hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Merhaba yeni katildim bendee 3senelik evliyim artik bebek istiyoruz bu ay ilk olarak yogun calistik adetim 5 inda gelmisti gecen ay dordunde dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok soluk gti cikti bilmiyorum acaba varmi esimede demedim kesinlesmeden . Ama bacaklarim agriyo normal adetimdeki gibi dgil kasık agrim goguslerim acimazdi benim adetimde. Simdi goguslerim aciyorr bakalimm ne olacakk

hadi hayırlısı inşallh güzel haberinin devamını alırsın şimdiden gözün aydın canım

hamilelik belirtisi olarak göğüsler bat'tan önce uçlardan acıyormus. yanlardan acıyorsa adet belirtisi ne yazikki (

Kişiden kişiye bu belirtiler değişse de göğüste hassasiyet çok sık olan bir belirti. Aynen dediğin gibi göğüs uçlarım sızım sızım sızlamıştı.

ikinci çizgi silik de olsa çıktıysa gebelik belirtisi olabiliyor. Diğe belirtileriniz de öyle olduğunu gösteriyor. Kan tahlilinde çıkar beklemenize gerek yok. Hayırlısı olsun..

Kanda test yaptir canim mutlaka cikar

Kızlar ben hala klomen ve iğneye devam ediyorm 4 günüm var doktora gitmeye umarım yumurtalarım oluşmuştur bu ay olmasa aşılama dedi doktor inş hepimizin olur hayırlısıyla ..

Bilmiyorumda uc kere test yaptim ucundede silik cikti ikinci cizgii... adetten bir gun once bir gun sonra ve uc gun sonra yaptiimm pekii gebelik olmassa hic cizGi cikmaz demii ayyyyyyy delircem yaaa

Kızlar ben hala klomen ve iğneye devam ediyorm 4 günüm var doktora gitmeye umarım yumurtalarım oluşmuştur bu ay olmasa aşılama dedi doktor inş hepimizin olur hayırlısıyla ..

Istanbulda yasiyorsan prof. Dr. Fahri öcer var ya capada yada cerrahpasada tam hatirlamiyorum asilamadan once birde onunla gorusseniz biraz catlak bi prof. Ama arkadasima 7. Yil sonra yardimci oldu asilama olmadan gezmedigi doktor kalmadi 2tl lik bir ilac verdi ve o ilacla hamile kaldi arkadasim

kızzlar iyi geceler
ya benim bat:10 aralık fakat hiçbir adet belirtim yok,hiç öle göğsüm falan acımaz benim normalde ama 5-6 gündür sağ göğsümün alt tarafı yoğun olmak üzere her ikisinde dokunduğumda acı hissediyorum,sivilcelerim çıkardı 4 gün öncesinden,hormonlardan kaynaklı ter kokum değişirdi oda yok ara ara kasık batmaları oluyo aşırı gaz ve idrara çıkıyorum yoksa olabilirmiyim sizceeeee????

Son düzenleme:
Allahim bekletmedi ilk ayda yakaladik gibi ama bakalim. duramadim biraz daha beklemeye... testte silikti cizgii. Acile gittik gece 23.15 de dayanamadik. Once idrar yaptilar sonra emin olmak icin kan tahlili deger 282 cikti. Doktor kanda gozukuyor gebelik ama daha erken dedi kadin doguma gitcez bidee..

benim işler biraz karışık ama yarın adet olmazsam eğerrrrrrr kii inşallah olmam o zman hamileyim diyebilirim :)

canım bişi sorcam öle yumurlama günü falan hesapladınızmı.yoksa hergün mü oldu?

canım bişi sorcam öle yumurlama günü falan hesapladınızmı.yoksa hergün mü oldu?
Valla 5iydi gecen ay adetim . benim 3 gun suruyor normalde. Bizde 4. GUNU basladik iki gunde uc gunde bir oldu. Ilk ayimiz dediğim gibi sonra bu ay dayamadim adetten bi gun once test yaptim silikti adetten bi gun sonra gene yaptim silikti en son bu sabah yaptim yani adet gununden 3 sonra gene silik. Dayanamadik hastanede buldukk

Yumurtlama hesaplamadimda arkasimla gitmiştim o istiyordu o zaman ona adetinin 12, 14, 16. gunleri cok onemli demisti. Bide spermlerin kalitesi icin 2 gune bir olcakmis. Ben adet bitti ertesi gunu calismalara basladikta ole cok dusmedik ustune iki guneoldu uc dort gune.

Arkadaşlar mrb. Genelde düzenli adet oluyorum.özel bi durum nedeni ile adet geciktirici kullandım 6 ay önce. Sonradan bir iki gün oynamıştı düzeldi. Ortalama 1 yıldır çocuğumuz olmadı ama nöbet usulü çalışıyoruz.devamında Dr a gittik eşimde sperm sayısında azlık tespit edildi ama çok ciddi değil 16 bin %40 hareketlilik.doktorlar tüp bebek yapalım garanti olsun dediler :/ neyse tamam dedik adetin olunca 2.gün gelin dediler.ya olmadı 9 gün geçti adet olmadım. Ilk kez bu kadar geciktiğini gördüm.idrarda gebelik te kanda bhcg de baktım sonuç negatif. Dr.umuzu aradık kendiliğinden gelsin bir hafta bekle söktürücü ilaç vercem dedi.çok tedirginim şimdi. Hiç stres yapmadım bu saate kadar ama artık yapıyorum bu bir gebelik olabilir mi söktürücü ile sonlandırılmış olur of. Adet olmazsam da nereye kadar sürcek bu bekleyiş?

Arkadaşlar adetim 5 gün geçti. 4. Gün idrar testi yaptım negatifti. Karnımın altında batma ve belimin sağ tarafında ağrı var. Göğüslerim şiş ve içinde sanki bişeyler var gibi sertlik var. İdrarımın rengi koyu sarı. Ama idrarda negatif. Sizce hamilemiyin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…