- Konu Sahibi lion mother
-
- #4.041
bizime mutlu olacağımız zaman gelecek kafaya takmamak gerekiyor takıntı halıne gelınce psikolojı denen bir şey kalmıuyor ınan rabbuım bızıde güldürecek bnm yengem senelerce tedavı oldu 25 sene dıle kolay bu sene mucıze bır sekılde cocugu ooldu kendılıgınden erkek ama çok tatlı gauyetb sağlıklı raabım laik görsün versın inş..
Rabbim bizede o mutlulugu yasatir insallah.. Benimde ettafimda oyle cok ornek var ama yinede su beyin yokmu beyin cikarmiyo aklindan taktimi takiyo
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
Gunaydin kizlar 💕 Benim agrilar aynen devam ama ne regl oluyorum nede idrar testi pozitif 😩 galiba bende bi sorun var. Sizler nasilsiniz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
siyamkedisi bende aynıdurumdayım regl yok test negatif çıktı ilk denemem dr.gtısem mı kan tahlılı versemmı
sonuç negatıf çıkcak dıe çekınıyorum yha
Canimm ben yarin oglen gidiyorum doktora. Beklemekle olmuyor 😢 en iyisi bi sorun varsa bastan halletmek. Bence sende git canim bakarsin bebis vardir belli olmaz Allah buyuk canim.
Dr. çalışoyorum ben musaıt olunca gıdıcem dr gıttıkten sonra ne dedı yaz olur mu bılgım olsun mwerak ettım hango dr nerde onuda yazarsan mutlu ollururmn
canim ben kahramanmarastayim. Ramazan özbakır dr adı. Arkadasimin doktoru memnundu bende gittim. Bende memnun kaldim. Idrar kan ve guatr testi istedi. Hormonlarada bakti testte. Sadece idrarda cok az bir iltihap cikti onada bi toz verdi. Antibiyotige gerek yok dedi. Rahim gayet guzel dedi. Ama benim esimide urologa yolladi. Madem cocuk istiyorsunuz ikinizde teste girmelisiniz dedi. Esimde kabul etti teste girdi. Onun sonucu daha cikmadi. Adetin ilk gununden itibaren 10. Gun gel yumurtaliklara bi bakalim calisiyormu dedi. Bakalim ne cikicak 😑
Merhaba arkadaşlar,
Reglim düzenli olarak her ayın 4ünde gelir çoğu zaman ağrısız sızısızdır. 2-3 gündür kasıklarımda ağrı, göğüslerimde hassasiyet, halsizlik, akındı, çok nadir baş dönmesi ve kabızlıkla uğraşıyorum. Reglime daha vakit olduğu için test yapmam bi anlam ifade etmicek. Bekleyecğim mecburen ama çok sabırsızım. Fikrinizi almak istiyorum, hamile olabilir miyim?
Kizlar adetim 2gun gecikti bu sabah idrar testi yaptim. Aninda 2. Cizgi belirdi digeri kadar kirmizi degildi ama cok belli yani hamileyim dimi kizlarr :)
Kizlar adetim 2gun gecikti bu sabah idrar testi yaptim. Aninda 2. Cizgi belirdi digeri kadar kirmizi degildi ama cok belli yani hamileyim dimi kizlarr :)
Allaha sukur ilk denememde oldu kizlar. Ptesi gunu kan tahlili yaptircam:))))) hamilesin cnm o zaman :))) hemen kan tahlili yaptır
:))))) hamilesin cnm o zaman :))) hemen kan tahlili yaptır
Darısı artık bize :) en son ne zaman reegl olmuştun
Ne oldu sonuç canımCanim ben bi 25 inde bi 27sinde oluyorum gecen ay 25inde hastlndm bu ay 27sinde hastalanmam lazmdi olmadm oyuzden bu sabah test yptim ckti tam krmizi degl ama bildgn belli isterseniz atiyim fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?