hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Artık piskolojim bozuldu valla kafaya takmaktan basim agriyo siyamkedisi erken kan testi yaptirdim negatif ysni yok evden çikmak istemiyorum denemedigim bir sey kalmadi ebeyemi gitsem ne benim rahim ters arkaya dönuk bana yardim edin

tatlım allah gönlüne göre versın allahm şifanı versın başka bir şey bilmıuyoruz dr.mu söyledı bunu sana

Kizlar bu aksam ovuladyon testi yaptim yaklasik 15 gundur yapiyorum ilk defa bu kadar koyu cikti. Artik yumurtlamadigimi dusunmeye baslamistim. Cunku adetimden tam 25 gun sonra bu ikinci cizgi olustu. Adetime 8-9 gun var normalde ve ben simdi mi yumurtluyorum anlayamadim. Ki bir haftadir ateslenme kasik agrisi mide bulantisi akinti vs. Yasiyodum. Gec yumurtluyirum heralde. Daha once bunu yasamis olan var mi gec yumurtlama yada ovulasyonda gec cikmasi gibi bir durumu.

Valla bende pes etmeyi düşünmüyorum ama çok şükür bitane var benim insan bir kardesi olsun istiyo hiç bir zaman allahdan ümit kesilmez rabbim olmayanlara nasip etsin

Gunaydin kizlar 💕 Benim agrilar aynen devam ama ne regl oluyorum nede idrar testi pozitif 😩 galiba bende bi sorun var. Sizler nasilsiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…