hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Pericim çook sevindim canım :)) Ne güzel vücudunun düzeni bozulmamış adetin tam zamanında gelmiş, bu bile güzel bir işaret. 2 adet mi bekle dedi doktorun canım? Bu adetten sonra düşünsen ne olur acaba?

Pericim çook sevindim canım :)) Ne güzel vücudunun düzeni bozulmamış adetin tam zamanında gelmiş, bu bile güzel bir işaret. 2 adet mi bekle dedi doktorun canım? Bu adetten sonra düşünsen ne olur acaba?

Sağolasın ballımm... Evet canım 2 adetten sonra hamileliği düşün derim ben dedi.. Benim de aklımda yok değil ben de düşünüyorum aslında ama yine bebeğime bişi olursa bunu kaldıramam.. O yüzden şükür bu adetim geldi kaldı 1 ay.. O kadar daha beklerim Rabbim hayırla nasip etsin inşallah..

Troidle alakalı birşey olduğu için troid ilaçlarıyla düşer diye tahmin ediyorum. Sana bahsettiğim arkadaşım da tahlile gidecek tedaviye başlamak için. Solgarı falan boşver. Onlar tamamen ticari şeyler ben de inanmıyorum.. Solgar da dahil ona benzer ünlü markaların bitkisel destek haplarını anemin hastalığında o kadar çok kullandık ki hiçbir halta yaramadı , harcadığımız paralarla kaldık..
Senin yapacağın en güzel şey bir hastanenin endokrinoloji bölümüne gidip derdini anlatman hayatım.. Onlar gerekli yönlendirmeyi yaparlar. Çok geçmiş olsun..

Teşekkür ederim canım zahmet olmazsa arkadasın tpo tedavısıne gıdınce doktor ne onerıyor banada ıletebılırmısın..Bulundugum yerden dolayı endokrın bolumune gıtmem bıraz zaman alıcakta en azından sayenızde bılgı sahıbı olurum..

nerdesin sen nden gidemiyon dktra ihmal etme allahm sanada bnda istiyen herkese salıklı bebekler versn insallah

Amin insallah hayırlısıyla bizimde yuzumuz gulsun artık.. Diyarbakırdayım bi ilçesinde özel hastane yok devlet hastanesınde endokrın bolumu yok dahılıye bolumndekılerde pek ılgılenmıyorlar

fatosnejat kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
merhaba bundan 6 ay önce bebegimin kalbi durdu bebegim3 aylık iken kürtaj olmak zorunda kaldımve biz nerdeyse 1 yıldır korunmuyoruz ve hala bebegimiz olmadı simdi ise normalde adetim 18 ile 22 arası gelmesi gerekiryordu fakat hala bir belirti yok keske adetim hiç gelmesede ben hamileyim diye size yassam

------------------------------------------------------------

Bende ayni sekilde bebegimi kaybettim kalbi durdu 9. haftasinda agustos 2013 de.. icimde parca unuttular
kasimin basinda kurtaj oldum daha yeni yeni reglim duzene girdi.. bu ay zaten cok umitli degildim.. 2 gunde olsa
reglim gecikmeli dun geldi.. Yumurtaliklarimda bir sorun yok kanallarimda da ama klomen mi kullansam sansi
arttirmak icin diyorum ... ne dersiniz ???:26: Insallah ocak yada subat ta hamis haberlerini veririm sizeee buradan..

Kızlarrrrrr hepinize musmutlu senelereee:)) inşallah hepimiz 2014 te buradan birbirimize hamilelik haberleri veririz:))(En kısa zamanda )

Tamam canım söylerim tabii ki..

Gecmiş olsun cnm neyden dolayı kürtaj oldun peki boş gebelikmi bende kürtaj oldum kasımın 7 sınde doktor ne kadar korunmanı soyledı

Nasılsınız bugün?

Gecmiş olsun cnm neyden dolayı kürtaj oldun peki boş gebelikmi bende kürtaj oldum kasımın 7 sınde doktor ne kadar korunmanı soyledı

Teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun.. Boş gebelik değildi canım.. Bebeğimin kalp atışı hiç oluşmadı, gelişmedi.. 9 haftalıkken hala 6+2 de kalmıştı o yüzden alındı.. İlkti.. Çok kötü günler yaşadım ama şu an şükür iyiyim.. Bazı testler yaptırdım kendime.. Onların sonuçlarını bekliyorum bakalım kısmet.. Doktor bana 2 adet döneminden sonra düşün hamileliği dedi canım.. Senin durumun nedir?

Amin insallah hayırlısıyla bizimde yuzumuz gulsun artık.. Diyarbakırdayım bi ilçesinde özel hastane yok devlet hastanesınde endokrın bolumu yok dahılıye bolumndekılerde pek ılgılenmıyorlar

CNM BNDE DİYARBAKIRDAYIM ama merkezde bnmde tirodm braz yüksek cıkmıştı hatta bogazmda küçük bi nodül cıkmıştı ama ilaç kullanyom dktor hamile kalbilrsn dedi dktor sana ne dedki hic merk etme hamile kaırsn insallah allah büyktür

Canım benımkı boş gebeliktı hiç bebek olusmadı sadece kese vardı kürtaj oldum işte kasım 7 de aralık 16 da ilk adetımı gordum ondan sonra korunmayı bıraktım bu ilk ay işte doktorum 3 ay bekle dedı ama ben korunmadım hakkımda hayırlısı patalojı sonucumda iyi geldı sıkıntı yok cok sukur bende kansızlık var işte ama folik asit va zinco kullanıyorum doktorum korunmadıgımı bılmıyor adet olunca gel dedı bırkac tahlil yapcam dedi korktum ne tahlili acaba

Geçmiş olsun canım tekrardan... Ben yine bi adet daha bekleyeceğim canım korkuyorum aynısı olmasın diye.. Bende hem kan ilacı hem folik asit kullanıyorum hala canım.. Bende kalsiyum eksikliği de çıktı oonu baktırmam lazım onu halletmek istiyorum.. Zaten bazı testler yaptırdım onların sonucunu da alacağım 2 hafta sonra bakalım neler olacak.. Senin de hakkında hayırlısı olsun Rabbim hayırla nasip etsin..

Amin canım inş allahım yardımcımız olsun hepimizin

Ilk uc gun kahverengi geldi ama cok cok az simdi dorduncu gun kasiklsrda dayanilmaz bir agri var ve kirmizi geliyor artik boyle lop lop... bebeğimi simdi kaybetmis mi oluyorum ki?
Dun test yaptim sonuc negatifti sma sanki hamile gibi hissediyordum kendi
Su andan itibaren bana umut verebilecek olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…