hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Canım benim daha ilk denemem olucak öncesinde düşünmüyorduk. 8. Günü başladım hala devam ediyorum çift çizgiyi bekliyorum bakalım nasip umarım senin de sonuncu denemen olurda biran önce hamile kalırsın

işte o düşünmeye başladıktan sonra olmadıkça daha çok istiyorsun :) inşallah ilk ayın şanslılarından olursunda bizim gibi strese girmezsin çokbilmişlik yapmış olmak istemem ama tavsiyem çizgi görmezsende boş geçme 12 14 16 18 günleri

Tamam canım çok tşk ederim

13 gün bu gün valla olmadım be de bhcg negatifti 8. Günde şimdi bakmadım bakmayacağım. Az önce bi hemşire arkadaşımla konuştum. O da 10 gün geçmiş Dr a gitmiş izmirde bhcg özel hastanede negatif çıkmış. Ultrasonda kese görmüş hamilesin demiş ve bir süre. Daha hcg düşük çıkmış yani her insanda aynı diye bi kural yokmuş sabırlı sakin davranmak lazım bunu dilim söylüyor ama içim durmuyor emin olum. Ben inat ettim haftaya kadar hiç bişey bakmayacağım 30 yaşındayım bu zamana kadar günü gününe olurken şimdi geciktiyse farklı bi durum olabilir söktürücü falan çok tehlikeli varsa çıkmayan bir gebelik düşükle sonlanır ilaçla

bence o zaman pazartesi güvenilir bir hastanede ultrasonla baktır için rahat etsin ondada çıkmazsa söktürücünü içersin artık birde eşinle en son ne zaman birlikte oldun belki adet olmaya yakın tekrar yumurtlamışsındır ayda 2 kere yumurtlamada olabiliomuş nadirde olsa..

Iyi akşamlar kizlar adetime 1 hafta var ama her ay oldugu gibi dayanamayip test yaptım fakat testde ilk çizgi yatay ikinci çizgi dikey ne anlama geliyo anlamadım sürekli siddetli kasıklarıma kramp iğne batmaları giriyo arasira da bulantı gibi durumum oluyo ve siddetli gazım var göbek ve cevresi ağrımda var vede kokumuz akıntım var

sanırım testin bozuk tekrarla bence ama daha erken adetine 2 3 gün kala yapki için daha rahat olsun..

kızlar önümüzdeki çarşamba regl olacağım. Sizce çalışmalara devam etmenin bir faydası olur mu..?

ilacı bıraktığın aymı reglin 4 gün sürdü yoksa bıraktıktan sonraki aymı birde normlde kaç gün sürerdiki ?

İlacı bıraktığım ay 4 gün sürdü.Normalde de o kadar, çok nadir uzar 1 haftaya. Bugün dayanamayıp test yaptım tek başına çizgi duruyodu öleeeceeee.3 gün var daha

kızlar önümüzdeki çarşamba regl olacağım. Sizce çalışmalara devam etmenin bir faydası olur mu..?

bende bu soruyu soracaktım sen benden önce davranmışsın :) ovulasyon döneminde olmayan son zamanda mı olacak diye kendi kendime söyleniyorum bide ben bu ay klomen kullandım 18 bat ama ağrı sızı hiç bişey hissetmiyorum

yaa bende çok istiyorum adet günüme daha 8 gün var ama ben dayanamadım dün akşam acilde bi kan verdim doktora günüm geçti dedim yoksa kan almayacktı üzgünüm ama dayanamadım adet günüme 8 gün var ve bhcg 4,8 sizce varmıdır kızlarrr yaaaaaaa çatlıcammmmm :18:

cnm çok büyük ihtimalle hamilesin daha netlik kazansın istiyorsan pazartesi tekrar yaptır değerin yükselirse tmmdır bu iş

cnm çok büyük ihtimalle hamilesin daha netlik kazansın istiyorsan pazartesi tekrar yaptır değerin yükselirse tmmdır bu iş

yaa çok mutlu oldum anlatamammm inşallahh öyledirr yükselir dimi yaaa daha 8 gün varr allahım sn biliyosun gönlümü niyetimi böyle söylemeniz beni dahada heycanlandırdı mutlandırdıı inşallahh cnmmmm haber veririm buradan inşallahh güzel haberler veriirm inşallahhhhhhh

:) :) inşallah canım inşallah :) çok yeni gibi gebeliğin :) pazartesi biraz daha yüksek çıkar her geçen gün hamile kadının hcg si artar Darısı başıma inşallah

inşallahhhh canımmm bi bakmışız ikmizde hamişizz mutlaka haberleşelim buradan tamammı çok merak ettimmmmmmm

Inşallah canım bebeğin doğacağı muhtemel tarih diye aşağıda hamile olduğun bi yazı çıkıyor yaa inşallah sende de görürüm onu Senin şafak 2, benim şafak 4 allah yardımcımız olsun canım

İlacı bıraktığım ay 4 gün sürdü.Normalde de o kadar, çok nadir uzar 1 haftaya. Bugün dayanamayıp test yaptım tek başına çizgi duruyodu öleeeceeee.3 gün var daha

o testlere hiç takılma sen benim 2 ay testlerimde silik çizgi çıktı onlar aldatıcı oluo gününü bekle en iisi hakkında hayırlısı neyse o olsun, en kısa zamanda bebişin gelsin inşallah

Kizlar bugun normalde regl gunum ama hala olmadim. Kabizlik var ve akintim da var.. sizcee?? Ayrica adet olacakmisim gibi sancimda var. Test icin bekleyeyim dimi ?

Son düzenleme:
Geç kaldım sanırım hormon testi içinde ovülasyon testi aldım onu yapıcam ne kadar sonuç alırım tabi bilmiyorum
Tatlım ovulasyon testi yaparken dikkat etmen gereken birkaç püf noktası var. Belki sen biliyorsundur ama ben yine de söylemek isterim. Testi sabah idrarınla yapmamalısın.. Her gün aynı saatteki idrarınla yapmalısın..Test yapacağın idrarın en az 2-3 saatlik idrarın olmalı ve bu sürede su, çay, meyvesuyu vs. gibi sulu besinler tüketmemelisin..Çift çizgi ve T nin C den koyu olduğu zaman test pozitiftir. 12-36 saat arasında çatlama olacağını gösterir.. Ama yumurta çatlamayadabilir.. Ovulasyon testi yaptım çalıştım olmadı gibi bir durum olursa çatlamamış olma ihtimalini de unutmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…