hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kızlar yarın regl günüm galiba gelecek bnmkiler hep regl öncesi migrenim tutar kafam yavastan ağırlaştı batmalarım azaldı kasıklarda,gögüslerin yanlar da başladı acımaya, uçları acıyodu 10 gündür zaten.15 gündür kasık,bel ağrısı noluooo anacım tüm ay'ı ağrıyla geçiriyoruz oof.Sürpriz olsa 10 katına da razıyım ,kırmızılar olmasın da.
günü gelip sonuç alan yok mu aranızdaa?

Benim regl günüm 7 gün kadar gecikti ama eşim korunduğu için ihtimal vermedim genelde gecikirim..Dün kasık ağrısıyla doktora gittim apandist dedi ama çok şükür hamileymişim, betahcg 1000 üzeri çıktı henüz ultrasonda görünmedi ama 2 gün sonra tekrar çağırdı doktor. 2 ay evel düşüğüm olduğu için çok tedirginim sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil. benim göğüslerde şişme olmadı ama reglime 1 hafta kala uçları inanılmaz hassaslaştı, hala öyle. Mide bulantımda henüz yeni başladı.. İnşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur

yumurtlama günü hesaplaması yaparakmı ilişki yaşadıan canım biraz bilgi veriri misin :) bu arada hayırlı olsun bizde dua et bide bu mutlu haberi alalım adetime tam 10 gün var hiç bir belirti yok ara ara mide yanmamdan başka

cnm tüylerim diken diken oldu çok sevindim adına.İnş sağlıkla büyütürsün bebeğini.Bnm de yarın regl günüm geldi çattı bakalım gelecek mi kırmızılar gene.en zoru da böyle beklemekmiş,olcak mı,nasıl olcak,sağlıklı mı,kız mı erkek mi,hep soru işaretleri :44:

bence de. çocuk düşündüğümden beri Çoğu hmilelik belirtisini gösteriyorum.bedenim benimle oyun oynuyor.....

bence de. çocuk düşündüğümden beri Çoğu hmilelik belirtisini gösteriyorum.bedenim benimle oyun oynuyor.....

Evet burada kirpiklerin karışmasından rahimde yerleştiğini hissediyorum diyenlere kadar duydum. Kendini dinledikçe çıkıyor. En iyisi dua etmek ve beklemek.

ilk kez kaset testte 2. çizgiyi kıpkırmızı gördüm, düşün ki doktorlara inanmayıp ultrason raporunun yazılmasını beklerken eczaneden kaset test alıp yaptım.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

ilk kez kaset testte 2. çizgiyi kıpkırmızı gördüm, düşün ki doktorlara inanmayıp ultrason raporunun yazılmasını beklerken eczaneden kaset test alıp yaptım.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

kaset test nedir canım? ne belirtiler yaşadında alıp yaptın biraz bilgi verrrmsn bana da

Kırmızıyı görmeyelim diyor ya herkes diye diye testteki ikinci çizgisinde göremeyeceğiz

canım bu hamileliğim plansız olduğu için şöyle böyle diyemeceğim ama önceki hamileliğimde telefonuma bi program yüklemiştim, adet olduğum tarihi yazıyordum, ovülasyon döneminde telefon uyarıyordu benden önce eşim atlıyordu zaten telefona :)) hepsinde var mı bilmiorum ama iPeriyot diye bir program. Ama sanırım o tarihi internettede hesaplayabiliyorsn..

Ama adet günü benim gibi düzensiz olanlar için verdiği tarihin 2 gün öncesi ve sonrası olarakta düşünebilirsiniz.

Birde bugün doktorumu aradım, madem ara vermeyip hemen çocuk yapacaktım neden folic asiti bıraktın diye fırça attı bana :)) anlatamadım derdimi biraz yaşlı da

kaset test nedir canım? ne belirtiler yaşadında alıp yaptın biraz bilgi verrrmsn bana da

ya kaset test şu eczanede satılan evde kendin yapabileceğin 5 liralık testin adı.

doktor bana kan tahliliyle söyledi gebeliği, benimki işgüzarlık oldu 15 dk daha bekleyemedim..

bu testi adet tarihin geciktikten 5-7 gün sonra yapıyorsun, genelde yanılma payı görmedim ama çok düşük bi ihtimal yanılma payı oluyormuş

HMM benim daha 10 günüm var adetime normalde 15 gün öncesi göğüslerim şişer ağırmaya başlar ama bu sefer olmadı yada artık bu aralar olur bilmiyorum yani bakalım..

selam kizlar bata 3 gun var kasiklarimda batmalar sag bacagimda inceden bi agri oluyo rahmimin ustunde agri oldu bugun ilk defa , ve asiri yumurta aki gibi bazende beyaz kokusuz akintim var son 1 saatdir mide bulantim var ama sanki arabada mide bulanir ya sanki oyle bi durummum var bide karnimda sanki bisiler donuyo gecen hafta evde test yaptim ama negatif cikti 3 gun bana kocaman bi gun olarak geliyo bekleyemiyorumda sizce durumum nedir boyle durum yasayan varmi umutlanmakda istemiyorum husrana ugramamak icin ama yine cok umutluyum

merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum.. ben 2 aydır deniyorum gecen ay malesefki tutmadı,şimdi 1 haftadır mantar olduğum için fitil kullanıyordum, 1 haftadır ara ara kasık agrılarım var ayrıca inanılmaz derecede yemek yiyorum şaşırıyor etrafındakiler,koku hassasıyetim ara ara oluyor,belim çok ağrıyor ama regli öncsi ağrı gibi değil,göğüslerinde hiç bir hassasiyet yok ayrıca reglime 4 gün kaldı ve bugün 24 tlye bir gebelik testi aldım bu kesin falan dedi eczacı yaptım ama negatif kafam çok karıştı napıcağımı bilemiyorum olmadımı acaba

canim naptin güzel haber var mı merak ettim benimde regl tarihim bugün inşallah adet olmam

inşallah olmazsın reng cnm ama benim şuan çok canım sıkkın çünki az önce lavaboya gittim ve toz pembe bir şey gördüm çok açık bir pembeydi yoksa adetmi olıcam ben ama daha 5 gün var benimkine bu neyin nesii kendi kendimi yiyorum burada ama göğüsleirm aynı hala fenalar acıyor kasıklarımdada sancılar var bazen tek taraf bazen çift taraf gitsemmi acaba doktora yaaa sence neler oluyor acaba hani çocuk rahime falanmı yerleşiyorr bi fikir verin delircemmmm:18::18::18::18:

hım canım bukadar da kaptırmayalım hazırlıklı olalım inş bıdaha kı aya :) üzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…