- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.761
sagol:)) yarin bekliyorum haberlerini)
Regl oldun mu yada olmadiysan belirtileri var mi? Bendeki 4 gun once kesilen regl belirtilerinden beri hala bisi yok. Acaba yarin idrar yerine kan testi mi yaptirsam? Cok mu erjen olur? Yarin gecikmenin 3.gunu
Allah razı olsun cnm. Hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 5. denememizdi cnm. Doktor takibindeydim doktor bana 18. kadar olmazsan şüphelen demişti. Bende 18. test yaptım. Ama test kesmedi bugün bide hasteneye gidip kan tahlili yaptırdım. Çok şükür 619 çıktı sonucum.
sagol:)) yarin bekliyorum haberlerini)
KIZLARRR HAMİLEYİMMMMM
iki denememde 50 lira kan testine verdikten sonra tekrar para vermemek istedim. Evde ovülasyon testi vardı. 3 paket ondan denedim ki forumda onun da gebeliği gösterdiğini duymuştum. iki çizgi görünce hemen gittim 2 paket gebelik testi aldım ve sonuç pozitif
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin
Hayırlı olsun)
Benim adetim başladı bugün;(
KIZLARRR HAMİLEYİMMMMM
iki denememde 50 lira kan testine verdikten sonra tekrar para vermemek istedim. Evde ovülasyon testi vardı. 3 paket ondan denedim ki forumda onun da gebeliği gösterdiğini duymuştum. iki çizgi görünce hemen gittim 2 paket gebelik testi aldım ve sonuç pozitif
Hamile olanlara Allah saglikla kavusmayi nasip etsin:)Hayırlı olsun)
Benim adetim başladı bugün;(
Hamile olanlara Allah saglikla kavusmayi nasip etsin:)
Benim ve senin gibi deneyenlere ve basarisiz olanlara da umit kesilmez diyelim:) Hersey Allah'tan. Bir de cok bilmek, cok arastirmak daha cok mutsuz ediyor. Oluruna birakmayi ogrenmemiz lazim. Ben Mayis'tan beri deniyorum ve kisa sikluslarim nedeni ile 8 ayda toplam 11 kere denemis, beklemis ve umitsizlige kapilmisim. Artik buna bir son vermem lazim ki saplanti olmasin:)
Hayirli olsunn ayni gun evlenmisiz ve bende bugun hamile olmadigimi ogrendimsana yazmak istedim:) benimde reglim 3 gun gecikti ctesi olmam gerekiyodu olmadim iki tane gebelik testi negatif cikti bugunde kan testi yaptirdim beta hcg 1,20 yani hamile degilim.. cok istiyodum cok umutlanmistim gecikme olunca ama kismet neyse hashimoto hastasiyim tiroid degerlerim en azindan normale donmus belki obur aya bebis olur:) icimi doktum bi anda ayni zamanda evlenmisiz yakin hissettim kendimi sana bide hayal kirikligi yasayinca Allah saglik sihhat versin tatlim hayirli olsun tekrar
inşallah hayırlısı ile Allah sana da nasip eder, en tezinden.
Her şeyin vakti zamanı olduğuna inananlardanım ben de.
Çok fazla düşünmemek lazım sanırım. 3 aydır bebek istiyoruz. iki ay her gün acaba olacak mı diye bekledim. bu ay Allah biliyor aklımda yoktu. iş hayatı ikimizin de hatta çok yoğun geçti. Adet günümü mümkün olduğunca aklıma getirmedim. gecikince meraklanmaya başladım ne kadar engel olmaya çalışsam da. demem o ki mümkün olduğunca az düşünmek ve Allah'a bırakmak lazım.
benim de sigara sorunum var. bir an önce bırakmalıyım. bir de kanal tedavisine başlayacaktım bu hafta. nasıl olacak hiç bir fikrim yok
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
Ailemden ayri baska bi sehirdeyim esimin gorevinden dolayi herkese uzagim.. calismiyorumda aklimi verecegim bi ugrasim yok yani kendi kendimi yiyorum bol bol :)) tevekkul edip bekliyorum artik dusunmemeye calisicam canim ben ekim ayinda dislerimide yaptirdim kanal tedavi cekim vs. Gebelik olursa zorlanmiyim diye ne kadar panik bi insanim( kanal tedavi sart degildir insallah Allah yardimcin olsun tatlim ..Sigara bende iciyodum gunde 4-5 tane az sayilir yani, bir haftadir icmiyorum esimde birakti e bende biraktim esin iciyosa ona birakmayi teklif et belki sanada katkisi olur
Bende 10 aydir hamile kalmak istiyorum 1 doktora gittim
yarin gene gitcem bakalim benim adet tarihimde 10yada12
falan bende bekliyorum
bende hamile kalmak istiyorum
KIZLARRR HAMİLEYİMMMMM
Yuffffiiiii bebişimin ilk arkadaşı. Hayırlı olsun cnm. Kaç haftalık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?