- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.361
Iyi akşamlar kizlar adetime 1 hafta var ama her ay oldugu gibi dayanamayip test yaptım fakat testde ilk çizgi yatay ikinci çizgi dikey ne anlama geliyo anlamadım sürekli siddetli kasıklarıma kramp iğne batmaları giriyo arasira da bulantı gibi durumum oluyo ve siddetli gazım var göbek ve cevresi ağrımda var vede kokumuz akıntım var
kızlar önümüzdeki çarşamba regl olacağım. Sizce çalışmalara devam etmenin bir faydası olur mu..?
yaa bende çok istiyorum adet günüme daha 8 gün var ama ben dayanamadım dün akşam acilde bi kan verdim doktora günüm geçti dedim yoksa kan almayacktı üzgünümama dayanamadım adet günüme 8 gün var ve bhcg 4,8 sizce varmıdır kızlarrr yaaaaaaa çatlıcammmmm :18:
Tatlım ovulasyon testi yaparken dikkat etmen gereken birkaç püf noktası var. Belki sen biliyorsundur ama ben yine de söylemek isterim. Testi sabah idrarınla yapmamalısın.. Her gün aynı saatteki idrarınla yapmalısın..Test yapacağın idrarın en az 2-3 saatlik idrarın olmalı ve bu sürede su, çay, meyvesuyu vs. gibi sulu besinler tüketmemelisin..Çift çizgi ve T nin C den koyu olduğu zaman test pozitiftir. 12-36 saat arasında çatlama olacağını gösterir.. Ama yumurta çatlamayadabilir.. Ovulasyon testi yaptım çalıştım olmadı gibi bir durum olursa çatlamamış olma ihtimalini de unutmayalım..
Bazı gebelik testlerinde C kısmı diket T Kısmı yatay oluyor, yani test pozitif çıkacaksa + işareti oluşuyor. ğer + işaretini gördünse test pozitif demektir..
Tabii ki etmelisin..
Bunu söylemek için çok erken canım ya..Adetiniz geçmeden niye test yapıyorsunuz ki.. Kendinize de yazık bu kadar strese ne gerek var.. :18:
Selam med nasılsın canım bat ne zaman
AMA CANIM YUMURTLAMA DÖNEMİNDE ÇATLAMAYAN YUMURTA NASIL adetime 4 gün kala çatlayabilir...İnsanlaronun için şu yumurtlama döneminin takip etmiyor mu..ben de şaşırdım..HALİLELİLK İÇİN ZMANN 1 ayda sadece 24 saat DİYE DUYDUM
slm canım bat 9 ocakyani bu aydan geçti benimde 5. ay çalışmaları başlıcak artık :)) ben bebeğimin yaza doğmasını isterken o ısrarla kışa gidiyor :)
bende 3aydır korunmuorum hala olmadı bu ay incir kürüne basladım.evt yaz kış fark etmez yetr ki saglıkla almayı nasip etsin rabbim kucagımıza.
Slm arkadaslar ben yaklasik 1 yildir hamile kalabilmek icin cabaliyorum, olmuyorgecen ay yani 17 kasim ilk adet oldum ve halen adetim gelmedi??? Simdi gunum gecmis oluyormu nasil hesaplaniyor? Lutfen yardimci olursaniz sevinirim tskler
büyük ihtimal öleee canm :):):):)Kızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?
canm seminerde duydum yapıp ayağı kalkana kadar coookktaaaannnn o gitçeğe tere gidiooomşşşşşKızlar bişi sorıcam hamile kalanlar ve ugrasanlar.ilişkiden sonra ayakların havada uzanmanın çok faydası varmış.bana mantıksız geldi bu yolla hamile kalan varmı???
Kızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?