hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Ben iliskiden 2 saat once esime havuc yediriyorum bende nar sıkıp suyunu içiyorum havuc sperm kalitesini arttiriyo narda yumurtaların catlamasina yardimci oluyo

bak bunu hiç duymamıştım:)) bende deniycem nar ve havuç olayını:)) olmazsa bile sağlıklı beslenme.c vitamini almış oluruz:)) tabi inşallahhhh olur:))

Canim uzulme bende aynen oyle oldum bu ay ilk 4.8 cikti sonra 1.6 ya dustu adet oldum hemde cok sancili ve yogun simdi bitti denemelere devamm uzulmek yokkk kendimizi cok kaptiriyoruz uzuluyoruz bende oyle oldum sonra kendime kizdim ve bidabukadar kaptirmayalim cnm

çok mu cahilim bilmiyorum ama ilk defa duydum çatlama iğnesini.nası bişey o.doktora gidip mi yaptırmış?

Bak adetin son gunu gidiyosun doktora diosun ki ben ccatlama ignesi vurulmak istiyorum de 1 bucuk senedir cocuk istiyoruz olmadi de denemk istiorum de igneyi vuracak sana sonra dicekki sana 10 gun boyunca gun asiri iliskiye gir cokk kisi var bununla hamile kalan bign cesareti toplayıp gidicem ins

haklısın ama elimde değil canım.eşimde çok uyardı bak kaptırma kendini olmazsa çok üzülürsün diye ama elimde değil.neyse nasipten öteye geçilmiyo.çalışmalara devam :)) Rabbim sana da nasip eder inş canım.isteyen herkese nasip etsin.

Tatlım henüz 1,5 yıllık evlisin neden bu kadar stres yapıyorsun kendine? Elimizden geleni yapıp akışına bırakmalıyız böyle kendimizi yiyip bitirmenin ne faydası var.. Bebek için önemli, olan doğru ilişki gününü tespit etmek.. 1 ayda 24 saat bir süremiz var, bunu denk getirmek de öyle kolay birşey değil.. Kimi kadın yumurtladığını çok net anlıyor kimisi anlamıyor..Bence bu kadar stres yapacağına yumurta takibi yaptır hayatım.. Hem gerekli hormon tahlillerin yapılır hem yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamış olursun hem de doğru zamanda ilişkiye girmiş olursun.. Ben kızıma yumurta takibi ile hamile kalmıştım..Bu defa gerek duymadım çünkü ovulasyon günümü anlıyorum.. Soğan suyuyla falan vakit kaybetme bence..

aaa iyiyimiş bu.adet olayım hayırlısıyla da hemen gider yaptırırım.bebek yok adet te yok.7 gün geçti hala tık yok.sadece kasık ve göğüs ağrısı var.

aaa iyiyimiş bu.adet olayım hayırlısıyla da hemen gider yaptırırım.bebek yok adet te yok.7 gün geçti hala tık yok.sadece kasık ve göğüs ağrısı var.

İşte çatlatma iğnesini için de yumurta takibi yaptırman lazım tatlım.. Adetinin 2 ya da 3. günü gideceksin takibe başlamak için. Doktor aralıklarla çağırıp yumurta gelişimine bakacak, gerekirse yumurta büyütücü ilaçlar ya da çatlatma iğnesi verecek, belki hiçbirine gerek kalmayacak, Hem de adetliyken hormon tahlili yapıyorlar yumurtlaman olup olmuyor mu diye..
Adetin 7 gün geçtiğine göre ya psikolojiktir ya da yumurtan çatlamamış kistleşmiştir, benim de öyle oluyordu.. O zaman da söktürücü evriyor dr ama sen bekle biraz daha bakalım kendiliğinden gelir.

ben alıştım artık canım evlendiğimden beri 3-4 ayda bi bu gecikme oluyor.polikistik overler yüzünden.bekliycem biraz daha .olunca 3. gün gideyim o zaman.

kızlar yarın doktora gidiyorum.baksınlar bakalım neyim var,neden olmuyo bebek...neyse gereken tedavi yapalım bakalım...

Ben de sizlerle olmak istiyorum bundan sonra..

Amazon canımmmmm burasın di mi

Hoşgeldin Periciiiim:)) Buradayım tatlım evet:)

kızlar yarın doktora gidiyorum.baksınlar bakalım neyim var,neden olmuyo bebek...neyse gereken tedavi yapalım bakalım...

Adetinin 3. günü gitseydin bence. Şimdi gitsen de adet ol öyle gel derler gibime geliyor..

Bende perşembe günü gidicem ilk defa bana doktor adet olunca gel falan demedi telefonda ben gerek varmı diye sorduğumda gerek yok dedi

Adetinin 3. günü gitseydin bence. Şimdi gitsen de adet ol öyle gel derler gibime geliyor..[/QUOTE]

ya ben gideyim derdimi anlatayım da 3. gün derse giderim tekrardan.valla psikolojim bozuldu iyice..evde duramıyorum.gerildim yay gibi.bu site, sizlerde olmasanız daha kötü oşurdum.sayenizde rahatlıyorum biraz.Hepinize çok teşekkür ediyorum...

Bende perşembe günü gidicem ilk defa bana doktor adet olunca gel falan demedi telefonda ben gerek varmı diye sorduğumda gerek yok dedi

Sorduysan tamam o zaman canım, çünkü ben de ilk kez gittiğimde adetimin bitmesini beklemiştim, Doktor adetinin 3. günü gel şu an bişey yapamam deyince o 1 ay geçmek bilmemişti o yüzden dedim.

Son düzenleme:

Haklısın, böyle belirsiz beklemektense bir yerden başlamak en iyisi.. Öyle sıkıntılı süreçler ki bunlar.. Ben 2009 da kızıma hamile kalmak için uğraşırken aynen senin psikolojindeydim.. 2 ay yumurta takibi yaptırdım olmadı, sonra eşimin spermiyogramı iyi çıkmadı, varikosel dendi hooop ameliyat oldu. 3 ay toparlanmasını bekledik. 3 ay geçince tekrar takip yaptırmıştım, hamile kalmıştım.. Ama o geçen 6 ayı sen gel de bir bana sor..

selam arkadaşlar bende uğraşıorum bakalım 4 aydır 5i ay olucak adet olursam. ve artık uğraşmaktan yoruldum artık bazen çok takıorum bazen hiç sallamıorum bebek görmek hamile görmek istemiyorum. aslında kıskançlıktan veya kötü bi insan olduğumdan değil rbbm bilior. ama içim sızlığı sadce kırılıorum . geçen günüme gttim. hamile bi akrabaları gelmş. görünce moralim bozuldu kendime allahtan az durdu . ama hiç çaktrmadım tabi. ama tabi bunun yanında rabbimin çok büyük olduğğunudA UNUTMUYORUM çok büyük .. o bilir oişitir görür ..

çok zor süreçler bunlar.şükür ki hamile kalmışsın canım tedaviniz sonuç vermiş.Rabbim bizlerede nasip etsin.benim beklemeye tahammülüm çok az ama Rabbimin bi bildiği vardır.sonunda bebeğimi kucağıma alacağımı bilsem herşeye razıyım.Allah'ım çok büyük vardır bi bildiği.sebat etmek lazım bende onu yapmaya çalışıyorum ama zor çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…