- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.821
Ayyy çok şükür biri görüpte cvp yazdı çoooook saol kuzummm sabah oldu hala bi tik yok tek korkum psikolojik olarak geciktiriyo olmak rabbimm hepimizin yüzünü güldürsün cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun inşallahhh amiiiiiiiiiin :)
ne zamndr istyrsunz bebek cnm? sen hamile olmadıgn için mi gttin anlamaqdım? ben vajınsmusu yendm sukur ama yinede cok alışamadım sadece...Canim hic korkma bende 2,5 sene vsjinismustum .. allaha cok sukur yendim 3 xillik ewliyim. Bebek istiyoruz simdi ben bile gittim yani :) 3 kez gittim ilk biraz zor oldu benim kafamdaki dusunceler yani korku yuzunden :) ama simdi gule oynaya gidiom vallaa :) caninn hiic yanmicakk yeterki ole dusun hepsi bizim kafamizda bitmiomu zatennn !!!
benm baska sebepten dolayı troidime baqkmştı ikiside aynı sonuctur heralde dimi? normal cıkmstı...1 sene.
Adet gecikmeden gebelik testi yapmak hem kendine hem kesene eziyet..
Süt hormonu canım. Eğer normal değerlerin üstündeyse gebeliği engeller. Sabah aç karna baktırmak daha sağlıklı sonuç verir. Hatta benden size tavsiye gebelik isteyen tüm kadınlar kanda troid ve ploraktin değerlerine baktırmalılar.
anladım cnm...su ilişkimi duzene koyayım daha olmazsa o testleride yaptrcm :)Prolaktin süt hormonu. Hamile kaldıktan sonra yükselmesi gereken ama hamile kalmadanda çeşitli sebeplerden yükselebiliyor. Prolaktin yüksekliği yumurtayı kalitesizleştiriği için hamile kalmayı engelliyor.
Bende pco olunca ya olmazsa geç olursa güç olursa düşüncesiyle erken başladık bebek işine. Herkese nasip olsun inşallah.
Bugün doktora gittim. Serophene diye bir ilaç verdi. Adetin 5. günü içmeye başlayıp 5 gün içip tekrar doktora gitcem. Bakalım hayırlısı...
canımmm inş bu ay hamile kalırsın.
:))) benimde regl araliklarim 25 gundur bu ay 28 gunde oldum ama ben yumurtlama gununde kayinvalide eltim yatili misafir gelmisti gunumu gecirdim anliycan bu ay olmadi bakalim diger ay nolucak psikolojik olarak etkileniyomu bilmiyorum ama cogu insan rahat ol kafadan at diyolar ama insanin gunu gecince biyerlerinde agriyinca bebege yoruyo napalim :)) bende 3 gun gecikmeyle cok umutlanmistim kisaca tabiki moralini bozmak istemem benim tiroid dolayi gebelige daha zaman varmis..sende cok dusunmemeye calis insallah hayirlisiyla bu guzel gunde dualar kabul olur ve en kisa zamanda bebegimiz olur
Yaa şimdi ümitlenmiyorum desem yalan olur ama bütün günümü ona adapte ederekte yaşamıyorum Allahım hepimize hayırlısını versin inşallahhh beklemekten başkada çaremiz yok oyyy birbirimizi hep haberdar edelim böle daha heyecanlı oluyoo :))
http://tahlil.com/beta-hcg-testigebelik-tanisinda-yorumlanmasi burda ayrintili var canim seninki galiba 5 haftalik bende gebelik istedgm icin yarim folikasit iciyorum bebegin gelisimine dusuk riskine yararliymis.. hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah canimm
http://tahlil.com/beta-hcg-testigebelik-tanisinda-yorumlanmasi burda ayrintili var canim seninki galiba 5 haftalik bende gebelik istedgm icin yarim folikasit iciyorum bebegin gelisimine dusuk riskine yararliymis.. hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah canimm
benm baska sebepten dolayı troidime baqkmştı ikiside aynı sonuctur heralde dimi? normal cıkmstı...
Niye folik asidi yarım içiyorsun ? Günde 1 tane alabilirsin.. Fazlasını vücut atar zaten, depolanan bir vitamin değil ki..
Bilmem kadin dogum doktoru oyle uygun gordu heralde
İnsallah canim insallah. Allah tum isteyenleri de bebis sahibi yapsin
Yalniz iki gundur yumurtaliklarim da sizlama seklinde agri var. Tam agri degil ama sizliyor. Hasta olacakmisim gibi acaba normal mi, Allah korusun kotu bi sey olmasindan cok korkuyorum 😔
Ayyy inşallahh canim yaa bugunde bitmek uzere hala tik yok gelmezse pzt kan tahlili yaptircamm dua edin nolur banaa rabbim kimseye arattirmasin inşallah...
İnsallah canim insallah. Allah tum isteyenleri de bebis sahibi yapsin
Yalniz iki gundur yumurtaliklarim da sizlama seklinde agri var. Tam agri degil ama sizliyor. Hasta olacakmisim gibi acaba normal mi, Allah korusun kotu bi sey olmasindan cok korkuyorum 😔
yaklaşık 2 aydır bebek düşünüyoruz bakalım bu ay ne olacak 2ocakta adet olmuştum adetim düzenliydi fakat evlendikten sonra sürekli beş gün öne üç gün geriye gibi deişiklikler oluyo. yaklaşık 15 gündür göğüslerim şiş ve fena agrı oluyo kasıklarım agrıyo sık sık idrara çıkıyorum bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun herkes için
Allah gönlüne göre versin cnm. Hayırlısıyla inşallah. Sana tavsiyem kendini çok dinleme, akışına bırak İnan çok etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?