- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.781
Hamile olan herkesin gözü aydın. Rabbim isteyen bizlere de bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah. Cumartesi ilişki sonrası pembemsi bi akıntı olmuştu. Arkadaşlarım yerleşme kanaması olabilir vs dediler, eee biraz ümitlendimBugün sabah wc ye bi gittim adet olduum. Çarşamba doktora gideceğim. Bakalım neler diyecek...
ne kadar iyi yapmışşın diş tedavisi ile.
ben de başka şehirde tek başımayım eşimin işi dolayısıyla :)))
inşallah bırakıyorum sigarayı da.
düşünme demesi kolay da işte, insan alamıyo kendini, Rabbim yardım etsin hepimize
insl cnm herkrse nasip olur bende istiorum
hamile olan kızlar bişey sorcam yaa ne kadar surede hamile kaldınız? kaç ay olmaması normal bilen var mı????
Hamile olan herkesin gözü aydın. Rabbim isteyen bizlere de bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah. Cumartesi ilişki sonrası pembemsi bi akıntı olmuştu. Arkadaşlarım yerleşme kanaması olabilir vs dediler, eee biraz ümitlendimBugün sabah wc ye bi gittim adet olduum. Çarşamba doktora gideceğim. Bakalım neler diyecek...
hımm hamilemisin sen?1 seneye kadar olmaması normal diyor doktorlar
1 sene sonra olmazsa tedaviye başlanıyor
hımm hamilemisin sen?
5 aydan hepimizi bebek istegi sarmis :44: insan gecikince nasil umitleniyor ya ama sonrasi hayal kirikligi( Allah sabir ve razi olmayi nasip etsin hepimize..
Bu sabah sigarayi birakarak basladin gune dimi canim :) bak doktora gidicekmissin bebisine dusun icme miss kokuyo insan hem
hadi hayrlısı cnm inş. hamilesndr rabbm gnlune göre versn :)2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ,7 gün var adetime bakalım inşallah :)
sanada versin tez zamanda inşallah:)hadi hayrlısı cnm inş. hamilesndr rabbm gnlune göre versn :)
amiiin inş. cnm yaa.. yok bu sebple gtmedm hiç.. muayeneyi nasıl yapıyr yaa ondan korkuyrumsanada versin tez zamanda inşallah:)
hiç doktora gittinmi kontrol için?
ben gittim, hemen kalırmısın kalmazmısın söylüyo doktor yumurtalıklarına bakıp
amiiin inş. cnm yaa.. yok bu sebple gtmedm hiç.. muayeneyi nasıl yapıyr yaa ondan korkuyrum
hadi yaaaltan kontrol ypıolar bn gttmde altan yaptılar bır sey sormk istıyorum yerlesme kanaması ya da lekesı nasıl oluo nezmn oluyor
hadi yaavalla hamile değilm ki cnm bilmyrum ama biyerde 7. ve 10. gunler arasnda olur diye okudum
amiin inş. yoktr cnm.. hemn gtmek istemyrum yaa biraz daha gecsn giderm snra...hmm tskker ederm cnm bı kontrole gt derm eger bişi varsa şimdiden tedavıye baslarsın inş yoktur bişeyın
amiin inş. yoktr cnm.. hemn gtmek istemyrum yaa biraz daha gecsn giderm snra...
Hayirli olsunn ayni gun evlenmisiz ve bende bugun hamile olmadigimi ogrendimsana yazmak istedim:) benimde reglim 3 gun gecikti ctesi olmam gerekiyodu olmadim iki tane gebelik testi negatif cikti bugunde kan testi yaptirdim beta hcg 1,20 yani hamile degilim.. cok istiyodum cok umutlanmistim gecikme olunca ama kismet neyse hashimoto hastasiyim tiroid degerlerim en azindan normale donmus belki obur aya bebis olur:) icimi doktum bi anda ayni zamanda evlenmisiz yakin hissettim kendimi sana bide hayal kirikligi yasayinca Allah saglik sihhat versin tatlim hayirli olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?