hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Canim inşallah hamilesindir Rabbim sevindirsin hepimizi. Adetim ayin 2sinde ama bugun kahverengi akıntı geldi bir gün erken geldi galiba adet olurum artık😢 inşallah sen güzel haberlerle dönersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar acil !!! Yaşım 26 adet günündeyken birden adetim kesildi neden kesildi aklım almıyor ya bebekte yapmıyorz eşim korunuyo meneğoza giriyorm yada hamileyim.. normal adet geldi kırmızı sonnra az geldiğini fark ettim sancım vardı iki gün paracetomol hap içtim ikinci gün ilk güne göre iyidi ped attım akşam temiz pedime damla değmemiş ben şoktayım ne oluyo 3 günde gelmesi lazımdı leke bile yok noluyo bana bida adet olmuycam die korkuyorm bebek varsada hazır deilim lütfen arkdşlar yardım edin fikirleriniizi bana bildirin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

amin canım.üzülme demek anlamsız ama sağlık olsun.inşallah bu ay çok heyecanlıyım nedense .....

canım bilmiyorum ama benimde bü ay öyle oldu:2:

wc girip bakıyorm leke yok pecete bembeyaz valla hayretler içindeyim menepozamı girdim ((

wc girip bakıyorm leke yok pecete bembeyaz valla hayretler içindeyim menepozamı girdim ((

ya hemen kötüye yorma ben daha önce korunmama rağmen adet olmadığım ay oldu doktor kendini sıkma olursun stresten olabilir dedi bir dahaki ay oldum ama için rahat etmiyorsa doktora git

amin canım.üzülme demek anlamsız ama sağlık olsun.inşallah bu ay çok heyecanlıyım nedense .....

Malesef adet oldum ama demekki daha zamanı varmış bebeğimin. Sen doktora falan gittin mi bir sorun yok değil mi ay inşallah heyecanın seni zafere götürür 😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani strestenmi kesildi diyosun olabilir akşam eşimle tartıştım canım sıkıldı sonra gelmedi adetim ondanda şüpheleniyorm inşlh öyledir

yani strestenmi kesildi diyosun olabilir akşam eşimle tartıştım canım sıkıldı sonra gelmedi adetim ondanda şüpheleniyorm inşlh öyledir

olabilir diye düşünüyorum hamilelik söz konusu olamaz mı garantili bir yöntemlemi korunuyorsun

eşim kornuyor uzun süre türkiyedeydim yeni yurt dışına geldim nırmalde adetim üç gün beş gün gelsede gelirdi yani hava değişikliğine bagladım şimdi :)) ama kasıklarm belim agrıo zaten olmazdan üç gün önce sancım baya vardı ilaç flnda içtim bilmiyorm hamilelik olabilirmi soru işareti var normal adet oldum kesildi aniden şaşkınım

sen bi doktora git en iyisi şimdi yanlış bilgilendirmekte istemiyorum seni çünkü her insan farklı herşeye bir örneğim var çok araştırmacı bir kişiliğim var ablam da böyle sadece bir gün adet oldu kesildi doktora gitti iki aylık hamile çıktı hamilesin diyemem ama her ihtimali göz önünde bulundur doktora git ve bizimle paylaş durumunu merak ederim

canım çok teşekkür ederim,benim eşim geçen sene mart ayında varikosel ameliyatı oldu.daha sonra yapılan kontrollerinde sperm değerlerinin iyi olduğu doğal yoldan hamile kalabileceğim söylendi.bunun üzerine bende gittim doktora herşeyim normal çıktı.ama dr klomen verdi hızlandırmak için klomen ve çatlatma iğnesiyle şubat ayında hamile olduğumu öğrendim.ama boş gebelikti.kürtaj oldum. daha sonra eşimin sğerm tahlili yenilendi bununla ilgili gerek netten gerekse yüzyüze görüştüğüm her dr sıkıntı olmadığını doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.şimdi eğer adet olursam bulunduğum yerdeki devlet hastanesindeki bi kadın doğum uzmanının takibinde olacam.adetin 14.15.günü gel ilaçsız yumurta takibi yapalım dedi.bekliyorum canım ayın 9 una kadar adet olmazsam test yapacam.

Son düzenleme:

canım senin yumurtalıklarında sıkıntımı vardı neden çatlama iğnesi verdi:44:

Kızlar en son 10 mayısta adet oldum döngüm 24 gündür
21-25 mayısta korunmasız ilişki oldu adetime 2 gün var ilişki tarihleri yumurtlama günümmüdür
Hamile olabilirmiyim sizce

canım yumurtlama günü senin için 24-14=10 yani adetinin 10.günü ve sonraki günler önemli canım.spermler içeride 3 gün yaşadığına göre şansın var canım inşallah :)

canım senin yumurtalıklarında sıkıntımı vardı neden çatlama iğnesi verdi:44:

ilaç kullandığım için canım solda 2 tane yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi verdi aşılama yapacaklardı ama biz aşılama istemedik.kendimiz deneyelim dedik.aşılama yapacağı için iğne verdi.hiç bir sıkıntım yoktu hormon değerlerim normaldi.eşimdeki sıkıntıdan dolayı şansı artırmak için ilaç verildi.birde iğneyle çatlatılmazsa kiste çeviriyomuş.

anadım canım bende adını unuttum ama çatlaması için ilaç vermişti doktor kullandığım ay hamile kaldım ama kötü sonuçlanan bir hamilelikti inşallah senin ki sağlıklı hayırlı bir hamilelik olurl

benimkide boş gebelikti canım 6 haftalıkken kürtaj oldum mart ayında.iki adet dönemi geçirdim.şimdi tekrar istiyoruz.

benimkide boş gebelikti canım 6 haftalıkken kürtaj oldum mart ayında.iki adet dönemi geçirdim.şimdi tekrar istiyoruz.
sadece iki ay ara verdiniz az değilmi doktor ne dedi kalabilirsin dedimi ben 2013 martta kürtaj oldum mol gebelikten doktor halen izin vermiyor 20 hazirana kadar ama ben 10 haziran yumurtlama günümde korumayı bırakmak istiyorum bir yandanda korküyorum ikimiz içinde hayırlısı

kızlar selam ; bende hamile kalmaya çalışanlardanım ama daha 1 yıllık evliyim bu ayın 13 ünde hasta olmam gerekiyo olmazsam hayırlısı artık ama bir sorunum var göbeğimde tüyler var ve doktora gitmeye utanıyorum bana yardımcı olun lütfen

takıldığın soruna bak kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…