- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.421
hım canım bukadar da kaptırmayalım hazırlıklı olalım inş bıdaha kı aya :) üzme kendını
inşallah olmazsın reng cnm ama benim şuan çok canım sıkkın çünki az önce lavaboya gittim ve toz pembe bir şey gördüm çok açık bir pembeydi yoksa adetmi olıcam ben ama daha 5 gün var benimkine bu neyin nesii kendi kendimi yiyorum burada ama göğüsleirm aynı hala fenalar acıyor kasıklarımdada sancılar var bazen tek taraf bazen çift taraf gitsemmi acaba doktora yaaa sence neler oluyor acaba hani çocuk rahime falanmı yerleşiyorr bi fikir verin delircemmmm:18::18::18::18:
bugün regl günüm ağrılarım devam ediyor bakalım ne çıkacak kutumdan,büyük mü küçük müü :18:
İnşallah yerleşme kanamasidir canim adetine 5gun varsa bu kadar sancin olmasi tuhaf bence hic bekleme git doktora
Canim goguslerim iyice abartti olayi artik dokunmadan bile sanciyor kasik sancisini adt sancisina benzetsemde gunume daha varbyerlesme kanamasi nasil olur hic yasayan yokmuu hiseler yazsalarr ben cok inanmistimm yaa insallah yerlesmedir dk gitmeyede korkuyorumm nelerboluyor yaaa(( biseler soyleyin
Aynen regl günüm arada bi sanci girip çıkıyor inşallah adet agrisi degildir ikimizde yarin hamileyiz deriz
Aynen regl günüm arada bi sanci girip çıkıyor inşallah adet agrisi degildir ikimizde yarin hamileyiz deriz
akıntım var bi de gidip gelip wc ye kontrol ediyorum kesin geldi diye.Başım da başladı hafiften sanki ağırlık var kafamda ağrı başlicak gibi, migrenim tutar regl günümde normalde.Görücez bakalım akşama kalmaz belli eder kendini iyice.acayip bir yorgunluk var üstümde gözümü açamıyorum resmen hayır olsunn Yarabbiimmm....
İnş en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize, olsun da, bu ağrılar olsun, regl gelmesin artııkk
canim şuan sana doktordan baska kimse yardımcı olamaz sakin ol oncr herseyin hayırlısı olsun bence sen hamilesin hadi simdi doktora git ve bize guzel haberlerle gel
slmlar benim de bugün adet günüm ama daha gelmedi sabah ilk idrarla test yaptım tabiki negatif çıktışimdi ise hafif hafif karın ağrısı başladı sanırım gelcek benimkiler
slm biz dışarı boşalarak korunduk 1 ay kadar şimdi bebiş istiyorz 2 aydr olmuyo sizce dışarı boşalarak korunmadanmı kaynaklanyo olabilirmi bilgisi olan varmı
İdrar testi negatif kan testi negatif adetim de gelmedi hala benden artik pes Biyolojik yapimi Allaha havale ediyorum
idrar testi negatif kan testi negatif adetim de gelmedi hala benden artik pes biyolojik yapimi allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?