- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.521
Eğer 28 günde adet olan biriysen, 28-14=14 yani yumurtlamanın olduğu gün adetinin başlangıç gününden itibaren saydığında 14. güne denk gelen gündür. Garanti olsun diye Adetinin başlangıcından itibaren 12.13.14.15.16. günler hamile kalmanın mümkün olduğu değerli günlerdir. Daha adetine 13 gün olduğuna göre sen yumurtlama günlerinde olmuş oluyorsun. Bunu takip eden 2-3 gün boyunca ilişkiye gir. Eğer tutarsa adetin gecikir zaten. Adetin gecikince de test yapar anlarsın canım.
Arkadaşlar adetime 2 gün var daha ama benden yumurta akı gibi bazende sarımsı akıntı geliyor ve oldukça fazla hamilelikde olabilir mi bide sadece bel ağrısı var
Sağol cnm benim beklicez yapacak bişe yok çok zor yaa her ay aynı üzüntüyü yaşamak. Hayırlısı olur inş. Hepimiz içincanım hamilelikte akıntı olurmuş ama belli de olmaz.bende de de akıntı vardı bi ara ama hamilelik değilmiş.o yüzden adet gününü bekle bence.kaptırma kendini hemen sonra insan çok üzülüyo.adetin olmazsa eğer bi kaç gün bekleyip kan testi yaptırabilirsin.acele etme derim ben.
Sağol cnm benim beklicez yapacak bişe yok çok zor yaa her ay aynı üzüntüyü yaşamak. Hayırlısı olur inş. Hepimiz için
Amin cnm rabbim gönlümüze göre versinbenim rüyalarıma giriyo artık.hamile görüyorum kendimi.karnım burnumda falan:)) Rabbim gerçektede yaşamayı nasip etsin hepimize inş.Bu mübarek cuma gününün yüzüsuyu hürmetine dualarımız kabul olur inşallah...
Arkadaslar bana yardim edin yalvaririm.
Rahmimde tupler tikali ve perde vardi.
2 ay once perde alindi tupler acildi.
Dr bebek yap yoksa yeniden bu ameliyati olursun dedi.
Bebek calismalarina basladik.
yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik.
Adetime tam 7 gun var.
Dun aksam ve bugun benden kahverengi lekeler geldi.
Sanki adet bitimindeki uzatmalar olur ya onun rengiyle hemen hemen ayniydi.ve hafif kasik agrim oldu.
Bugun kan verdim gebelik negatif cikti.
Kendimde saglikciyim.konu kendim olunca terzi kendi sokugunu dikemez mantigi.
Acelemi davrandim bilmiyorum
Ama ben kendimi bildim bileli asla ne lekem olurdu ne mantarim.
Boyle akintiya sebep olacak bir durumum olmadi hic.
Sizce ne yapmaliyim ?
Kurbaniniz olayim bana biraz yardim edin.
O kadar cok istiyorumki o bebegin yuvamiza dogmasini..
Rabbim isteyen herkese versin.
Ama hayirlisini versin.
Gene kırmızılar geldi gene hüsran gene sıkıntı kafayı yiyecem artık ol hayırlısıyla ol bebeğim
Günaydınnnnnn
adetime 3 gün var bugün idrar testi yapsam belli olma olasılığı var mıdır?
Günaydınnnnnn
Günaydınnnnnn
Ediyorum cnm ediyorum ama... 3.yılımıza yeni girdik ama 7 aydır çocuk için çalışıyoruz hayırlısı artık rabbim hepimize nasip eder inş.Canımhayırlısı böylemıs dıye düşün. Ve hep dua et.. Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın. Bende ıstıyorum kacıncı senen senın? Benım 1. Senem doluyor
Ediyorum cnm ediyorum ama... 3.yılımıza yeni girdik ama 7 aydır çocuk için çalışıyoruz hayırlısı artık rabbim hepimize nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?