- Konu Sahibi lion mother
-
- #4.061
Arkadaşlar ben bu ay hsg cektircem.yani bu ay bebek düşüncesini erteliyorum belki de bi bakıma iyi olacak çünkü gecen ay çok stres yapmıştım.ana hsg sen de korkuyorum büyük ihtimal anestesiyle olacak.aranızda çektiren var mi hsg
*"
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne oldu sonuç canım
korkacak bişey yok canım ben yaptırmadım ama yaptıranlardan duyduğum anestezi altında olduğunda hiçbişey hissetmediğin ama şunu söleyebilirim daha önce hem ameliyat hemde endoskopi olmuş biri olarak çok korkuyorsan anestezi en güzeli
Merhaba arkadaslar. Düne kadar vajinismüsluydum ve Allaha sükür dün yendik ve esimle beraber olduk korunmadık. Biz bebek istşyoruz hamile kalma asamasında ve sonrasından kullanılan bı hap varmıs ismini tam bilmiyorum folim di galiba. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Recetesiz alınabiliyormu ve nezaman baslamam gerekiyor?
saol canım benim.ben de 10 ay önce myom ameliyatı oldum.o yüzdden belki yaralar daha iyileşmemiştir diye anestezili olucam.bakalım cumartesiye özelden gün aldım.fiyatlar da gercekten cok.ama bebeğimiz için değer..
Benim de 15 mayis gibi. Allahim hayirlisini versin.
Eki Görüntüle 1135186 . Galiba hamileyim be dersiniz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adet olmam gereken tarih haziran 8..Heyecanla bekliyorum...Kasiklarima toplu igne batmasi gibi sancilar giriyo ve adet olacakmisim gibi tatli tatli bir bel agrisi var..Sizce cokmu kendimi dinliyorum.
Bu arada normalde o bahsettiğim bel ağrım adetimden bir gün önce olur. Bu kadar erken olmadı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?