- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.461
Arkadaslar bisi sormam lazim yardimci olursaniz memnun olurum yarin regli olmam lazim ama gebelikteki tum belirtiler vardi cok heveslendim bebeğim olucak diye ama suanda belimin sağ tarafinda ve kasığımın sağinda ağrı var acaba gebelikte olurmu bole bisi yada reglimi olucam( fikri olan varmı acaba??
inşallah hamişsindir canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
inşallah hamişsindir canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Arkadaslar bisi sormam lazim yardimci olursaniz memnun olurum yarin regli olmam lazim ama gebelikteki tum belirtiler vardi cok heveslendim bebeğim olucak diye ama suanda belimin sağ tarafinda ve kasığımın sağinda ağrı var acaba gebelikte olurmu bole bisi yada reglimi olucam( fikri olan varmı acaba??
slm kızlar:) benimde normalde bugün yada yarın olmam gerekiyo.bugün geçti hiç bişey yok.canımın tatlı çekmesinden başka adet belirtimde yok.umarım hamileyimdir.bikaç gün içinde olmazsam test yapıcam hemen:) dua edin hamile olayım lütfen:))
sağol canım inş .6 gün geçti yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.bişey sorucam 4-5 gündür kasıklarım ağrıyo hamileysem bu normal mi acaba???
kızlar maalesef bugün test yaptırdım ve negatif çıktı( çok moralim bozuk.kaç gündür kasıklarım ağrıyo,göğüslerim acıyodu.çok güzel rüyalar gördüm.bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştim ama olmadı maalesef.tek kafama takılan beta hcg değerim hep 0,100 çıkardı bu sefer 1.20 çıkmış.neden acaba bilen var mı???
Bende ayni seyi yasadim kan degerin normale dönüyormus moralini bozma ins bizede nasip olcak inan yeter
inşallah canım.şu an o kadar kötüyüm ki anlatamam.mooralim sıfır.Rabbim bize de nasip eder inşallah.çok zormuş umutlanıp umutlanıp yıkılması...
mrhba bayanlar bende bu ayın 18 de hasta olmam gerekiyordu 5 gün gecikti bugün doktora gittim kan tahlili verdim ama birşey çıkmadı. Çok sinir bozucu bir durum bebeğim yoksa neden hasta olmadım die kendimi yiyip bitiriyorum :18::18::18::18::18:
Aynen oyle bak bende en son kasim 6 da adet gordum bu kez kesin dedim gittim bendede ayni 1.20 dedi yok bisi dedi o an basimdan asa kaynar su indi ama.ne fayda guzel rabbim bizede bi gun nasip edicek sen ne zamandir istiyosun
Kader ortagiyiz bende 1bucuk senedir cocuk istiyorum bendeee guatr var malesefevlendiğimden beri hiç korunmadfım ben. 1,5 yıl oldu evleneli.hep istedik ama maalesef olmadı .bende polikistik over ve şeker hastalığı da var.bu ay şu meşhur soğan kürünü deniycem.bakalım nasip.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizede inşallah canım.
Kader ortagiyiz bende 1bucuk senedir cocuk istiyorum bendeee guatr var malesef
Rabbim tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.bu arada bu sitede meryem ana eli otu diye bi ot duydum.onu bi araştır istersen.hamile kalmaya yardımcı olıyomuş.Fatma ana otu da deniyo.ben alıcam o ottan bide onu deniycem ne zarar gelirki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?