- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.481
Ben iliskiden 2 saat once esime havuc yediriyorum bende nar sıkıp suyunu içiyorum havuc sperm kalitesini arttiriyo narda yumurtaların catlamasina yardimci oluyo
bak bunu hiç duymamıştım:)) bende deniycem nar ve havuç olayını:)) olmazsa bile sağlıklı beslenme.c vitamini almış oluruz:)) tabi inşallahhhh olur:))
Catlama ignesi vuruldun mu benim arkadasm 2 ay once vuruldu suan 1 ay 2 haftalık hamile bende istiyorum ama korkuyorum
kızlar maalesef bugün test yaptırdım ve negatif çıktı( çok moralim bozuk.kaç gündür kasıklarım ağrıyo,göğüslerim acıyodu.çok güzel rüyalar gördüm.bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştim ama olmadı maalesef.tek kafama takılan beta hcg değerim hep 0,100 çıkardı bu sefer 1.20 çıkmış.neden acaba bilen var mı???
çok mu cahilim bilmiyorum ama ilk defa duydum çatlama iğnesini.nası bişey o.doktora gidip mi yaptırmış?
Canim uzulme bende aynen oyle oldum bu ay ilk 4.8 cikti sonra 1.6 ya dustu adet oldum hemde cok sancili ve yogun simdi bitti denemelere devamm uzulmek yokkk kendimizi cok kaptiriyoruz uzuluyoruz bende oyle oldum sonra kendime kizdim ve bidabukadar kaptirmayalim cnm
kızlar maalesef bugün test yaptırdım ve negatif çıktı( çok moralim bozuk.kaç gündür kasıklarım ağrıyo,göğüslerim acıyodu.çok güzel rüyalar gördüm.bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştim ama olmadı maalesef.tek kafama takılan beta hcg değerim hep 0,100 çıkardı bu sefer 1.20 çıkmış.neden acaba bilen var mı???
evlendiğimden beri hiç korunmadfım ben. 1,5 yıl oldu evleneli.hep istedik ama maalesef olmadı .bende polikistik over ve şeker hastalığı da var.bu ay şu meşhur soğan kürünü deniycem.bakalım nasip.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizede inşallah canım.
Bak adetin son gunu gidiyosun doktora diosun ki ben ccatlama ignesi vurulmak istiyorum de 1 bucuk senedir cocuk istiyoruz olmadi de denemk istiorum de igneyi vuracak sana sonra dicekki sana 10 gun boyunca gun asiri iliskiye gir cokk kisi var bununla hamile kalan bign cesareti toplayıp gidicem ins
aaa iyiyimiş bu.adet olayım hayırlısıyla da hemen gider yaptırırım.bebek yok adet te yok.7 gün geçti hala tık yok.sadece kasık ve göğüs ağrısı var.
ben alıştım artık canım evlendiğimden beri 3-4 ayda bi bu gecikme oluyor.polikistik overler yüzünden.bekliycem biraz daha .olunca 3. gün gideyim o zaman.İşte çatlatma iğnesini için de yumurta takibi yaptırman lazım tatlım.. Adetinin 2 ya da 3. günü gideceksin takibe başlamak için. Doktor aralıklarla çağırıp yumurta gelişimine bakacak, gerekirse yumurta büyütücü ilaçlar ya da çatlatma iğnesi verecek, belki hiçbirine gerek kalmayacak, Hem de adetliyken hormon tahlili yapıyorlar yumurtlaman olup olmuyor mu diye..
Adetin 7 gün geçtiğine göre ya psikolojiktir ya da yumurtan çatlamamış kistleşmiştir, benim de öyle oluyordu.. O zaman da söktürücü evriyor dr ama sen bekle biraz daha bakalım kendiliğinden gelir.
merhaba...hoş geldin aramıza canım...Ben de sizlerle olmak istiyorum bundan sonra..
Amazon canımmmmm burasın di mi
Bak adetin son gunu gidiyosun doktora diosun ki ben ccatlama ignesi vurulmak istiyorum de 1 bucuk senedir cocuk istiyoruz olmadi de denemk istiorum de igneyi vuracak sana sonra dicekki sana 10 gun boyunca gun asiri iliskiye gir cokk kisi var bununla hamile kalan bign cesareti toplayıp gidicem ins
Ben de sizlerle olmak istiyorum bundan sonra..
Amazon canımmmmm burasın di mi
kızlar yarın doktora gidiyorum.baksınlar bakalım neyim var,neden olmuyo bebek...neyse gereken tedavi yapalım bakalım...
Bende perşembe günü gidicem ilk defa bana doktor adet olunca gel falan demedi telefonda ben gerek varmı diye sorduğumda gerek yok dedi
ya ben gideyim derdimi anlatayım da 3. gün derse giderim tekrardan.valla psikolojim bozuldu iyice..evde duramıyorum.gerildim yay gibi.bu site, sizlerde olmasanız daha kötü oşurdum.sayenizde rahatlıyorum biraz.Hepinize çok teşekkür ediyorum...
Haklısın, böyle belirsiz beklemektense bir yerden başlamak en iyisi.. Öyle sıkıntılı süreçler ki bunlar.. Ben 2009 da kızıma hamile kalmak için uğraşırken aynen senin psikolojindeydim.. 2 ay yumurta takibi yaptırdım olmadı, sonra eşimin spermiyogramı iyi çıkmadı, varikosel dendi hooop ameliyat oldu. 3 ay toparlanmasını bekledik. 3 ay geçince tekrar takip yaptırmıştım, hamile kalmıştım.. Ama o geçen 6 ayı sen gel de bir bana sor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?