hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Oy oyyyyyyy geçmiyor bu günler... Daha ilk adetimi olmadım ikinci de geçecek sonra hamile çalışmalarına başlayacağım... Bi gelse de hamiş olsam...

ama karnımdaki sertlık ilk kez oluyo kaç gün snra tes yapmam grekyo kasıklarmdada agrı var

bır gun ınsallah bende buraya hamıle oldugumun mujdesını vermek ıcın yazanlardan olurum ınsallah 8 aydır korunmuyoruz bı problem yok dr a da gıttım bır yıl dolmadan her hangı bır tedavı onermıyor. ancak bu ay ümitli oldugumdan mıdır bılmıyorurm ama adetım normalde 32 33 gunde bır olur normaldle ocak 5 gıbı olmam lazım ama aralık 23 unde karnm belım kasıklarım hatta belımden kalcama bacagıma vuran agrım olmaya basladı. benım adetımde sancılı gecer normalde ama bu kadar erken baslamaz sancılarım. goguslerımde de agrı var oyle şişkinlık yok ama offf ınsallah hamıleyımdır ya da bedenım cooook ıstedıgım ıcın benımle oyun oynuyordur bılemıyorum

Canım Hayırlı zaman ne zamansa Rabbim o zaman nasip etsin inşallah.. Bak ben 3,5 aylık evliyim.. Çok da anlamadan etmeden hamile kalmıştım hemen.. Ama 2 aralıkta kürtaj oldum.. Rabbim verdiği zaman inşallah sıkıntısız verir sonuna kadar gidersin.. Dua et bekle.. Elbet verir Allah'ım..

Umarım gönlünde olan göbüşündedir tatlım.. Ben de kızıma hamiş kalmaya çalışırken 6 ayda ömrümden ömür gitti çok zor seni anlıyorum..

bende bugün dokturumun verdiği test sonuçlarımı aldım.çok korkuyodum bi sorun olacak diye ama çok şükür test sonuçlarımda gayet normalmiş.özellikle prolaktinim yüksek çıkacak diye korkuyodum ama çok normal çıktı.rahmimde falan da bi sorun yok.artık eşime bakacaklar. inş onda da bi sorun çıkmaz da Rabbim bize de bi bebeiş veriri.Eşim 1 yaşındayken çocuk felci geçirmiş.engelli kendisi.küçükkken doktoru muayene ederken çocuğu olabilir demiş ama şu an bilemiyorum.Hakkımızda hayırlısı.tek bildiğim kocamı çok sevdiğim.ne olursa olsun ömür boyu hep onunla olmak istediğim.Rabbim inş bize de hayırlı bir evlat nasip eder....

Bende yeni evliyim 4 ay oldu ama hashımoto hastasıyım gebe kalmam cok zormus gebelık ıcın erken ama bunu gelde beynıme anlat hıc bebegım olmıcakmıs gbı hıssedıyorum

Sadece senin için değil, normalde hiç birsorunu olmayan kadınlara bile buna ben de dahil hamilelik hayal gibi gelir, bu çok normal. Artık tıp o kadar ilerledi ki senin derdin devede kulak kalır. Ayrıca daha çok yeni evliliğin,i1-2 sene hayatın tadını çıkarın derim, çocuk olduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor:)))

Testlerinin temiz çıkmasına sevindim canım, eşinin rahatsızlığının bir sorun olacağını sanmıyorum.

Testlerinin temiz çıkmasına sevindim canım, eşinin rahatsızlığının bir sorun olacağını sanmıyorum.[/QUOTE]

bana da öyle geliyor canım.artık Rabbime kalmış gerisi:)) vardır onun ugun gördüğü bi zaman:)

Nasılsınız?

Ben bugün regl oldum sanırım kızlar az geliyor şu an ama... 2 aralıkta kürtaj olmuştum ya bugün 30. gün... Normalde 34 günde bir olurdum bi sıkıntı oluşturmaz herhalde di mi? O kadar mutlu oldum ki.. Bebeğime kavuşacağım günler yaklaşıyor diye seviniyorum.. Artık bu reglden sonra bi regl daha bekleyeceğim o kadar....

Günaydınn Allah gönlüne göre versin canım..İnşallah yeni yılda bebişi olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…