- Konu Sahibi lion mother
-
- #4.121
sadece iki ay ara verdiniz az değilmi doktor ne dedi kalabilirsin dedimi ben 2013 martta kürtaj oldum mol gebelikten doktor halen izin vermiyor 20 hazirana kadar ama ben 10 haziran yumurtlama günümde korumayı bırakmak istiyorum bir yandanda korküyorum ikimiz içinde hayırlısı
Merhaba, foruma ilk defa yazıyorum.
bugün yumurtlamadan sonra 4-5 gün geçti ve dün geceden beri sağ kasığımda ağrı batma, bacağımada vuruyor. hatta elim sürekli farkında olmadan kasığımda ağrıyı bastırmak için. 4-5 gün oldu erken gebelik testi yaptım ama negatif.. hoş hcg hormonu yumurtlamadan 10 gün sona salgılanıyormuş bakalım 5 gün sonra belli olacak ama fikri olan varmı
merhaba.benimde bu ay aynısı oldu canım.yumurtlama gününde öncesinde sonrasında ilişki olmuştu.4-5 gün sonrasında karnım belim kasıklarım çok ağrıdı.bel ağrım halen hafif hafif var.karın ağrım 3-4 gün sürdü geçti.hatta bu ay erken mi adet olacam acaba dedim hiç bukadar erken bu sancıları çekmemiştim.ama şunu söyleyebilirim daha önce boş gebelik yaşadım hamile olduğumu öğrenmeden önce aynen adet belirtisi gibi belirti yaşadım.bugün adetin 24.günü 28-30.günlerde adet olmam lazım.gebelik testinde henüz çıkmaz canım üzülme daha çok erken.
canım yumurtlama günü senin için 24-14=10 yani adetinin 10.günü ve sonraki günler önemli canım.spermler içeride 3 gün yaşadığına göre şansın var canım inşallah :)
evet canım 2 ay önce bende düşük yaptım 6 haftalıktı o zmanda aynı belirtiler vardı. bu sefer umarım düşmez. tutunmasını istiyorum.
birde akıntım çok beyaz kıvamlı akıntı inşallhh vücudumun sesini doğru anlıyorumdur
umarım senin dileklerinde olurrr.,
Ayy canıımm inşallah ya niye hep 14 gün çıkarıyoruz bu kişiden kişiye değişmiyormu herkeste sabitmisdir bu[/Q
herkesde 14 çıkarılıyor canım adet döngün ne kadar sürüyorsa ondan 14 ü çıkarıyorsun yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülüyor.benim 30 gün sürüyor mesela yaklaşık olarak benimde 15 i yumurtlama günüm tahmini yumurtlama gününün öncesinde sonrasında ilişkide bulunmak gerekiyor.yumurta rahimde 12-24 saat arasında yaşıyormuş.oyüzden yumurtlama gününden önce,gününde ve sonrasında ilişkide bulunmak gerek kaçırmamak için.
Ayy canıımm inşallah ya niye hep 14 gün çıkarıyoruz bu kişiden kişiye değişmiyormu herkeste sabitmisdir bu
herkesde 14 çıkarılıyor canım adet döngün ne kadar sürüyorsa ondan 14 ü çıkarıyorsun yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülüyor.benim 30 gün sürüyor mesela yaklaşık olarak benimde 16 si yumurtlama günüm tahmini yumurtlama gününün öncesinde sonrasında ilişkide bulunmak gerekiyor.yumurta rahimde 12-24 saat arasında yaşıyormuş.oyüzden yumurtlama gününden önce,gününde ve sonrasında ilişkide bulunmak gerek kaçırmamak için.
Hmmm anladım canım teşekkür ederim ah bi hamile olsakta şu hesapları bıraksak artık demi😄
amin canım hayırlısı.canım kürtajı yapan doktorum 2 adet dönemi geçirdikten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi.benim mol gebelik değil canım.ikisi farklı şeyler bildiğim kadarıyla.bende sadece kese vardı başka hiç bişey yoktu.mol gebelikte üzüm kadar bir yapı beliriyomuş sanırım.1 yılı geçmiş neden izin vermiyor peki?
evet ikisi farklıda normal düşüğe bile genelde 6 ay veriyorlar ondan sordum benim 1 seneyi geçti ama tedavim zorluydu kemoterapi felan gördüm ondan süreyi uzattı doktor
Klomen kullandm 3yumrtm vardi bat 5haziran 31maysta beta baktrdm 0.9du. Forumdan baktğmda arkdslarn 0.9olup bat bi gn gece 65lere ckms. Onu gorunce cok mtluoldm. Klomende kullandgm icn acaba olmsmudr diorm acikcasi olsunda istyrm. Bana biseyler syleyin. Duymaya ihtycm vr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çatlatma iğnesi vurulduysan iğnenin vurulduğu günden 15 gün sonra kanda çıkarmış.bende çatlatma iğnesi vuruldum daha önce ama test için adet gününü beklemiştim.idrarda silik çizgi çıktı aynı gün kanda baktırdım 235 di.
birde şayet çatlatma iğnesi vurulduysan iğneden 14-15 gün sonra adet görmen gerekiiiyormuş eğer hamilelik yoksa.yumurta tam zamanında çatladığı iiçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?