hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kızlar bişi sorıcam hamile kalanlar ve ugrasanlar.ilişkiden sonra ayakların havada uzanmanın çok faydası varmış.bana mantıksız geldi bu yolla hamile kalan varmı???

Bilimsel hiçbir geçerliliği yok ama ben kızıma da düşüğüme de hamiş kalmaya çalışırken ayaklarımı 20 dk. kaldırmıştım yukarı.

Kızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?

2 gebeliğimde de o hayalet gibi çizgi çıktığında gebeydim.. Hamile olma olasılığın yüksek.

büyük ihtimal öleee canm :):):):)
Çok heyecanlıyımm bılıyormusun....
Çok erken test yapmışsın canım gününde ya da bir iki gün geçince belli oluyor sen bekle daha.
evet bunu bılıyorum ıhtımal olasıgı var dıye hevesım ıcın yapmıstm hayalet gıbı cıktı.... :)

evet bende kaldırdım ayagımı hatta yataktan o gece cıkmamıstım. Cok cok zor görünüyor acaba alttaki cızgının gölgesı gıbı bıseymı yoksa ıhtımal var dıyemı??? Of cok heyecanlıyım kızlar.....

o testlere hiç takılma sen benim 2 ay testlerimde silik çizgi çıktı onlar aldatıcı oluo gününü bekle en iisi hakkında hayırlısı neyse o olsun, en kısa zamanda bebişin gelsin inşallah

Ayyyy inş yaaa tüm isteyenlere gelsin bebişş, böyle tosuncukk, yumuşş yumuşş, şapşik bişeyy .Ama bnm iyice çelişkiye girdi dayanamayıp 3 gün önce kan testi yaptırdım.1.20 çıktı sonuç.Gene dayanamadım,ama psikolojik değilmiş onu anladım ağrılar geçmedi :44: dün,bgn daha da arttı kasıklar, ayrıca ateşimde 3 gündür yükselme var 18 i regl günüm bilemedim.negatif çıkıp kanda adet geçiktikten sonra pozitif çıkanlar olmuş.Bekleyip görcez anacım başka yolu yok.

Kızlar bişi sorıcam hamile kalanlar ve ugrasanlar.ilişkiden sonra ayakların havada uzanmanın çok faydası varmış.bana mantıksız geldi bu yolla hamile kalan varmı???

Spermler çok hızlı ilerlerlermiş ,ayağa kalksan da kalkmasan da giden gitmiştir artıkk.ama gene de en azından bi 5 dk yatmakta yarar var kendi psikolojimiz için

şimdiden t.ederım canımmm.. Gercekten hamılemıym ben sımdı:) bugünkü testte ne cıkıcak acaba kızlar sızede haber verıcem

hadi bakalımm çok heyecanlı yahu. kan testi mi yaptırcaksın.ben 3 gün kala yaptırdım 1.20 çıktı sonuç negatif .Ama gecikmeden sonra cıkabilir diyolar 0.001' ken 1 hafta sonra hamile oldugunu yazanlar var.Allah hayırlısını versin hepimize.

bır-ıkı günde bır test yapıcam inş. Bakalım belırgınlesıcekmıs. Hayırlısıyla.. Sağol canım dua edın bana önemlı dönüm noktası bu bır bbebeğimin olacağı ıhtımalı bıle heyecanlandırıcı benım ıcın cok özel bıdurum cnkü bu

haklısn canım gelsinlerde ne zaman isterlerse :) kürtajdan sonra gecikmeler normalmiş ama inşallah gecikmen yeni bir bebiştendir canım..

yinemi dolmuş posta kutuları dar gelio artık bize :))) sileyim hemen.

mrb ben de aranıza yeni katıldım İNŞALLAH hepimiz bebişlerimize kavuşuruz... biz de 6 aydır deniyoruz ama olmuyo ( ilişkiden sonra bu ilk belirtiler neler acaba psikopat oldum iyicee yaa (

mrb ben de aranıza yeni katıldım İNŞALLAH hepimiz bebişlerimize kavuşuruz... biz de 6 aydır deniyoruz ama olmuyo ( ilişkiden sonra bu ilk belirtiler neler acaba psikopat oldum iyicee yaa (

düşündükce dahada psikopat olunuyor canım :) onun için belirti arama takılma.. dr a gittinmi peki 6 ay içinde ?

canım bişi sorucam adetten kaç gün önce adet belirtiler başlar göğüs ağrısı şişliği flan ..

Adet belirtileri kişiden kişiye değişir, mesela benım sadece şişkinlik olur bir gün önceden o kadar başkalarında daha farklı olabiliyormuş göğüs ağrısı kasık ağrısı vs.. Bide adet ve hamilelik belirtileri benziyor genelde o yüzden kendimizi dinlersek hamilemiz zannedebiliyoruz.

yok benim göğüs ağrım yaklaşık 15 gün önce başlardı şuan 10 gün var adetime ama ağrımda şişliğimde yok akıntım var beyaz renkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…