- 18 Ekim 2011
- 257
- 19
- 318
- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.301
posta kutun dolmuş canım silmeden msj alamayacakmışsın ayrıca şimdi baktım forumda tarih doğruymuş haklısın :)
canım posta kutun dolmuş :)
Adetin 10 gün geçmiş, gebelik durumu olsaydı kanda çıkardı. Gebelik olacağını sanmıyorum canım.
Herkese merhaba,2009 yılında bir gebelik geçirdim.kasık bel ağrısı, gögüs uclarında acayip bir acıma ve regl tarihini geçince uçlarda koyulaşma vardı,aldırmak zorunda kaldım ne yazıkki.Şimdi reglden 2 gün sonra ilişkiyle başlayan,kasık batması''bacaga vuruyor'',bel ve yan ağrısı,gögüs uçlarında acıma (su değse bile),mide'de yanma gibi şikayetlerim var.
2 sene d.k.hapı kullandım gecen ay bıraktım,regl 4 gün sürdü,28 gün döngüm.ovülasyon testi 13.günde silik cıktı,14.gün pozitif,o günden sonra da hep silik ve şikayetlerim devam ediyor regl'me 8 gün kaldı.
Çok ümitliyim ama başka neden olabilir bu kadar ağrı.:26: korunmayı bıraktım diye olsa daha önce de ara vermiştim hiç böyle olmadı.:44:
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
Kendi doktoruma sordum ben,sinir olsam da aldığım cevap şuydu;
Çok odaklanmışsındır. Psikolojik gebelik yaşıyoruz galiba :/ bende aynı gebelik belirtileri var ama 8. Gün kanda baktırmıştık negatifti. Bu gün 11. Gün bekliyorum testi tekrarlayacağım ama Dr a göre bir hafta sonra söktürücü başlayalım dedi
Ben duzenlıi adet gorurdum gectıgımız agustosda reglım 5 gun gecıktı kadın dogumagıttım kanda gebelik cıkmadı ve sokturucu verdı kullandım yıne adet olmadım 15 gun gecıktım tekrar gıttım ve hamilesın dedı doktor ama ne yazıkkı kürtajla son buldu bos gebelikmiş öğrendıkten 2 hafta surdum o mutlulugu devamını yasayamadım inş allahım bırdaha nasip eder o yuzden sıze ne dıyecegımı bılemedım sokturucu hakkında ama bana doktorum sokturucu bır zarar vermedı dedı hatta ıkı doktora gıttım hakkınızdahayırlısı
Ya her doktor başka söylüyor ama benim anladığım bazen kanda da görünmeyebiliyor sence?
Ben 5 gun gecıktgnde yaptrdm. 2.48 cıkmıstı 15 gun sonra hap bıtınce yapıldı 90.56 cıktı yıne cok azdı rakam zaten sokturucu kullanırken hamile kaldım ben ve o yuzden saglıksız bır gebelik oldu bu benım dusuncem doktorum gec dollenme saglıksız bır yumurta veya sperm olmustr dedı ama bılemıyrm cnm azda olsa kanda mutlaka cıkıyor bence
Geç döllenme sağlıksız mı? Ilk kez duydum bunu. Biraz daha araştırmak gerek sanırım. Yarın bi ultrasona Dr a gideyim en iyisi ;(
Malesef istanbulda yaşamıyorum bende hemen aşılama yaptırmak istemiyorm ama napacam onuda bilmiyorum doktoru değiştirsem sil baştan olacak diye korkuyorm ilaç iğne kullanmaktan maf oldum bakalım hayırlısı...Istanbulda yasiyorsan prof. Dr. Fahri öcer var ya capada yada cerrahpasada tam hatirlamiyorum asilamadan once birde onunla gorusseniz biraz catlak bi prof. Ama arkadasima 7. Yil sonra yardimci oldu asilama olmadan gezmedigi doktor kalmadi 2tl lik bir ilac verdi ve o ilacla hamile kaldi arkadasim
Geç yumurtlama olmuşsa geç döllenme olmuş olabilir diyorlar? Kadınlar kulübünde diğer konularda okudum 20 gün gecikmede kanda negatif 23. Günde pozitif çıktı yazmışlar. Iyice kafam karıştı. Dr adet söktürücü vermiş o da kullanmamış. Kullansam düşük olacaktı demiş
Lutfen cevap yazin yas 27 oldu artik bende anne olmak istiyorum. Ama olmuyooo nerede yanlis yapiyoruz
tatlım merak etme biyerde yanlış yapmıyoruz rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olacakbenimde 4. ayım yaş 30 hatta cuma günü 31 e basıyorum beklenmeyen adet günümde cuma :) kasık ağrısı belirti olabilirde olmayabilirde mesela geçen ay bendede çok oldu ümitlendim ama boş çıktı bu ay ara ara oluo bakalım ne olacak hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamada bebişlerimize kavuşuruz.. ben dr da muyene oldum hormonlarıma baktırdım yumurtlama takibide yaptırdım sorun çıkmadı yani herşey nasip
benımde beklenmeyen adet günüm cumartesi :) her ay ümitleniyorum dolayisiyle psikolojik olarak hıh bu ay kesın tamam dıyorum butun belırtıler bende mevcut oluyor. Ama gel gorelım ki negatıf oluyor. Hakkımızda hayırlısın olsun. Allah ol deyınce hersey olur. Bende doktora gıdıcem bu aydan sonra. Ne kadar erken o kadar iyi. çok fazla kasıyorum allah'ım herkese nasip etsin kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?