- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.281
Merhaba yeni katildim bendee 3senelik evliyim artik bebek istiyoruz bu ay ilk olarak yogun calistikadetim 5 inda gelmisti gecen ay dordunde dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok soluk gti cikti bilmiyorum acaba varmi esimede demedim kesinlesmeden . Ama bacaklarim agriyo normal adetimdeki gibi dgil kasık agrim goguslerim acimazdi benim adetimde. Simdi goguslerim aciyorr bakalimm ne olacakk
hamilelik belirtisi olarak göğüsler bat'tan önce uçlardan acıyormus. yanlardan acıyorsa adet belirtisi ne yazikki(
Merhaba yeni katildim bendee 3senelik evliyim artik bebek istiyoruz bu ay ilk olarak yogun calistikadetim 5 inda gelmisti gecen ay dordunde dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok soluk gti cikti bilmiyorum acaba varmi esimede demedim kesinlesmeden . Ama bacaklarim agriyo normal adetimdeki gibi dgil kasık agrim goguslerim acimazdi benim adetimde. Simdi goguslerim aciyorr bakalimm ne olacakk
Bilmiyorumda uc kere test yaptim ucundede silik cikti ikinci cizgii... adetten bir gun once bir gun sonra ve uc gun sonra yaptiimm pekii gebelik olmassa hic cizGi cikmaz demii ayyyyyyy delircem yaaa
Bilmiyorumda uc kere test yaptim ucundede silik cikti ikinci cizgii... adetten bir gun once bir gun sonra ve uc gun sonra yaptiimm pekii gebelik olmassa hic cizGi cikmaz demii ayyyyyyy delircem yaaa
Kızlar ben hala klomen ve iğneye devam ediyorm 4 günüm var doktora gitmeye umarım yumurtalarım oluşmuştur bu ay olmasa aşılama dedi doktor inş hepimizin olur hayırlısıyla ..
Allahim bekletmedi ilk ayda yakaladik gibi ama bakalim. duramadim biraz daha beklemeye... testte silikti cizgii. Acile gittik gece 23.15 de dayanamadik. Once idrar yaptilar sonra emin olmak icin kan tahlili deger 282 cikti. Doktor kanda gozukuyor gebelik ama daha erken dedi kadin doguma gitcez bidee..
Valla 5iydi gecen ay adetim . benim 3 gun suruyor normalde. Bizde 4. GUNU basladik iki gunde uc gunde bir oldu. Ilk ayimiz dediğim gibi sonra bu ay dayamadim adetten bi gun once test yaptim silikti adetten bi gun sonra gene yaptim silikti en son bu sabah yaptim yani adet gununden 3 sonra gene silik. Dayanamadik hastanede buldukkcanım bişi sorcam öle yumurlama günü falan hesapladınızmı.yoksa hergün mü oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?