiyini cunku negatif cikinca cok uzuluyor biliyorum oyuzden calismaya devam et birde birer gun arayla yapmak daha garantiymis ben en son iliskiye girdiyimde adetime 6 gun vardi yani yumurtlama gunum bile deyildi yinede guveniyorum iste
Merhabalar,
sürekli sizi takip ediyorum :) korunmayı bırakalı 1 ay oldu ve son adetimi 20 ekim de oldum. denemelere başladık ama forumdan okuduklarımdan mıdır nedir bahsettiğiniz tüm belirtiler bende de var. mide yanması,kasık ve bel ağrısı üstüne birde 1 haftalık adet gecikmesi yaşıyorum şu an. ama adetimi 3 gün geçince idrar testi yapmıştım negatif çıktı bende umudu kestim. Hala adet olmadım ve belirtiler ara ara devam ediyor.tekrar test de yapmak istemiyorum adetim gelsin diye bekliyorum. Bu normal mi ki?
Adetlerin hep düzensizmidir? Hani normal 28 günde bir adet olan bir kadınsan 1 haftalık bir gecikme sözkonusu ve normal değil.idrar testleri geç döllenme ise göstermeyebilir kan testiyle kesin sonucu alabilirsin
Adetlerin hep düzensizmidir? Hani normal 28 günde bir adet olan bir kadınsan 1 haftalık bir gecikme sözkonusu ve normal değil.idrar testleri geç döllenme ise göstermeyebilir kan testiyle kesin sonucu alabilirsin
banada cevap verirmisiniz peki gec dollenme olsa kanda kac gunde belli olur
normalde 28 günde bir oluyordum.
Kanda adetini beklediğin günde yada enerken 1-2 gün öncesinde belli oluyor,ama idrar testinde adetinin gecikmesini enaz 3 gün beklemek zorunda oluyorsun benimki geç döllenmeydi misal...
Kan testini yaptır sonuç negatif çıkarsa kesinlikle bir kadın doğuma görün nitekim önemli bir sorun olabilir daha önce hiç gecikme yaşamamışsan
Bende aynıyım ya inşallah hayırlı bi şekkilde sağlıklı bebeklerimiz olur. Beta 211 çıktı. Ama ulturosonda görünmedi dış gebelik yada erken gebelik olabilir dedi doktor. Pazartesi progesteron b testi yaptırcam ozaman belli olurmuş dış gebelik olup olmadığı. Çok korkuyorum yaa
bence siz kan testi yaptırın baya geçmiş :) hayırlısı olsun
kan testı yaptım ama negatıf hala bır umut ayın 2 sını beklıyıp bır daha tahlıl yaptırcam yoksa sokturucu kullanıcam
mrb ben geçenlerde hamilelik belirtilerim var demiştim ama bu 1 kaç gündür bazen karnımın üst ortasında ani batma gibi bazende sol üst yada gene sol ama az aşağısı olarak aniden batma oluyor gebelik belirtisi yazıyor bazı sitelerde başına bu tür bir olay gelen varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?