hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Arkadaşlar ben bu ay hsg cektircem.yani bu ay bebek düşüncesini erteliyorum belki de bi bakıma iyi olacak çünkü gecen ay çok stres yapmıştım.ana hsg sen de korkuyorum büyük ihtimal anestesiyle olacak.aranızda çektiren var mi hsg

*"

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza.. Bu ay 2. denememiz olacak bakalım. ayın 15-16 sı gibi inşallah müjdeli haberleri veririm.

korkacak bişey yok canım ben yaptırmadım ama yaptıranlardan duyduğum anestezi altında olduğunda hiçbişey hissetmediğin ama şunu söleyebilirim daha önce hem ameliyat hemde endoskopi olmuş biri olarak çok korkuyorsan anestezi en güzeli

Merhaba arkadaslar. Düne kadar vajinismüsluydum ve Allaha sükür dün yendik ve esimle beraber olduk korunmadık. Biz bebek istşyoruz hamile kalma asamasında ve sonrasından kullanılan bı hap varmıs ismini tam bilmiyorum folim di galiba. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Recetesiz alınabiliyormu ve nezaman baslamam gerekiyor?

saol canım benim.ben de 10 ay önce myom ameliyatı oldum.o yüzdden belki yaralar daha iyileşmemiştir diye anestezili olucam.bakalım cumartesiye özelden gün aldım.fiyatlar da gercekten cok.ama bebeğimiz için değer..

folbiol canım folik asit, reçetesiz alınıo çok ucuz bi hap madem istiorsun al başla hemen günde bi tane içiosun hiçbir zararı yok bende içiorum aylardır

hadi hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

merhaba arkadaşlar, mayıs ayını bitirdikten sonra ilacım bitince tabii bebek için bizde başlayacağız yoğun bir çalışmaya bugün kafama takıldı adetten ne kadar sonra birlikte olununca spermlerin tutma ihtimali daha yüksek oluyordu? ayrıca şöyle birşeyde var tabii ki Rabbim eksikliğini göstermesin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat nasip etsin(herkesle beraber banada) ama ben hep bi erkek çocuğu isterdim ama kayınvalidemin vefatından sonra kız olsun dedim kendi kendime.. şu an neden yazdım bunu bilmiyorum oysa ki bir bebek sahibi olmak için neler neler yapanlar var ben hele bir gebe kalayım sonra düşüneyim cinsiyetini değil mi .. bir tuhafım sanırım :) kendi kendime düşünüp yazdım.

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

Arkadaşlar evde ıdrarla yapılan gebelik testlerinde fsc ve hcg diye iki tane var aralarındaki fark ne acaba bilen var mı???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ediyorum cümlemize sağlıklı bir biçimde nasip etsn allahım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adet olmam gereken tarih haziran 8..Heyecanla bekliyorum...Kasiklarima toplu igne batmasi gibi sancilar giriyo ve adet olacakmisim gibi tatli tatli bir bel agrisi var..Sizce cokmu kendimi dinliyorum.

Bu arada normalde o bahsettiğim bel ağrım adetimden bir gün önce olur. Bu kadar erken olmadı hiç.

Adet olmam gereken tarih haziran 8..Heyecanla bekliyorum...Kasiklarima toplu igne batmasi gibi sancilar giriyo ve adet olacakmisim gibi tatli tatli bir bel agrisi var..Sizce cokmu kendimi dinliyorum.

Bu arada normalde o bahsettiğim bel ağrım adetimden bir gün önce olur. Bu kadar erken olmadı hiç.

selamlar masalcimmm hayirlisi canim ... valla ne desek bos ... insallah hamilesindir ... bazen kullanilan ilaclarin veya ignenin de etkisiyle olabiliyor bu agrilar en guzeli beklemek ... sen birseyler kullandin mi yoksa normal deneme mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…