- 13 Aralık 2013
- 653
- 117
- 83
- 35
- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.801
korkacak bişey yok 2-3 dakika sürüyor alttan muayene yapılıyor. benim canım yanmadı hiç hemde devlet hastanesinde yaptırdımamiiin inş. cnm yaa.. yok bu sebple gtmedm hiç.. muayeneyi nasıl yapıyr yaa ondan korkuyrum
tebrik ederimmm :)))
5 hafta 1 günlük şu an sitelerden bakarak öğrendiğim. yarın doktora gidicez bakalım
seninki ?
hamile olan kızlar bişey sorcam yaa ne kadar surede hamile kaldınız? kaç ay olmaması normal bilen var mı????
4 hafta 6 günlük cnm. Bende dün doktora gittim. Zorda olsa buldu keseyi doktorum ama daha çoookkkk minik.
Bende pco olunca ya olmazsa geç olursa güç olursa düşüncesiyle erken başladık bebek işine. Herkese nasip olsun inşallah.5 aydan hepimizi bebek istegi sarmis :44: insan gecikince nasil umitleniyor ya ama sonrasi hayal kirikligi( Allah sabir ve razi olmayi nasip etsin hepimize..
ama ben vajınısmusum ve vajınama dokundurmak istemyruym kmseyi zor yani :)korkacak bişey yok 2-3 dakika sürüyor alttan muayene yapılıyor. benim canım yanmadı hiç hemde devlet hastanesinde yaptırdım
prolaktin neki? doktora gittiğnde mi ögrendin nasıl?5. ayımda kaldım cnm. Benim prolaktinim yüksekdi 1 ay ilaç kullandım ve kaldım.
ama ben vajınısmusum ve vajınama dokundurmak istemyruym kmseyi zor yani :)
1 sene.hamile olan kızlar bişey sorcam yaa ne kadar surede hamile kaldınız? kaç ay olmaması normal bilen var mı????
adetime 7 gün var kan testi yaptırayım diye sağlık ocağına gittim
yok önce doktor yazcakmışşta , yarın sabah gidip kan vercekmişim sonuçta öbür gün öğleden sonra çıkarmış
sinirlendim yau
özel hastanede yaptırıcam cuma günü ,2 saatte veriyorlarmış sonucu
prolaktin neki? doktora gittiğnde mi ögrendin nasıl?
prolaktin neki? doktora gittiğnde mi ögrendin nasıl?
Iyiyim canim sen nasilsin hala bebek icin bekliyorum obur aya kaldi artik zatencnm ne yptn nsl gyo
Bende pco olunca ya olmazsa geç olursa güç olursa düşüncesiyle erken başladık bebek işine. Herkese nasip olsun inşallah.
Bugün doktora gittim. Serophene diye bir ilaç verdi. Adetin 5. günü içmeye başlayıp 5 gün içip tekrar doktora gitcem. Bakalım hayırlısı...
slimlerden aldım bugün çok dayanamazsam diye.
bi tane içtim ama ne içtim anlamadım.
belki doktora gittikten sonra psikolojik olarak da soğurum. şimdi hamilelik ile ilgil ibi şey anladığım yok çünkü. hamilemiyim normal zamanlarım mı anlamıyorum
Iyiyim canim sen nasilsin hala bebek icin bekliyorum obur aya kaldi artik zaten
Cok gecmis olsun bende hashimoto var o gebelige engel onu dusurdum bu ay ama yine olmadi bilmiyorum kismet dedigin gibi hayirlisi...
Huhuuuudoktora gittin mi ne soyledi nasilmis bebek ay ne heyecanli isler birak sigarayi minicik bebekte iciyo oyle dusun Allah in izniyle birakirsin ben inaniyorumm
http://tahlil.com/beta-hcg-testigebelik-tanisinda-yorumlanmasi burda ayrintili var canim seninki galiba 5 haftalik bende gebelik istedgm icin yarim folikasit iciyorum bebegin gelisimine dusuk riskine yararliymis.. hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah canimmCanim beta hcg 888 cikti. Ultrasonda tam bi sey goremedi. Gosterdi iste bu diyerek ama ben goremedim bi sey. Alttan da bakmak da istemedi doktor, bos yere gerek yok dedi. Sali gunu randevumuz var. O zamana kadar yukselir degerin rahat goruruz dedi. Ben yine anlamadim bi sey😌
Folik asite basladik ama benim istahim gitti hic bi sey yiyemiyorum nerdeyse😞😒
Canim beta hcg 888 cikti. Ultrasonda tam bi sey goremedi. Gosterdi iste bu diyerek ama ben goremedim bi sey. Alttan da bakmak da istemedi doktor, bos yere gerek yok dedi. Sali gunu randevumuz var. O zamana kadar yukselir degerin rahat goruruz dedi. Ben yine anlamadim bi sey😌
Folik asite basladik ama benim istahim gitti hic bi sey yiyemiyorum nerdeyse😞😒
Hımmm şimdi şöylekiii biz bu ay bilfiil çalıştık yumurtlama günlerini bilhassa kaçırmadik geçen ay 22sinde gelmsti adetim düzenlidir genellikle 21-22-23ünde gelir 24ü dediğini hatirlamiyorm ama olabilirde tabi kasiklarim bacaklarim karnim ağrıyo gerisi rabbime kaldı artık bilemiyorum Gelmezse pzt bi kan tahlili yaptırırım nolur dua edin benim için sizleri seviyorum
Ayyy çok şükür biri görüpte cvp yazdı çoooook saol kuzummm sabah oldu hala bi tik yok tek korkum psikolojik olarak geciktiriyo olmak rabbimm hepimizin yüzünü güldürsün cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun inşallahhh amiiiiiiiiiin :)Iyi geceler tatlim,insallah sonuclar olumlu cikar hayirlisiyla isteyen herkesin bebegi olur..Birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyelimm guzel haberlerini bekliyoruz :)
Hımmm şimdi şöylekiii biz bu ay bilfiil çalıştık yumurtlama günlerini bilhassa kaçırmadik geçen ay 22sinde gelmsti adetim düzenlidir genellikle 21-22-23ünde gelir 24ü dediğini hatirlamiyorm ama olabilirde tabi kasiklarim bacaklarim karnim ağrıyo gerisi rabbime kaldı artık bilemiyorum Gelmezse pzt bi kan tahlili yaptırırım nolur dua edin benim için sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?