- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.401
yok benim göğüs ağrım yaklaşık 15 gün önce başlardı şuan 10 gün var adetime ama ağrımda şişliğimde yok akıntım var beyaz renkte
Adetine baya var yinede mecbur bekleyeceksin;(
Benim regl günüm 7 gün kadar gecikti ama eşim korunduğu için ihtimal vermedim genelde gecikirim..Dün kasık ağrısıyla doktora gittim apandist dedi ama çok şükür hamileymişim, betahcg 1000 üzeri çıktı henüz ultrasonda görünmedi ama 2 gün sonra tekrar çağırdı doktor. 2 ay evel düşüğüm olduğu için çok tedirginim sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil. benim göğüslerde şişme olmadı ama reglime 1 hafta kala uçları inanılmaz hassaslaştı, hala öyle. Mide bulantımda henüz yeni başladı.. İnşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur
Benim regl günüm 7 gün kadar gecikti ama eşim korunduğu için ihtimal vermedim genelde gecikirim..Dün kasık ağrısıyla doktora gittim apandist dedi ama çok şükür hamileymişim, betahcg 1000 üzeri çıktı henüz ultrasonda görünmedi ama 2 gün sonra tekrar çağırdı doktor. 2 ay evel düşüğüm olduğu için çok tedirginim sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil. benim göğüslerde şişme olmadı ama reglime 1 hafta kala uçları inanılmaz hassaslaştı, hala öyle. Mide bulantımda henüz yeni başladı.. İnşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur
Adet belirtileri kişiden kişiye değişir, mesela benım sadece şişkinlik olur bir gün önceden o kadar başkalarında daha farklı olabiliyormuş göğüs ağrısı kasık ağrısı vs.. Bide adet ve hamilelik belirtileri benziyor genelde o yüzden kendimizi dinlersek hamilemiz zannedebiliyoruz.
bence de. çocuk düşündüğümden beri Çoğu hmilelik belirtisini gösteriyorum.bedenim benimle oyun oynuyor.....
cnm tüylerim diken diken oldu çok sevindim adına.İnş sağlıkla büyütürsün bebeğini.Bnm de yarın regl günüm geldi çattı bakalım gelecek mi kırmızılar gene.en zoru da böyle beklemekmiş,olcak mı,nasıl olcak,sağlıklı mı,kız mı erkek mi,hep soru işaretleri :44:
ilk kez kaset testte 2. çizgiyi kıpkırmızı gördüm, düşün ki doktorlara inanmayıp ultrason raporunun yazılmasını beklerken eczaneden kaset test alıp yaptım.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
yumurtlama günü hesaplaması yaparakmı ilişki yaşadıan canım biraz bilgi veriri misin :) bu arada hayırlı olsun bizde dua et bide bu mutlu haberi alalım adetime tam 10 gün var hiç bir belirti yok ara ara mide yanmamdan başka
kaset test nedir canım? ne belirtiler yaşadında alıp yaptın biraz bilgi verrrmsn bana da
ya kaset test şu eczanede satılan evde kendin yapabileceğin 5 liralık testin adı.
doktor bana kan tahliliyle söyledi gebeliği, benimki işgüzarlık oldu 15 dk daha bekleyemedim..
bu testi adet tarihin geciktikten 5-7 gün sonra yapıyorsun, genelde yanılma payı görmedim ama çok düşük bi ihtimal yanılma payı oluyormuş
ilk kez kaset testte 2. çizgiyi kıpkırmızı gördüm, düşün ki doktorlara inanmayıp ultrason raporunun yazılmasını beklerken eczaneden kaset test alıp yaptım.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Canim naptin güzel haber var mı merak ettim benimde regl tarihim bugün inşallah adet olmaminşallahhhh canımmm bi bakmışız ikmizde hamişizz mutlaka haberleşelim buradan tamammı çok merak ettimmmmmmm
canim naptin güzel haber var mı merak ettim benimde regl tarihim bugün inşallah adet olmam
inşallah olmazsın reng cnm ama benim şuan çok canım sıkkın çünki az önce lavaboya gittim ve toz pembe bir şey gördüm çok açık bir pembeydi yoksa adetmi olıcam ben ama daha 5 gün var benimkine bu neyin nesii kendi kendimi yiyorum burada ama göğüsleirm aynı hala fenalar acıyor kasıklarımdada sancılar var bazen tek taraf bazen çift taraf gitsemmi acaba doktora yaaa sence neler oluyor acaba hani çocuk rahime falanmı yerleşiyorr bi fikir verin delircemmmm:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?