- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.321
Ben de 10 gün kadar önce kürtaj oldum... Bebeğim gelişmedi kalbi atmadı aldılar.. İnşallah Rabbim tewkrar sağlıklı bir şekilde nasip eder... Her isteyene versin Rabbim..
Arkadaşlar birde ben bu siteye yeni üye oldun.arkadaşların yazdıklarına yorum yapmak için nereyi tikliyorum.bir türlü kesfedemedim.
yazıların altında alıntı ile cevaplaya bas gelen ekrandaki yazılan mesajı silmeden altına yaz ne istiorsan işte bu kadar
Kendi doktoruma sordum ben,sinir olsam da aldığım cevap şuydu;
Çok odaklanmışsındır. Psikolojik gebelik yaşıyoruz galiba :/ bende aynı gebelik belirtileri var ama 8. Gün kanda baktırmıştık negatifti. Bu gün 11. Gün bekliyorum testi tekrarlayacağım ama Dr a göre bir hafta sonra söktürücü başlayalım dedi
Medi61 sen daha önce adetim 14 gün stresten gecikti mi yazmıştın?gebelik oldu mu ? Benim 12 gün geçti hcg negatif :/
Herkese merhaba,2009 yılında bir gebelik geçirdim.kasık bel ağrısı, gögüs uclarında acayip bir acıma ve regl tarihini geçince uçlarda koyulaşma vardı,aldırmak zorunda kaldım ne yazıkki.Şimdi reglden 2 gün sonra ilişkiyle başlayan,kasık batması''bacaga vuruyor'',bel ve yan ağrısı,gögüs uçlarında acıma (su değse bile),mide'de yanma gibi şikayetlerim var.
2 sene d.k.hapı kullandım gecen ay bıraktım,regl 4 gün sürdü,28 gün döngüm.ovülasyon testi 13.günde silik cıktı,14.gün pozitif,o günden sonra da hep silik ve şikayetlerim devam ediyor regl'me 8 gün kaldı.
Çok ümitliyim ama başka neden olabilir bu kadar ağrı.:26: korunmayı bıraktım diye olsa daha önce de ara vermiştim hiç böyle olmadı.:44:
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
16 aylık evliyim bebek düşünüyoruz yeni yeni öncelikle doktora gitmek gereklimi? Yada olmazsa mı gidilir yardımcı olursanız sevinirim
imkanınız varsa ve hemen olsun istiyorsanız gidin derim :) en azından hormon testleri yapılır ve kist veya benzeri sorunlar varsa erkenden tedavisi yapılır..
Anladım çalışıyorum da ben kaç gün sürüyor ki bu test sonuçları
hormonlara adetin 3. günü sabah kan veriosun öyle bakılıyor fakat devlet hast. yapmayabilir onlara göre korunmasız bir yıl geçmesi gerekiyor incelemeler için, ben özelde yaptırmıştım 2 saate falan çıktı sonuç.. normal muayenen içinde adetinden sonraki 12 veya 13 gün gitmeni öneririm hem yumurtayada bakar oluşuyormu diye
Geç kaldım sanırım hormon testi içinde ovülasyon testi aldım onu yapıcam ne kadar sonuç alırım tabi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?