hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kizlar herkese gunaydin. Dun baya bu konuyu okudum. Biz 3 aylik evliyiz henuz ama ben cok cocuk istedigimden ilk denememizi 30 aralikta yaptik. Reglme 8 gun vardi aslinda olmaz diye dusunuyodum umutlu degildim ama o gunden itibaren kasik agrilarim basladi 3 gundur goguslerim aciyor ve goz bebeklerim buyumus bu kadar erken surede bu belirtiler olurmu? Yardimci olursaniz cok sevinirim

Eklemeyi unuttum cok sık idrara cikiyorum normalde boyle degilim. Ve koyu idrar.

idrarın sarı olması genelde az su içtiğini gösterir ama seninki neden bilemem
benimde 8 inde adet olmam gerekiyo çok heyecanlıyım senin gibi beklemekten başka yapacak bişey yok :)

Aynen oyle 7 sinde olmazsam 8 inde kan tahlilindeyim insallah surekli kasik agrim var ama kac gundur ara ara vurup geciyo :)

adet tarihime 1 hafta var ve hiç bir belirtim yok
böyle belirtisi olmadan hamile kalan olur mu ?

Valla ben hic hamile kalmadım ama bence en buyuk belirti adet gecikmesi ama dayanamadigimiz icin baska belirtiler istiyoruz

aynen valla gecen ay göğüslerim kocaman oldu sızladı falan sabah kalkarken bile kopacak gibiydi sonra kasık batması falan kesin hamileyim dedim sonra adetime 6 gün kala fosssss tüm belirtiler uçtu gitti sonrada adetim geldi ..
bu ay da belirti arıyorum ama hiç bişeyim yok . 1 kere hamile kalmıştım 7+5 haftalıkken düşmüştü göğüslerim çok şişmişti ama adetten gününden önce mi sonra mı onu hatırlayamıyorum

Arkadaslar benim hcg degerim <2 cikti hamile degilim galiba ama birde burda yazip soriyim dedim ?

bnde 6 hftalık düşürdm allah bidaha yaşatmasn

bende 2 senedir evliyim korunmadığım halde hamile kalamadım.en sonunda doktora gittim klomen verdi pazartesi iğne olucam inş.sonunda sonuç alırım.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

cok gecmis olsun.. allah kimseye yasatmasin insallah. Bizimde ilk denememiz ve pek umutlu degildim ama kasik agrisi gogus agrisi yasayinca acaba olabilir mi dedim ama beklemekten baska yapicak biseyde yok

Regl donemin gecikmismiydi peki? Yoksa once mi yaptirdin tahlil

Tahminimce 4 ay oluyo yani su sekilde 3 aydir gecikmeli adet oluyorum bu ay ise bur hafta gecikti bir gun surdu ikinci gunden sonra kahferengi geldi daha sonra bir iki gun sonra felan tahlil yaptirdim sonuc iki kasiklarimda da sislik olunca supelendim

Uzun zamandır foruma girmiyordum..Yazdıklarınıza göz gezdirdim,Allah gönlünüze göre versin. İsteyen herkes bebeğine bu yıl kavuşur inşallah. Ben de bu yıl nasipse kucağıma bir bebiş almak istiyorum.7 aydır deniyoruz,doktora da gittim.Adet düzensizliğinin dışında her hangi bir sorun yok.Önümüzdeki ay yumurta çatlatma işlemi yapılacak,dua edin benim için:)

Kızlaarr gene benn :) geçen ay hüsranla sonuçlandı tüm belirtiler ilişkien 2 gün sonra başlamıştı malesef olmadı.Bu ay regl'nin 9. 10. 13. 15. gün çalıştık.Ovülasyon testi 14. gün çift çizgi çıktı.deli gibi kasık ağrısı yaşadım.Öncesi ve sonrası silik,Bugün 16. gün gögüs uçlarım fena acıyorlar,ateşim 15. gün 0.1 derece arttı hiç düşme olmadan o biraz kurcalıyor kafamı ama 4 gün 36,3 dü, 36.4 oldu bakalım inş bu ay tutturcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…