- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.341
Canım benim daha ilk denemem olucak öncesinde düşünmüyorduk. 8. Günü başladım hala devam ediyorum çift çizgiyi bekliyorum bakalım nasip umarım senin de sonuncu denemen olurda biran önce hamile kalırsın
işte o düşünmeye başladıktan sonra olmadıkça daha çok istiyorsun :) inşallah ilk ayın şanslılarından olursunda bizim gibi strese girmezsinçokbilmişlik yapmış olmak istemem ama tavsiyem çizgi görmezsende boş geçme 12 14 16 18 günleri
yok canım benim hiç öyle bir gecikmem olmadı sağolsun gününde ve hatta saatinde gelio 2 aydır 28. gün dedimi :) sendede herhangi bi kist durumu falan yoksaki umarım yoktur söktürücü içmen gerekecek zaten doktorunda söyler çünkü 12 gün uzun bi süre..
13 gün bu gün valla olmadım be de bhcg negatifti 8. Günde şimdi bakmadım bakmayacağım. Az önce bi hemşire arkadaşımla konuştum. O da 10 gün geçmiş Dr a gitmiş izmirde bhcg özel hastanede negatif çıkmış. Ultrasonda kese görmüş hamilesin demiş ve bir süre. Daha hcg düşük çıkmış yani her insanda aynı diye bi kural yokmuş sabırlı sakin davranmak lazım bunu dilim söylüyor ama içim durmuyor emin olum. Ben inat ettim haftaya kadar hiç bişey bakmayacağım 30 yaşındayım bu zamana kadar günü gününe olurken şimdi geciktiyse farklı bi durum olabilir söktürücü falan çok tehlikeli varsa çıkmayan bir gebelik düşükle sonlanır ilaçla
Iyi akşamlar kizlar adetime 1 hafta var ama her ay oldugu gibi dayanamayip test yaptım fakat testde ilk çizgi yatay ikinci çizgi dikey ne anlama geliyo anlamadım sürekli siddetli kasıklarıma kramp iğne batmaları giriyo arasira da bulantı gibi durumum oluyo ve siddetli gazım var göbek ve cevresi ağrımda var vede kokumuz akıntım var
ilacı bıraktığın aymı reglin 4 gün sürdü yoksa bıraktıktan sonraki aymı birde normlde kaç gün sürerdiki ?
kızlar önümüzdeki çarşamba regl olacağım. Sizce çalışmalara devam etmenin bir faydası olur mu..?
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
yaa bende çok istiyorum adet günüme daha 8 gün var ama ben dayanamadım dün akşam acilde bi kan verdim doktora günüm geçti dedim yoksa kan almayacktı üzgünümama dayanamadım adet günüme 8 gün var ve bhcg 4,8 sizce varmıdır kızlarrr yaaaaaaa çatlıcammmmm :18:
cnm çok büyük ihtimalle hamilesin daha netlik kazansın istiyorsan pazartesi tekrar yaptır değerin yükselirse tmmdır bu iş
yaa çok mutlu oldum anlatamammm inşallahh öyledirr yükselir dimi yaaa daha 8 gün varr allahım sn biliyosun gönlümü niyetimi böyle söylemeniz beni dahada heycanlandırdı mutlandırdıı inşallahh cnmmmm haber veririm buradan inşallahh güzel haberler veriirm inşallahhhhhhh
:) :) inşallah canım inşallah :) çok yeni gibi gebeliğin :) pazartesi biraz daha yüksek çıkar her geçen gün hamile kadının hcg si artarDarısı başıma inşallah
inşallahhhh canımmm bi bakmışız ikmizde hamişizz mutlaka haberleşelim buradan tamammı çok merak ettimmmmmmm
İlacı bıraktığım ay 4 gün sürdü.Normalde de o kadar, çok nadir uzar 1 haftaya. Bugün dayanamayıp test yaptım tek başına çizgi duruyodu öleeeceeee.3 gün var daha
o testlere hiç takılma sen benim 2 ay testlerimde silik çizgi çıktı onlar aldatıcı oluo gününü bekle en iisi hakkında hayırlısı neyse o olsun, en kısa zamanda bebişin gelsin inşallah
Tatlım ovulasyon testi yaparken dikkat etmen gereken birkaç püf noktası var. Belki sen biliyorsundur ama ben yine de söylemek isterim. Testi sabah idrarınla yapmamalısın.. Her gün aynı saatteki idrarınla yapmalısın..Test yapacağın idrarın en az 2-3 saatlik idrarın olmalı ve bu sürede su, çay, meyvesuyu vs. gibi sulu besinler tüketmemelisin..Çift çizgi ve T nin C den koyu olduğu zaman test pozitiftir. 12-36 saat arasında çatlama olacağını gösterir.. Ama yumurta çatlamayadabilir.. Ovulasyon testi yaptım çalıştım olmadı gibi bir durum olursa çatlamamış olma ihtimalini de unutmayalım..Geç kaldım sanırım hormon testi içinde ovülasyon testi aldım onu yapıcam ne kadar sonuç alırım tabi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?